Божовић: Партизан има психолошку предност

НАДАМ СЕ ДА ЋЕМО ПОЧЕТИ ПЛЕЈ-ОФ У ДОБРОМ РАСПОЛОЖЕЊУ, СВЕ ОСИМ ПОБЕДЕ БИЛА БИ КАТАСТРОФА

Миодраг Божовић

  • Борац се бори за опстанак и тражиће изненађење. Милијаш почиње, као и Вујаклија који има разлог да запне против њих - каже тренер Звезде и додаје да другопласирани тим нема шта да изгуби

        Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је данас да очекује да се црвено-бели изборе са притиском и савладају чачански Борац како би мирно дочекали плеј-оф Суперлиге.

        - Пред нама је једна врста унапред добијене утакмице, Борац се бори опстанак и тражиће изненађење. Надам се да ћемо почети плеј-оф у добром расположењу, све осим наше победе била би катастрофа - рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

        Он је најавио да се прилику на мечу против Чачана од старта добити Ненад Милијаш и Срђан Вујаклија, Абрахам Фримпонг је суспендован, док су повређени Душан Анђелковић и Џон Руиз и највероватније неће бити спремни за вечити дерби.

        - Немам дилему око састава, надам се да ће замене одиграти на нивоу. Ако навијачи дођу вероватно ће моћи да виде Милијаша на делу. Играће Вујаклија јер су га држали шест месеци ван тима, мислим да има разлога да запне против њих.

        Како је навео, веома је задовољан разликом од шест поена у односу на другопласирани Партизан.

        - Морам да будем задовољан јер је Партизан направио импозантну серију, победили су нас у Хумској и ремизирали код нас. Није алиби, али да је другачије првенство освојили бисмо титулу. Немамо право да се жалимо јер смо ми били заговорници тог система. Треба да покажемо да смо прави.

        Према његовим речима црвено-бели играју све боље како се ближи крај првенства, али је признао да је психолошка предност нa страни Партизана.

        - Играмо боље, али требамо да сачекамо... Сад иде велики притисак, у плеј-офу је психолошка предност на страни другог и трећег на табели јер немају шта да изгубе. Ми можемо јер смо први - рекао је Божовић, додавши да још увек не размишља о дербију у уторак.

        Утакмица 30. кола Суперлиге између Црвене звезде и Борца игра се сутра од 17 сати на стадиону Рајко Митић.

        Вечерње новости

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари