Александар Митровић: Победићемо Колумбију

ПРЕД ПУТ У БАРСЕЛОНУ ПУН САМОПОУЗДАЊА ПОСЛЕ ОСВАЈАЊА ЕП ЗА ОМЛАДИНЦЕ И ДВА ГОЛА НА СТАРТУ ПРВЕНСТВА ЗА ПАРТИЗАН

Александар Митровић

        Фудбалски репрезентативац Србије Александар Митровић рекао је данас да је пун самопоуздања и да потпуно спремно дочекује пријатељски дуел са Колумбијом.

        - Колумбија је квалитетан ривал, овај меч биће нам најбоља провера пред наставак квалификација за Светско првенство и дерби дуел са Хрватском. Већ полако се осећа атмосфера уочи тог меча, без обзира што смо практично изгубили шансе за Мундијал - рекао је Митровић Тањугу на београдском аеродрому уочи одласка у Барселону на пријатељски меч са Колумбијом.

        Млади нападач Србије и Партизана тренутно се налази у одличној форми.

        - Потпуно сам спреман за меч са Колумбијом, пун сам самопоуздања после освајања ЕП за омладинце и два гола на старту првенства за Партизан против Новог Пазара. Прија и поверење селектора Синише Михајловића - навео је он.

        Митровић је додао да се радује дуелу са селекцијом чији напад предводи један од најбољих нападача на свету Радамел Фалкао и додао да верује у победу.

        На питање да ли је близу преласка у редове трофејног белгијског клуба Андерлехта, Митровић је рекао:

        - Све је у рукама мог менаџера. Мислим да ће све да буде завршено по повратку из Барселоне - објаснио је Митровић.

        Поред Митровића, из Београда за Барселону кренули су још Предраг Рајковић и Бранимир Алексић, Марко Шћеповић, Александар Коларов И Ненад Крстичић.

        Остали играчи окупиће се у Барселони, а први тренинг одрадиће данас од 18 сати. Пријатељски меч између Србије и Колумбије игра се у среду у Барселони од 20 сати.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари