Гроф Божовић: Игнорисање је најбоља ствар

ПАРТИЗАН ПОВУКАО СНИМАК СА СВОГ САЈТА У КОМ ЈЕ ЗВЕЗДА НАЗВАНА КРИМИНАЛНИМ КАРТЕЛОМ

Миодраг Божовић

        Миодраг Божовић, тренер фудбалера Црвене звезде, не жели да коментарише нападе из Партизана.

        Он је напомену да „сви добро знају шта се радило у Србији од 1992. године до данас”.

        „Игнорисање је најбоља ствар. Када неког игноришете, он се нервира. Не желим уопште да помињем икога да не бих давао прилику да ми одговара или прави саопштења. Сви у Србији врло добро знају ко је шта и како радио свих ових година, од 1992“, рекао је Божовић.

        Последњих недеља српски фудбал обележавају нови скандали и међусобна препуцавања челника клубова, посебно Црвене звезде и Партизана.

        Партизан је у четвртак на званичном сајту објавио па повукао снимак са коментаром аутора у ком је Звезда, између осталог, названа криминалним картелом.

        Звезда ће у суботу гостовати Вождовцу у 34. колу Супер лиге, после ког жели да сачува водећу позицију на табели српског првенства.

        „Неће нам бити лако на стадиону Вождовца, пре свега због вештачке траве на коју нисмо толико навикли. Надам се да ћемо брзо да се привикнемо, одиграмо добру утакмицу и тако се приближити на још три корака до титуле“, рекао је Божовић.

        Тренер црвено-белих је навео да га не опушта то што наредни противник нема победу у плеј-офу.

        „Вождовац је успео да се пласира у плеј-оф добрим играма. То што немају победу не значи ништа јер се у спорту завршавају све серије, и позитивне и негативне. Не смемо да размишљамо у том правцу“.

        Звезда неће моћи да рачуна на суспендованог Гелора Кангу, ког ће највероватније мењати Ненад Милијаш. Неће играти и Немања Милић због повреде.

        Утакмица ће се играти сутра од 17.00 на стадиону у Заплањској.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари