Директор Суперлиге: Партизану следи казна

ЈАСНО ЈЕ ДА ЋЕ ПАРТИЗАН КАО ОРГАНИЗАТОР СНОСИТИ ОДРЕЂЕНЕ САНКЦИЈЕ ЗБОГ ТУЧЕ НА ДЕРБИЈУ

        Директор Суперлиге Владимир Булатовић рекао је да ће Дисциплинска комисија у четвртак донети одлуку о томе ко су одговорни за пропусте на „вечитом“ дербију.

       „Прикупили смо извештаје. Урађен је формулар који ми правимо после сваког лигашког кола где се утврђују преступи свих актера. У четвртак ће се састати Дисциплинска комисија која ће донети коначну одлуку“, рекао је Булатовић за Инсајдер.

        На питање новинара због чега већ нису изашли са званичним саопштењем и одлукама поводом инцидената које су преносили медији широм света, обзиром да су то чинили током неких претходних инцидената, Булатовић је навео да је овог пута ситуација „атипична“.

       „Ово је у неку руку атипична ситуација. Комисија има своју динамику и на основу извештаја које добио они ће донети одлуку. Свакако, јасно је да ће Партизан као организатор сносити одређене санкције. Не бих да лицитирам које и колике ће казне бити пре одлуке Комисије, то би било неозбиљно. Свакако да је ружна слика отишла у свет“, рекао је Булатовић.

        Током првог полувремена „вечитог“ дербија, одиграног прошле среде на стадиону Партизана, дошло је до великих сукоба навијача на јужној трибини.

        Сукоб је трајао више од 10 минута и на крају га је прекинула полиција која је на потом на атлетску стазу избацила групу момака са бројним ранама и скинутих до појаса, а међу којима је било и потпуно голих.

        У тим сукобима повређено је више од 20 особа, а приведено 26.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари