Андреа Арсовић и до другог узастопног злата!

СРПСКА РЕПРЕЗЕНТАТИВКА У СТРЕЉАШТВУ ОДБРАНИЛА ТИТУЛУ У ФИНАЛУ СВЕТСКОГ КУПА У ЊУ ДЕЛХИЈУ

Андреа Арсовић

  • Била сам нервозна уочи последње серије јер сам знала да сам близу светског рекорда. Нисам успела и то је мало разочаравајуће, али наравно да сам срећна због другог узастопног злата, каже Андреа Арсовић

        Српска репрезентативка у стрељаштву Андреа Арсовић, након што је данас одбранила титулу у финалу Светског купа у Њу Делхију, изјавила је да је осећај одличан, али да жали што јој је у последњој серији измакао светски рекорд.

        Арсовићева је у последњем хицу погодила 9,7 кругова, што је било довољно „само“ за европски рекорд 251,3 круга, а да је била на нивоу претходних хитаца срушила би светски рекорд Кинескиње Менгјао Ши од 261,1 круг.

        „Била сам нервозна уочи последње серије јер сам знала да сам близу светског рекорда. Нисам успела и то је мало разочаравајуће, али наравно да сам срећна због другог узастопног злата. Сад следи кратак одмор и припреме за следећу годину која ће бити веома интензивна, очекује нас пуно такмичења, а највећи фокус је на шампионату света“, изјавила је Арсовићева, а преноси сајт Међународне стрељачке федерације.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари