Емир: Да задовољан прођем кроз циљ

СРПСКИ АТЛЕТИЧАР ЖЕЛИ ДА СЕ ДОБРО ПРИПРЕМИ ЗА ФИНАЛНУ ТРКУ НА 400 МЕТАРА СА ПРЕПОНАМА И ДА, ПОТОМ, НА СТАЗИ ОСТВАРИ ЗАМИШЉЕНО

        Емир Бекрић један је од спортиста који све ради према унапред припремљеном детаљнoм плану, што доказују и његови резултати.

        Пласманом у финале Светског првенства у Москви, у трци на 400 метара са препонама, ушао је у историју домаћег спорта и, након успеха Иване Шпановић, додатно подстакао популарност атлетике у Србији.

        Истрчавши трку у времену 48,36 оборио је национални рекорд и „пробио“ првобитно предвиђене, грубе процене, да ће време 48,50 водити у финале.

        Штавише, наговестио је да би трку за медаљу могао да истрчи испод 48 секунди!

        У разговору за Јавни сервис у уторак увече признао је да се осећа „величанствено“.

        „Ово је најбољи дан у мом животу. Велики дан и за српски спорт. Учествоваћемо на првом тркачком финалу...“, рекао је он.

        Финале је заказано за четвртак у 19.00 часова по средњоевропском времену, а Београђанин ће у бити једини европски учесник те трке.

        „Тренутно ми је главни циљ да се одморим и спремим за ту трку. Мени преостаје да урадим све да задовољан прођем кроз циљ, остало је Божија воља“, подвукао је нови миљеник нације.

        Упитан које време „јури“, поновио је да му је жеља да прође кроз циљ за мање од 48 секунди.

        На додатно питање: „Шта би ти тај резултат донео?“, одговорио је конкретно:

        „Неку од медаља у Рију“.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари