Дејан Станковић сарадник председника UEFA

СЛОВЕНАЦ АЛЕКСАНДАР ЧЕФЕРИН ИЗАБРАН ЗА НОВОГ ПРВОГ ЧОВЕКА ЕВРОПСКЕ ФУДБАЛСКЕ УНИЈЕ

Дејан Станковић

  • Прослављени фудбалер и бивши фудбалски репрезентативац и капитен екипе Србије Дејан Станковић потврдио да ће бити у тиму новог председника UEFA Александра Чеферина

        Европска фудбалска унија (UEFA) данас је добила новог председника, Словенца Александра Чеферина, што је добра вест за регионални фудбал (видећемо, додуше, колико ће он моћи да допринесе развоју фудбала у овом делу света), а још боља вест је да ће у његовом тиму бити и један Србин - Дејан Станковић.

        У изјави агенцији Бета, Станковић је потврдио да ће бити сарадник Чеферина.

        „Александар (Чеферин) је свестан да га чека много посла и да ћемо уз много труда и рада имати резултате којима можемо да се похвалимо. Због свега наведеног морам да признам да је лепо бити у његовом тиму“, рекао је 38-годишњи Станковић.

        Бивши фудбалски репрезентативац Србије је, уз честитке Словенцу на избору за првог човека европског фудбала, нагласио да верује да ће европски фудбал ићи напред.

        „Од срца честитам новом председнику UEFA Александру Чеферину на избору. Изабран је гласовима већине делегата. Честитам му и на програм који је направио и којим је управо убедио фудбалску Европу да је он прави човек за ову одговорну и респектабилну функцију. Програм новог председника UEFA јасно показује да ће радити у корист просперитета европског фудбала“, рекао је Станковић агенцији Бета.    

        Није наведено на којој ће позицији у UEFA бити Станковић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари