Бирмингем спрема нови уговор за Николу Жигића

КОНТАКТИРАЛИ МЕНАЏЕРА СА ЖЕЉОМ ДА СРПСКИ ЦЕНТАРФОР ОСТАНЕ, АКО БИ СЕ ПРОДУЖИЛА САРАДЊА, ТО БИ БИЛО НА ДВЕ, МОЖДА ЧАК И ТРИ СЕЗОНЕ

Никола Жигић

        И јагоде и шлаг у последњем, овосезонском колу енглеског Чемпионшипа, радост доскорашњег српског репрезентативца Николе Жигића(34), бод Бирмингема вредан опстанка, реми који сад пише нови уговор стаситом голгетеру.

        - Звали су ме представници Бирмингема и предочили жељу да Жигић остане у клубу - открива менаџер Милан Ћаласан у разговору за „Спорт” - Све то, вероватно, и под притиском навијача, који су, јавна је тајна, поставили ултиматум руководству да задржи српског центарфора.

        Поменути су и услови?

        - Речено ми је да не могу да буду на нивоу досадашњих, али су, узимајући у обзир Жигићеве године, веома респектабилни. Ако би се продужила сарадња, то би било на две, можда чак и три сезоне. У сваком случају, пред нама је тема за размишљање, ускоро ћу на Острво да се детаљније информишем и, заједно са Жигићем, који због обавеза деце у школи остаје у Енглеској до 18. маја, размотрим понуду - објаснио је Ћаласан.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари