И Пријовић се захвалио Муслину на поверењу

НАДАМ СЕ ДА САМ ДЕЛИМИЧНО ОПРАВДАО ОЧЕКИВАЊА, РЕКАО НОВИНАРИМА НА АЕРОДРОМУ ПРЕД ПУТ

Славољуб Муслин и Александар Пријовић

        Српски фудбалери Александар Пријовић и Андрија Живковић поручили су да није на играчима да коментаришу дешавања око одласка доскорашњег селектора Славољуба Муслина и додали да су спремни за ново лице репрезентације на азијској турнеји.

        - Ја као играч се не бавим тим стварима. То је политика Савеза и није на нама да о томе расправљамо. Желим само да се захвалим Славољубу Муслину на позиву и поверењу које ми је указао. Надам се да сам делимично оправдао очекивања - рекао је Пријовић новинарима на аеродрому Никола Тесла пред далек пут и гостовања Кини и Јужној Кореји.

        Према његовим речима сада је потребно да екипа пренесе на терен филозофију фудбала вршиоца дужности селектора Младена Крстајића.

        - Желим да играм добро, да Србија победује и наравно да дајем голове. Спреман сам за све. И за евентуално нове тактичке захтеве Крстајића. Сви смо у служби репрезентације и сви желимо исто - јасан је голгетер ПАОК, стрелац победничког поготка против Грузије који је одвео Србију на Мундијал.

        Фудбалер Бенфике Андрија Живковић истакао је да је леп осећај што је поново добио позив у А селекцију.

        - Драго ми је што сам опет са овим момцима и увек ми је велика част да играм за репрезентацију. Оба меца су припрема за оно што нас очекује у Русији и тако се понашамо - рекао је Живковић.

        Живковић наглашава да се налази у одличној форми и да је на њему сада да оправда очекивања.

        - Морам да нагласим да за наш фудбал много значи сам одлазак на Светско првенство и сада је на нама да дамо свој максимум како бисмо оправдали велика очекивања. Задовољан сам мојом формом, а на мени и саиграчима је да се и у Азији покажемо у добром светлу.

        Није Живковић хтео да улази у причу око одласка доскорашњег селектора Славољуба Муслина, као и о томе да је један од могућих његових наследника Вељко Пауновић, са којим је као члан омладинске селекције постао првак света.

        - Није на играчима да о томе говоре. Морамо да „причамо“ само на терену. Ко год да дође биће ми драго. Не бих да причам о томе и није на нама да се мешамо у избор - закључио је Живковић, уз констатацију да му је драго што су његов бивши клуб Партизан и Црвена звезда изборили пласман у Лигу Европе и пожелео им да презиме у том такмичењу.

        Репрезентација Србије данас креће из Београда, па летом преко Дохе иде у Гвангџоу где у петак игра против Кине, а 14. новембра гостује у Бусану селекцији Јужне Кореје.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари