Харадинај: Био сам са Радоичићем код Тачија који је са њим разговарао – два сата

ПОТВРДИО ДА ЈЕ САРАЂИВАО И СА ПОТПРЕДСЕДНИКОМ СРПСКЕ ЛИСТЕ

           ПРЕМИЈЕР шиптарског Косова Рамуш Харадинај изјавио је да је сарађивао са потпредседником Српске листе Миланом Радоичићем и да је заједно са њим отишао код председника Косова Хашима Тачија, који је са Радоичићем разговарао два сата.

           После седнице косовске владе, Харадинај је рекао да није чуо последње коментаре председника Тачија на тему његове сарадње са Радоичићем и потвдио да је са њим сарађивао.

           "Сарађивао сам са Радоичићем као и са бившим министром Рикалом. Желим да подсетим да сам се заједно са председником Тачијем, у његовој канцеларији, сусрео са Радоичићем", казао је Харадинај одговарајући тако индиректно на оптужбе косовског председника да је пријатељ осумњиченог за убиство Оливера Ивановића.

           Харадинај је рекао да он не крије људе којима са којима се поздрављао и да сада нема никаквих контаката са потпредседником Српске листе који је главни осумњичени за убиство лидера Грађанске иницијативе СДП, Оливера Ивановића.

           Рекао је и да ће се платформа за дијалог Косова и Србије брзо наћи на седници Скупштине Косова и најавио могућност сазивања ванредне седнице. Додао је да су тренутно у току консултације са политичким странкама заступљеним у Скупштини и њеним председником Кадријем Весељијем.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари