Бинић: Мажић Звезди „прогледао кроз прсте”

РОНАЛДО БИ ЗА ОНАКАВ СТАРТ ДОБИО ДРУГИ ЖУТИ КАРТОН, А НЕ ДОНАЛД - КАЖЕ НЕКАДАШЊИ ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ

Драгиша Бинић

  • Момци су уморни, видео је то Мажић, зато је дечку и прогледао кроз прсте. Питање је како би Звезда прошла да је остала са играчем мање… И, нико из Напретка није рекао ни реч, каже Драгиша Бинић

        Саопштење Црвене звезде у коме траже да Милорад Мажић више не суди утакмице вицешампиону Србије је подигло доста прашине у фудбалским круговима. Многи сматрају да наш најбољи судија није оштетио црвено-беле, а један од тих је и Драгиша Бинић.

        Члан Извршног одбора ФСС је у разговору за Спортски журнал истакао да је Напредак оштећен на мечу одиграном у недељу, јер Мичел Доналд није добио други жути картон након оштрог старта. Некадашњи фудбалер Звезде сматра да саопштење није став клуба већ појединца.

       - Нема ни говора о лошим судијским намерама и проценама, ако ћемо поштено, Мажић је био благо наклоњенији Звезди. Роналдо би за онакав старт добио други жути картон, а не Доналд. Момци су уморни, видео је то Мажић, зато је дечку и „прогледао кроз прсте”. Питање је како би Звезда прошла да је остала са играчем мање… И, нико из Напретка није рекао ни реч. А могли су без гриже савести. Затим, ничим изазвано руководство Звезде саопштењем јавности тражи изузеће нашег најбољег судије?! То, колико сам упознат није став Управног одбора клуба већ појединца, рекао је Бинић за Спортски журнал.

       Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари