Гроф: Одлагање меча нам може користити…

ПО ЊЕМУ УТАКМИЦУ БИ ТРЕБАЛО ОДЛОЖИТИ НА ДУЖИ ВРЕМЕНСКИ ПЕРИОД, ДОК СЕ УСЛОВИ СТАБИЛИЗУЈУ

Миодраг Гроф Божовић са играчима

        Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић сматра да је исправна одлука да се одложи меч против Новог Пазара у 26. колу Суперлиге.

        Божовић је поручио да пауза долази у правом тренутку за „црвено-беле“ због повреда.

        Дерби меч предстојећег викенда одложен је јер је терен у Новом Пазару поплављен након великих кишних падавина.

        „Одлука о одлагању била је очекивана, с обзиром на то какви су временски услови. Искрен да будем, мислим да нам ово може користити, како би нам се што брже опоравили неки играчи, пре свих Павићевић и Грујић. Гледао сам временску прогнозу и мислим да не би било паметно да се утакмица игра ни следеће недеље, јер, колико видим, за среду чак најављују снег у Новом Пазару“, рекао је црногорски тренер за клупски сајт.

        Према његовим речима поменуту утакмицу требало би одложити на дужи временски период, док се услови стабилизују.

        „Можда је решење пред почетак плеј-офа. Такође, ово би могло да нам користи јер бисмо у случају да се утакмица не игра ни наредне недеље, следећи меч поново играли на нашем стадиону, док би у Новом Пазару у оваквим условима ризиковали и евентуалне повреде играча на расквашеној подлози и блатњавом терену. Уколико са Спартаком будемо играли наредну утакмицу, биће много бољи услови и наравно веће шансе да наставимо свој победнички ритам“, закључио је Божовић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари