ФСС обнавља стадионе Звезде и Партизана

ДОЋИ ЋЕ ПРЕДСТАВНИК UEFA, ОБАВИТИ АНАЛИЗУ И ДАТИ МИШЉЕЊЕ ПОСЛЕ ЧЕГА ЋЕ БИТИ ОДРЕЂЕНИ РЕДОСЛЕД И ДИНАМИКА РАДОВА

         Фудбалски савез Србије (ФСС) одлучио је да средства добијена од Европске фудбалске уније (UEFA) употреби за обнављање стадиона Црвене звезде и Партизана.

         На састанку Одбора за хитна питања ФСС констатовано је да ће по одобрењу коришћења средстава она бити усмерена у обнављање осветљења на стадиону Црвене звезде по стандардима UEFA и промену травнате подлоге на стадиону Партизана.

         Пре тога, делегирани представник UEFA доћи ће у посету ФСС, обавити стручну анализу и дати завршно мишљење после чега ће бити одређени редослед послова и динамика радова.

         - И овом приликом ФСС чини све да кроз добру сарадњу са администрацијом у Ниону побољша квалитет инфраструктуре српског фудбала, олакша рад клубовима и наступе репрезентацији Србије у квалификацијама за првенство Европе 2016. године - наводи се на сајту ФСС.

         На састанку је изражено задовољство због добрих резултата млађих селекција, али је наложено руководству и селекторима свих категорија да анализирају постојећу ситуацију и прошире такмичарску базу, како би спремни дочекали све изазове и искушења наредних утакмица.

         Чланови Одбора за хитна питања ФСС једногласно су наложили свим органима ФСС и Заједнице суперлигаша да сачувају постојећи систем, како у судијском и такмичарском, тако и у свим другим сегментима релевантним за рад фудбалске организације.

         У складу с тим, анализа суђења у свим утакмицама 5. кола националне Суперлиге биће извшена у среду од стране надлежног органа, Судијске комисије ФСС.

         Спортски журнал
 

Слични садржаји

Коментари