Брука организатора Специјалне олимпијаде...

ОКО 1.500 СПОРТИСТА И ТРЕНЕРА СЕ СУОЧИЛИ СА ВЕЛИКИМ НЕПРИЈАТНОСТИМА ЗБОГ ЛОШЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ

Лојола Меримаунт Универзитет

        Учеснике Специјалне олимпијаде у Јужној Калифорнији дочекала је збрка у организацији, па су неки од њих били приморани да спавају на поду једне спортске сале.

        Учесници су се суочили са великим непријатностима пре него што су напокон пребачени на своје коначне дестинације, пренео је Асошијетед прес.

        Око 1.500 спортиста и тренера, учесника Специјалне олимпијаде, због лоше организације провели су ноћ у згради Лојола Меримаунт Универзитета у Лос Анђелесу, рекао је потпарол Рич Перелмен.

        Црвени крст је учесницима из Норвешке, Мексика, Венецуеле, Кеније и Кајманских Острва обезбедио покриваче и воду током боравка у згради Универзитета.

        „Летови су каснили, а аутобуси с враћени у гаражу. Цео тај процес се много одужио, па смо одлучили да их задржимо овде до јутра“, рекао је Перелмен.

        Лојола Меримаунт Универзитет, који се налази близу аеродрома у Лос Анђелесу, се за време Специјалне олимпијаде користи као полазно одредиште за све експедиције учесница.

        Прва дама Сједињених Америчких Држава Мишел Обама отвориће у суботу Специјалну олимпијаду, на којој ће учествовати више од 7.000 спортиста.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари