Футсал: Марко Пантелић подржао „Орлове”

ОВИ МОМЦИ ИМАЈУ СНАГУ И КАПАЦИТЕТ, НИСУ ПРУЖИЛИ МАКСИМУМ

ЗАТО ШТО СУ БИЛИ ПОД ПРИТИСКОМ

  • Подршку изабраницима Аце Ковачевића, пружио је и један од најпопуларнијих српских фудбалера Марко Пантелић

        Дугогодишњи репрезентативац Марко Пантелић гледао је и прву утакмицу Орлова против Словеније у друштву кума Дејана Станковића и пред утакмицу са Португалцима, преко званичног сајта ФС Србије, пружио је подршку:

        - Жао ми је што су Португалци Словенији дали и тај шести гол, јер би нам у супротном одговарао и нерешен резултат за прво место. На тај начин бисмо вероватно избегли Шпанце у четвртфиналу који су велики фаворити. Без обзира на то, играмо пред нашом публиком и то је свакако велики адут. Ови момци имају снагу и капацитет и нико не треба да се заварава да тријумф и што бољи пласман на Европском првенству неко више жели од њих самих. Зато их само треба подржати у правој мери - рекао је Пантелић.

        У првој утакмици, Орлови нису пружили максимум, што је Пантелић и апострофирао:

        - Познајем момке из репрезентације и мислим да у првом мечу нису пружили максимум. Не зато што нису хтели, већ што су били под притиском. Сигурно да их је амбијент мало спутао, али морам да одам признање комплетном стручном штабу, јер је било евидентно да је одлично спремио екипу. Успели смо да се вратимо после примљеног гола и да заиграмо много боље. Ту се на најбољи начин видело њихово искуство у вођењу тима.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари