Ивановић: Преко „Орлова” до позиције у тиму

КАДА ГОВОРИМО О СЕЛЕКЦИЈИ СРБИЈЕ, МНОГО СМО ПРОМЕНИЛИ ИГРУ

И СВЕ СМО БОЉИ ИЗ МЕЧА У МЕЧ

Бранислав Ивановић

        Бранислав Ивановић верује да ће му игре у репрезентацији, у систему са три штопера, помоћи да се брзо врати у стартну поставу Челсија.

        Ивановић је изгубио место међу најбољих 11 играча баш када је Антонио Конте променио формацију на 3-4-3, која се показала као успешном, али капитен репрезентације Србије сматра да то није непознаница.

        Последњих недеља се спекулише да би могао да напусти Стамфорд Бриџ, наводно је заинтересована и Барселона.

        „Сигуран сам да ми игре из репрезентације могу бити од користи у клубу. Лично, наравно и мени помажу утакмице у репрезентацији како бих имао минутажу. Конте је врхунски стручњак, гледа све играче, а ја сам се тек вратио после повреде и потребне су ми утакмице. Оно што је важно је да сам физички спреман“, рекао је Ивановић.

        Искусни 32-годишњи дефанзивац похвално је говорио о новом систему Славољуба Муслина у репрезентацији, која даје резултат јер Србија после четири кола квалификација има по две победе и ремија.

        „Када говоримо о селекцији Србије, важно је да се напомене да смо много променили игру у новој формацији са три штопера. Напредујемо из меча у меч и све смо бољи“, закључио је Ивановић.

        Ивановић је ове сезоне одиграо седам утакмица у Премијер лиги, а последњи пут био је стартер у септембру у поразу од Арсенала 3:0.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари