Барса не одустаје: Желе Банета већ у јануару

КАТАЛОНЦИ БИ ДА ИСКОРИСТЕ ТО ШТО СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ИМА МАЛУ МИНУТАЖУ У ЧЕЛСИЈУ

Бранислав Ивановић

        Фудбалски клуб Барселона покушаће у јануару да доведе дефанзивца Челсија Бранислава Ивановића, пренео је данас сајт Гол.

        Српски репрезентативац има малу минутажу у Челсију, откако је тренер Антонио Конте променио формацију. Од пораза у градском дербију од Арсенала (0:3) 24. септембра, Ивановић је играо само четири минута у првенству, а у његовом одсуству „плавци“ су остварили свих шест победа без примљеног гола.

        Барселона жели да доведе једног дефанзивца, пошто тренер Луис Енрике нема много поверења у Алеша Видала.

        Капитен Србије 32-годишњи Ивановић је добро решење, пошто осим што би донео велико искуство играња у Премијер лиги и европским клупским такмичењима, може да игра за Барселону у Лиги шампиона у нокаут фази, пошто Челси ове сезоне не игра на међународној сцени.

        Гол је пренео и да би Барселони одговарао Ивановић пошто тражи јефтинијег играча за јануарски прелазни рок. Његов уговор са Челсијем истиче на крају сезоне, а од јануара може да преговара са заинтересованим клубовима за трансфер у летњем прелазном року.

        То значи да би Барселона за њега могла да плати мање, него што би платила за Стефана Лихтштајнера из Јувентуса и Дарија Срну из Шахтјора.

        Ивановић је у Челсију од 2008. године, када је дошао из московске Локомотиве. Он је до сада одиграо 369 утакмица и постигао 33 гола за Челси. Са „плавцима“ је освојио две шампионске титуле, Лигу шампиона, Лигу Европа, три FA купа, Лига куп и Комјунити Шилд.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари