Гроф: Реми не би био добар резултат за нас

ОСИМ ОРЛАНДИЋА КОД НАС СУ СВИ СПРЕМНИ, НЕ ЗНАМ ЗА ПОВРЕДУ ПЛАВШИЋА, КАЖЕ ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ

Миодраг Гроф Божовић

        Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић изјавио је да у дербију са Партизаном нема фаворита и поручио да ће славити екипа која буде имала више инспирације.

        „Пред нама је један од највећих дербија у Европи. Често сам истицао да ми је животна жеља да поново осетим адреналин на вечитом дербију. То је утакмица због које се живи, која даје хероје и трагичаре. Играмо против највећег ривала, да нема Партизана не би вероватно билио ни овакве Звезде. Меч ништа не решева, али је велики престиж“, рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

        Црногорски тренер додао је да не би прихватио нерешен резултат јер, како је навео, његов тим увек иде на победу.

        „Дерби је увек инспирација. Много пута се дешавало да у вечитом дербију слави слабији тим. Играмо на нашем терену и пред нашим навијачим, што је предност. Реми не би био добар резултат за нас, без обзира на име ривала“.

        Божовић је казао да рачуна на све играче, па и на Срђана Плавшића, иако се појавила информација да се повредио на тренингу.

        „Осим дуже одсутног Орландића, сви су спремни. Не знам стварно за повреду Плавшића, а информације цуре као кроз пробушену каду“, поручио је Божовић и апеловао на све да утакмица прође без инцидената.

        Он је казао да игра Партизана највише зависи од Андрије Живковића.

        „Највише ми се свиђа Живковић, један од најбољих играча у Србији. Има предиспозиције да направи лепу каријеру. Ту је Бабовић, једним потезом може да реши, као и Умару који је доста брз... То су играчи који су у овом моменту највећи квалитет Партизана“, поручио је Божовић.

        Он није желео да коментарише изјаве црно-белих да Звезда има помоћ судија.

        „Не желим да дижем тензију и доливам уље на ватру. Када би сви клубови анализирали суђење, свако би нашао грешке. Надам се да ће суђење бити најбоље могуће и да ће се грешке свести на минимум“, закључио је шеф стручног штаба црвено-белих.

        Капитен Црвене звезде Александар Луковић са великим нестрпљењем очекује меч.

        „Спремни улазимо у меч, поштујемо актуелног шампиона. Нека победи бољи, надам се да ћемо то бити ми. Не бих био задовољан ремијем и тако мисле сви у клубу“, рекао је Луковић.

        Утакмица 9. кола Суперлиге између Црвене звезде и Партизана игра се сутра од 18 сати на стадиону Рајко Митић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари