Божовић: Квалитет да докажемо и на терену…

ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ РЕКАО ДА ЧУКАРИЧКИ НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ ПРЕТПОСЛЕДЊЕ МЕСТО НА ТАБЕЛИ СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ

    Миодраг Божовић

        Фудбалери Звезде у недељу од 15.00 дочекују Чукарички у утакмици 12. кола Супер лиге Србије.

        „Очекујем тешку утакмицу. Чукарички је у тешкој ситуацији коју по свом квалитету и организацији клуба не заслужује. Променили су тренера, биће нешто новије, а имали су и времена да се спреме током паузе. Надам се да ћемо победити јер смо квалитетнији, али квалитет морамо да докажемо на терену“, рекао је Божовић новинарима у Београду.

        Звезда је прва на табели са 28 бодова, а Чукарички је претпоследњи са седам, колико има и последњепласирани Борац.

        Упитан због чега је Чукарички лош, Божовић је одговорио да је то зато јер је клуб продао два најбоља играча и да тај губитак још није успео да надокнади.

        Божовић је рекао да Михаило Ристић неће играти против Чукаричког пошто се повређен вратио из младе репрезентације, као и да је повређен још један играч али да не може да каже о коме се ради.

        Упитан зашто не може да открије, Божовић је одговорио: „Каже да је здрав“.

        Тренер Чукаричког је бивши фудбалер Партизана Гордан Петрић, а на питање да ли би то могао да буде мотив, Божовић је рекао да је са Петрићем добар пријатељ.

        „Петрић је био изванредан играч и направио је сјајну каријеру, али надам се да му то неће помоћи овде“, рекао је он.

        Тренер црвено-белих је казао да нема ништа против да се утакмица заврши резултатом 4:3 или 5:4 у корист његовог тима и да очекује да ће Чукарички углавном играти на контранападе пошто тако углавном играју екипе које дођу на стадион „Рајко Митић“.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари