Божовић: Младост се мора озбиљно схватити

МОРАМО ВРЛО ОЗБИЉНО ДА СХВАТИМО МЕЧ, ПРОШЛЕ ГОДИНЕ ПОРАЖЕНИ СМО ОД БОРЦА 5:1

Миодраг Божовић

        Тренер фудбалера Црвене звезде подсећа на то шта се његовом клубу догодило прошле сезоне у Куп Србије и да се Младост мора озбиљно схватити. Небулозама назвао информацију да су се потукли Канга и Петковић.

        Поучен лошим искуством из прошле године, када је Црвена звезда елиминисана из Купа Србије од чацанског Борца убедљивим резултатом (1:5), тренер црвено-белих Миодраг Божовић наглашава да његова екипа мора најозбиљније да схвати дуел против лучанске Младости у четвртфиналу масовнијег домаћег такмичења.

       „Морамо врло озбиљно да схватимо меч, искуство нас томе учи, прошле године поражени смо од Борца 5:1. Ако не буде прави приступ може да дође до изненађења. Младост је права такмичарска екипа, са добрим појединцима, доћи ће растерећени да остваре резултат. Ако будемо мобилисани очекујем да победимо“, рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону „Рајко Митић“.

        Он је истакао значај тог такмичења, додавши да Црвена звезда није дуго освојила дуплу-круну.

        „Куп је обавеза коју сви имају, распоред не представља проблем. Звезда дуго није дошла до дупле-круне, па би било лепо да се то деси ове године“, навео је он.

        Према његовим речима екипа нема додатни притисак због чињенице да Црвена звезда последње четири године није стигла до полуфинала националног купа.

        „Овде је стално притисак, додатног нема. Једино притиска воде нема за заливање терена“, у свом стилу одговорио је тренер црвено-белих и додао да ће највероватније извести најјачи тим против Младости.

        Божовић је демантовао приче да су се Гелор Канга и Марко Петковић међусобно сукобили.

        „Како сам прочитао у новинама пише из наших извора, а ми бисмо могли исто тако да кажемо како су по нашим изворима крали по самопослугама. То је таква небулоза... Били су загрљени после голова и после меча против Спартака, можда га је Марко на кварно ударио када су били загрљени“, закључио је Божовић.

        Утакмица између Црвене звезде и Младости игра се сутра од 19 сати на стадиону Рајко Митић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари