Бане Ивановић: Велика утакмица за Србију

КАПИТЕН РЕКАО ДА ЈЕ УТАКМИЦА СА ФРАНЦУСКОМ ВАЖНА

ЈЕР ПРЕДСТАВЉА 100. НАСТУП „ОРЛОВА“

      Пријатељски дуел Француске и Србије игра се од 20.45 у Бордоу.

      „Ово је за Србију велика утакмица, део историје и остаће уписана као 100. меч. Неће бити схваћена као пријатељска, иако ће шансу добити фудбалери који до сад нису пуно играли”, рекао је Ивановић на конференцији за медије у Бордоу.

      Ивановић је додао да екипа још није зрела да игра под притиском велике утакмице.

      „Француска је јако озбиљна репрезентације, раде све да освоје првенство Европе који ће организовати следеће године. Последни пут кад су играли код куће неки шампионат били су прваци света, то довољно говори о њиховом квалитету”, рекао је Ивановић.

      Поред Ивановића, прву утакмицу за репрезентацију Србије одиграо је и Владимир Стојковић, који је 2006. године у Ухерском Хрдишту стајао на голу против Чешке у тријумфу са 3:1.

      „Имамо обавезу према нацији и нама самима да одиграмо што боље и почнемо да се спремамо за наредне квалификације”, рекао је Стојковић.

      Голман Макабија из Хаифе није желео никога да издвоји у тиму „Триколора“.

      „Не могу да издвојим некога посебно, они нису репрезентација у којој треба посебну пажњу поклонити неком појединцу, од свакога се може очекивати да бљесне. Управо због тога, трудићу се да будем сконцентрисан свих 90 минута”, рекао је Стојковић.

      Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари