Бекрић: Главни циљ олимпијска медаља у Рију

НАЈБОЉИ СРПСКИ АТЛЕТИЧАР НА 400 МЕТАРА ПРЕПОНЕ КАЖЕ

ДА ВРЕДНО РАДИ И ПРИПРЕМА СЕ ЗА НОВЕ ИЗАЗОВЕ КОЈИ ГА ОЧЕКУЈУ

        „Мој главни циљ је да освојим олимпијску медаљу у Рио де Жанеиру, а све до тада биће успутне станице. Ако све буде по плану, не видим разлог зашто не би било, мислим да могу до медаље“, изјавио је Емир Бекрић, освајач бронзане медаље на последњем Светском првенству у Москви.

        Најбољи српски атлетичат на 400 метара препоне каже да вредно ради и припрема се за нове изазове који га очекују.

        „Припреме за сада теку одлично. Пре Олимпијских игара у Рију чека ме првенство Европе у Цириху наредне године и јака конкуренција. А управо је то оно што ме гура напред“, истакао је Бекрић.

        Он се поново присетио трке у финалу СП у Москви и највећег успеха у каријери и у српској атлетици.

        „То је нешто што ћу памтити целог живота, не само због медаље, већ због саме трке. Част ми је што сам трчао са таквим величинама“, рекао је Бекрић и додао да је срце, које је обликовао прстима на старту трке послао целој нацији.

        „Знао сам да сам заинтригирао јавност уласком у финале и на тај начин сам знао да нисам сам, што ми је додатно давало снагу. Желео сам тако да поздравим све људе“.

        Емир Бекрић је истакао да му се после најбољег резултата у каријери оствареног у Москви није променио живот, већ циљеви, као и да највећим успехом сматра то што има све више деце заинтересоване за атлетику, као и то што се стање у том спорту у Србији побољшало.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари