Директор Рада: Је ли Нови Пазар Србија?

ИАКО ЈЕ РАД НАЈАВИО ДОЛАЗАК 250 СВОЈИХ НАВИЈАЧА, ПРИСТАЛИЦЕ БЕОГРАДСКОГ СУПЕРЛИГАША НЕЋЕ ПРИСУСТВОВАТИ УТАКМИЦИ

        Генерални директор фудбалског клуба Рад Урош Тошић револтиран је одлуком фудбалске заједнице и Министарства унутрашњих послова да забрани навијачима београдског клуба да отпутују на утакмицу против Новог Пазара, у првом колу Супер лиге Србије.

        - Нажалост фудбал је поново у другом плану... Ми смо све на време пријавили и чак смо гарантовали за наше навијаче. Волео бих да знам коме Рад смета... Зашто се Рад разликује од осталих клубова и не може у Новом Пазару да има своје навијаче? Је ли Нови Пазар Србија? - рекао је Тошић новинарима у Београду.

        Иако је Рад најавио организовани долазак 250 својих навијача, присталице београдског суперлигаша неће присуствовати утакмици која ће се играти у сутра од 17.30 на Градском стадиону.

        - Управни одбор Новог Пазара и полиција су се сложили да не могу да гарантују безбедност, али како могу да гарантују за навијаче Црвене звезде, Партизана... Ово је кап која је прелила чашу. Ми у Нови Пазар путујемо знатно ослабљени, јер не можемо да региструјемо играче... Требало би људи да се запитају у каквом је положају Рад - рекао је Тошић.

        Он је додао да је клуб разматрао одлуку да ли уопште да путује за Нови Пазар.

        - Због целокупне ситуације, размишљали смо се да ли уопште да идемо у Нови Пазар. Решили смо да одемо због наших младих играча... Али докле ће више да буде овакав однос према Раду. Када ће Нови Пазар да постане део Србије? - рекао је Тошић.

        Утакмица првог кола Супер лиге Србије између Новог Пазара и Рада играће се сутра од 17.30.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари