И Манчестер Сити заинтересован за Митровића

У „ИГРИ” ЈЕ 20 МИЛИОНА ЕВРА, А НИЈЕ ПРОШЛО НИ ШЕСТ МЕСЕЦИ

ОД ПРВОГ ТРАНСФЕРА НЕКАДАШЊЕГ ЦЕНТАРФОРА ПАРТИЗАНА

         Гол, гол, гол... Митрогол. Александар Митровић. Позван у Брисел, не због састанака са Кетрин Ештон и решавања балканских питања, већ да би тресао мреже на „Констант Ванден Штоку” и околини, што би оправдало сврху трансфера и омогућило Андерлехту да у свему томе значајно профитира, да узме гомилу новца.

         Белгијанци су, дакле, следили идеју: купиш јефтино (ко то каже да је пет милиона упућених у Партизанову касу занемарљива цифра?), продаш скупо! Како време одмиче, чини се да је вишеструки првак државе, познате, између осталог, и по најбољој чоколади на свету, прешао више од пола пута до онога чему стреми (читајте: доброј заради).

         Пре десетак дана на новинским ступцима почео је да скакуће Бајерн, као један од кандидата за склапање посла, данас до „Спорта” допире глас да је и Манчестер Сити бацио удицу. Великан до великана, стаза до стазе, стартним пиштољем дат је знак да трка почне.

         Помиње се и цена коју диктира Андерлехт. У „игри” је, наводно, 20 милиона евра. Па, ко воли, нека изволи. А, није прошло ни шест месеци од како се са црно-белог дела Топчидерског брда преселио у белгијску престоницу! Голови су препорука, нема боље и читљивије препоруке, голови су светлећа реклама на сваком ћошку. Митровић је у сезони 2013/14. најпре, на три утакмице, постигао три гола и уписао асистенцију за Партизан, а касније, прешавши у клуб из Брисела, додао девет првенствених погодака и четири додавања после којих су његови саиграчи тресли мрежу.

         Израчунато је, рецимо, да у Белгији на сваких 120 минута погађа циљ. За респект. Не мора то да се предочава многима, поготово не онима који долазе да га гледају (представници Ситија су више пута пратили утакмице Андерлехта), сви знају ко је Александар Митровић (њему није потребна реклама, он је сам за себе реклама).

         Нова прилика да докаже голгетерски нерв је вечерас: Андерлехт у дербију кола дочекује Варегем. Главна улога је његова! Поклони се и почни...

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари