Давидов: У Београду се осећам као - код куће

У СУБОТУ ПРИЈАТЕЉСКИ МЕЧ БРАТСКИХ КЛУБОВА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

И МОСКОВСКОГ СПАРТАКА

• Хтео сам и зимус да уђем на стадион, али је било закључано. Свидели су ми се графити исписани црвено-белим бојама - прича Давидов
 

        Пријатељски меч братских клубова Црвене звезде и московског Спартака биће одигран у суботу на стадиону „Рајко Митић” (18.00). Биће то узвратна посета, пошто је српски тим пре пар година био гост на отварању новог стадиона руског клуба.

        Нападач Московљана Денис Давидов не може да дочека суботњи спектакл.

        - Утакмицу којом је отворен наш нови стадион памтићу, највероватније, читав живот. Била је то прва утакмица на стадиону Спартака. На стадиону који је по мом мишљењу најбољи стадион на којем сам до сада играо. Тог септембарског дана су ме обузеле неописиво јаке емоције. Све је било добро да не може боље бити: на стадион „Откритие Арена“ је дошло много навијача, играли смо са пријатељском екипом. И време нам је ишло на руку. Уопштено речено, до данас се с радошћу сећам тог дуела са Србима у Москви. А сада смо сви ишчекујемо „реванш“ утакмицу у Београду! Узгред, био сам већ тамо. Мој пријатељ много воли да путује. Једном ми је рекао: „Србија треба да се посети обавезно“. Зимус смо за време одмора били тамо - каже Давидов, а преноси званични сајт Звезде.

        Денис ће уједно и први пут видети стадион српског клуба.

        - Хтео сам и зимус да уђем на стадион, међутим, нисам успео да уђем пошто је био затворен. Али, прошетао сам око стадиона. Имам чак и фотографију са њим у позадини. Много су ми се свидели графити исписани црвено белим бојама. Тамо се још на многим местима могу видети слике малог ромба, симбола Спартака. И тако, осећам се у Београду као код куће - закључио је Давидов.

ЈЕДНА СЕЗОНСКА-ДВЕ ОСОБЕ

        Клуб је одлучио да награди власнике сезонских карата, па ће тако они на поменуту пријатељску утакмицу моћи да поведу још једну особу. Карте за меч су од данас у продаји, благајне раде од 11 до 18 часова, а улазнице се могу купити и преко сајта www.iticket.rs.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари