Бајерн поново бољи од Барселоне

ПЕП ГВАРДИОЛА УПИСАО ПРВИ ТРИЈУМФ НАД КАТАЛОНСКИМ КЛУБОМ, БАВАРАЦИ СЛАВИЛИ 2:0

         Бајерн је на Алијанц арени поново био бољи од Барселоне, али је јуче на клупи Бавараца седео Пеп Гвардиола, који је тако уписао први тријумф над каталонским клубом

         Попут полуфиналног дуела у Лиги шампиона ове године на „Алијанц арени“, првак Европе Бајерн је очитао нову фудбалску лекцију Барселони.

         Изабараници Пепа Гвардиоле су учинили да Меси и другови које је водио Ђорди Роура изгледају смешно пред препуном „Алијанц ареном“, иако је просечна цена карте у пријатељском дуелу била 230 евра.

         Бајерн је славио са 2:0, након што су мреже затресли Филип Лам у 14. минуту и Марио Манџукић у 87. Бајерн је повео захваљујући сјајном продору Франка Риберија, а капитен Лам је за мало био бржи од Маскерана и убацио је лопту у мрежу.

         Коначан резултат поставио је хрватски репрезентативац током акције у којој је стално стајао у офсајду, али само до завршног паса и рутински је погодио мрежу за заслужену победу Бавараца. Барселона је играла без неколико стандардних играца, али и без новог тренера Херарда Мартина, тако да је екипу водио помоћник Роура. Он је у другом полувремену променио комплетну екипу.

         Јуроспорт
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари