„За целовиту Србију“

Трећи скуп подршке Србима на Косову и Метохији

 

       На београдском Тргу Републике је одржан трећи по реду скуп подршке Србима на Косову и Метохији у организацији Удружења жена са Косова и Метохије.  

       Окупљенима су се обратили књижевница Љиљана Булатовић и представници удружења породица отетих и убијених на Косову и Метохији.

       На Тргу се око 17 сати окупило око 200 људи који су истакли транспаренте „Трговина органима отетих Срба превазишла је злочине Менгелеа“, „Савет безбедности није осудио силу“, „Скупљаћемо се до престанка прогона и убијања Срба“, „За целовиту Србију“ као и слике отетих и убијених Срба.

       Поред Удружења жена са Косова и Метохије протесту су присуствовали и представници завичајних удружења са Космета, Коло српских сестара, Покрета за Србију, Удружење Српски Слободари, Српски народни покрет Наши и други.

       Следећи скуп је 17. новембра у 17 сати на истом месту. Скупови сваког седамнаестог у месецу треба да подсете на погром Срба који се одиграо 17. марта 2004. али и на све друге злочине који су се догодили од НАТО окупације Косова и Метохије.

Редакција СНП Наши

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари