Бане Ивановић: Мурињо делује импресивно

ЧЕЛСИ ЋЕ У БУДУЋНОСТИ ДЕЛОВАТИ КАО ТИМ И ИНДИВИДУАЛНО ЋЕМО МНОГО НАПРЕДОВАТИ - ИСТАКАО ЈЕ КАПИТЕН СРПСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Бранислав Ивановић

         С њим можемо само да напредујемо, и индивидуално и тимски.

         Само један разговор, касније и тренинг под командом Жозеа Муриња, био је довољан Браниславу Ивановићу да изведе такав закључак.

         Импресиониран „Посебним”, како је Португалац себе назвао још током првог боравка на британском острву, капитен репрезентације Србије није крио одушевљење после првог радног дана у тренинг центру у Кобаму.

         - Имали смо први сусрет са Мурињом, делује импресивно и за сваку похвалу. Мислим да ће Челси у будућности деловати као тим и да ћемо и индивидуално много напредовати - рекао је Ивановић за „Б92”.

         Наш ас први пут ради са најплаћенијим тренером данашњице, за многе и најцењенијим. На „Стамфорд бриџ” је, подсећамо, дошао пола године пошто се Мурињо растао са газдом Абрамовичем.

         - Он је за клуб, за навијаче, много битан и верујем да ћемо оправдати његова очекивања - додао је дефанзивац „плаваца”.

         Бранислав Ивановић је у Челсију од јануара 2008, када је прешао из московске Локомотиве за 9,7 милиона фунти. Жозе Мурињо је тада био без посла, јер је у јесен претходне године напустио лондонски клуб. Без озбира на освојене две титуле Премијер лиге. Сада су обојица на истом месту, на истом задатку: да врате круне - енглеску, европску...

ВЕЛИКИ НОВАК ЂОКОВИЋ

 

         Бане Ивановић је у понедељак увече, неколико сати после првог тренинга у сезони 2013/14, показао и људску величину, у коју, наравно, нико никад и није сумњао. Присуствовао је Гала вечери коју је организовао Новак Ђоковић.

         - Када погледате ко је све био, схватате колико је Новак велики. Прикупљање новца за Фондацију је тежак посао и зато је његов потез за похвалу. Част ми је што сам био на вечери - рекао је ас Челсија, који није стигао да бодри Ђоковића у финале Вимблдона.

         Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари