Бекрић отворио у Пироту Божићну школу спорта

КАДА ВЕРУЈЕТЕ У ОНО ШТО РАДИТЕ И СЛЕДИТЕ СВОЈЕ СНОВЕ

ОНДА ЈЕ СВЕ МОГУЋЕ И СВЕ ЈЕ ОСТВАРИВО, КАЖЕ ЕМИР

Емир Бекрић

          Прослављени српски атлетичар Емир Бекрић отворио је у Пироту осму по реду Божићну школу спорта у оквиру које ће током зимског распуста више од 3.000 пиротских школараца, уместо уз компјутере, провести одмор похађајући потпуно бесплатно неки од 52 програма из области спорта, али и уметности, кулинарства и других вештина.

          Бекрић је овогодишњи промотер Божићне школе спорта и он је након отварања казао да је изненађен бројем деце која ће током зимског распуста вежбати неки од спортова и поручио им да следе своје снове.

          Он је истакао да му на оваквим манифестацијама спортиста види да није сам и много је лакше остварити своје спортске циљеве ако има подршку, као што је, у овом случају, подршка општине Пирот.

          „Да је мени неко рекао да ћу да будем првак пре 13 година можда му не бих веровао али је то доказ да је све могуће уз стрпљење, напоран рад и оно што је можда најважније - веру у себе. Када верујете у оно што радите и следите своје снове онда је све могуће и све је оствариво. Мој главни циљ ове године је Европско првенство у Цириху и ја ћу се трудити да га дочекам у најбољој кондицији“, каже Бекрић за Тањуг.

          Он је рекао да је манифестацију у Пироту „феноменална“ јер окупља све младе и данашње и будуће шампионе једног града и то ће њима бити сигурно бити велики подстрек у њиховој даљој каријери.

          Директор Спортског центра Пирот Ненад Ђорђевић казао је да су ове зиме у понуди 52 потпуно бесплатна програма.

          „Пријавило се преко 3.000 деце и ми желимо да на овај начин они проведу своје слободно време за време зимског распуста на најквалитетнији могући начин“, казао је Ђорђевић.

          Покровитељ ове манифестације је општина Пирот.

          Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари