Гроф Божовић: Све су очи упрте у Вујовића

АКО ПОГРЕШИ, А НАДАМ СЕ ДА НЕЋЕ, НЕЋЕ ОН БИТИ КРИВАЦ, ВЕЋ ОНИ КОЈИ СУ ГА ДЕЛЕГИРАЛИ

Миодраг Божовић

        Тренер Звезде Миодраг Божовић рекао је да је пред Мајом Вујовићем велики испит на 153. дербију због великог притиска који се створио препуцавањем саопштењима.   

        Божовић, ипак, истиче да неће он бити кривац ако направи неку грешку, већ људи из Судијске комисије ФСС који су га делегирали.

       „Тешко је ново рећи о дербију, један од највећих у Европи, иако многи ,пљују’ по њему изазива огромно интересовање широм континента. Тешко је прогнозирати такав меч, али с обзиром да играмо на Маракани надам се да ћемо победити“, рекао је Божовић.

        Он је нагласио да му смета велика помпа која се дигла око избора судије.

        „То што се дешава нека размисле они који су издавали саопштења. Очекивао сам да ће бити Мажић судија, он је најбољи у Србији и треба да суди такав меч. Биће тешко Вујовићу, све очи упрте су у њега и вероватно осећа притисак. Ако погреши, а надам се да неће, неће он бити кривац, већ они који су га делегирали“, додао је тренер Звезде.

        Божовић истиче да би добра игра и победа у вечитом дербију била најбољи поклон навијачима за рођендан црвено-беле породице.

        „Постоји позитивна трема, пред нама је највећа утакмица. Наш терен и бодовна разлика можда нам дају малу предност“, рекао је Божовић, искључивши могућност да суботњи дуел решава питање титуле.

        „Имамо незгодан распоред, касније гостујемо Војводини, Раду и Чукаричком. Бодови се деле, има још један дерби и мислим да ће бити неизвесна трка до краја“, додаје тренер првака Србије.

        Према његовим речима Партизан је опасан у нападачкој линији, посебно похваливши Уроша Ђурђевића.

        „Партизан има изванредан тим, Ђурђевић је у форми, ту је и Леонардо и њих двојица могу да направе проблеме, поред Јанковића и Стевановића. Сасвим солидан напад имају“, закључио је Божовић.

        Утакмица 24. кола Суперлиге између Црвене звезде и Партизана игра се сутра од 18 сати на стадиону Рајко Митић.

        Б92

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари