Циљ Војводине - завршница Лиге Европе

„НИСМО ОЧЕКИВАЛИ ДА НАПРАВИМО НАЈБОЉИ СТАРТ ПРВЕНСТВА У ИСТОРИЈИ КЛУБА, ТО ЋЕ ОСТАТИ ЗАБЕЛЕЖЕНО У АНАЛИМА“

Зоран Шћепановић

        Први човек новосадске „Старе даме“ Зоран Шћепановић говорио је у среду о дугорочним плановима клуба. „Ова деца ће се за неколико година борити за титулу“, поручио је.

        Блиставим стартом сезоне, Војводина је ове јесени наговестила да би могла да учествује и у трци за титулу. Кренула је као никад раније - у првих осам кола остварила је седам победа. У десет кола „узела“ је 25 бодова.

        Међутим, онда је изгубила и од другог најљућег ривала - Партизана, па од Доњег Срема на „Карађорђу“ и тим неуспесима додала и реми са Радом без голова и пораз од Чукаричког. У последњем колу у Крагујевцу је у лудој утакмици победила Раднички 1923 и осигурала треће место током зимске паузе.

        Председник Војводине Зоран Шћепановић није незадовољан. Напротив.

         „Морамо да будемо задовољни на крају. Имали смо великих проблема, а очекивања су била мања, то се мора признати. Нисмо очекивали да направимо најбољи старт првенства у историји клуба. То ће остати забележено у аналима“, изјавио је он у Спортском центру Вујадин Бошков.

        Играчима није замерио серију лоших игара после капитулације у Хумској.

         „Тешко је држати концентрацију младићима, са којиима смо кренули у сезону уз пар искусних играча. У овом моменту, морамо да кажемо да нам резултатски део пословања јако прија и даће нам резултат, уз успехе које смо постигли организационо, у свим сегментима“, додао је.

        Која је новогодишња жеља Војводине?

         „Циљ нам је да у наредне три-четири године меримо резултате и да будемо учесници завршне фазе Лиге Европе. Наравно, уз то и борбу у првенству и освајање титуле, што не могу да будем нескроман, па да кажем да је надомак руке. Али, у наредне три-четири године ова деца ће бити кадра да се боре за титулу“.

        Дакле, Новосађани амбиције везују за међународно такмичење.

         „Европска сцена је место где желимо да покажемо да смо у сваком моменту кадри и спремни да покажемо континенту нашу спремност, организациону и спортску. Да квалитетом игре покажемо да смо спремни да остваримо оно што се од нас очекује“.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари