Дејли експрес: Ивановић се сели у Минхен?

БАВАРЦИ ЋЕ, НАВОДНО, ПОКУШАТИ ДА ИСКОРИСТЕ ПОЛИТИКУ „ПЛАВАЦА“

О ИГРАЧИМА СТАРИЈИМ ОД 30 ГОДИНА

Бранислав Ивановић

        Бајерн Минхен се на спектакуларан начин пласирао у полуфинале Лиге шампиона, али честе повреде првотимаца, као и киксеви одбране у првом мечу са Портом, сигурно нису заборављени.

        Пеп Гвардиола без сумње већ размишља о летњем освежавању тима, а енглески медији у четвртак су осванули са информацијом да се Бранислав Ивановић налази на мети немачког шампиона!

        Наводно, капитен репрезентације Србије још није пристао на продужетак сарадње са Челсијем, а Баварци ће покушати да искористе политику „плаваца“ да играчима старијим од 30 година нуде уговор на само годину дана.

        По писању „Дејли експреса“, који је и пласирао ову информацију, поред Бајерна за дефанзивца Челсија заинтересован је и Пари Сен Жермен.

        Лист у закључку подсећа на недавну изјаву Жозеа Муриња да је Бранислав Ивановић један од најбољих трансфер потеза лондонског клуба икада и да би Португалац могао да има пресудну улогу у наговору клупског руководства да промени одлуку о уговорима играчима старијим од 30 година. А, Ивановић је 22. фебруара напунио 31.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари