Други човек ФСС: Данас сви играју фудбал

ОЗБИЉНИМ ПРИСТУПОМ И ВЕЛИКИМ ПОЖРТВОВАЊЕМ МОЖЕМО

ДО СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА У РУСИЈИ - ПОТПРЕДСЕДНИК ФСС

Горан Милановић

        Потпредседник Фудбалског савеза Србије Горан Милановић рекао је да се на први поглед чини да репрезентација никада није добила лакшу групу у квалификацијама за Светско првенство, али да данас у фудбалу нема аутсајдера.

        - На први поглед се чини да никада нисмо имали лакшу квалификациону групу, али не треба сметнути с ума да данас сви играју фудбал и много улажу у њега, тако да више и нема аутсајдера - рекао је Милановић новинарима у Јагодини.

        Србија ће у квалификацијама за Светско првенство 2018. године у Русији играти у Групи Д са селекцијама Велса, Аустрије, Ирске, Молдавије и Грузије.

        Он је казао да Србија мора остати чврсто на земљи, без еуфорије и кроз квалификације, корак по корак, на терену да покаже да је боља од других.

        - Ниједна од репрезентација које су са нама у групи није за потцењивање, нити ће служити за поправљање гол разлике. Озбиљним приступом и великим пожртвовањем и играча и стручног штаба и Савеза, мислим да преко Велса, Ирске, Аустрије, Молдавије и Грузије, можемо до Светског првенства у Русији - казао је Милановић.

        Квалификације за Светско првенство почеће 4. септембра 2016. године, а Србија ће у првом колу 5. септембра бити домаћин Ирској.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари