NATO Србима наменио судбину Курда

ШТА ЈЕ МИЛОШЕВИЋ РЕКАО ОКТОБРА 2000.

У СВОМ ТЕСТАМЕНТАРНОМ ГОВОРУ НАЦИЈИ

 • Успостављањем власти коју инсталира заједница земаља окупљених у НАТО алијанси, Југославија би неизбежно постала земља чија би се територија брзо распарчала
 • То нису само намере NАТО, то су и предизборна обећања Демократске опозиције Србије
 • Косово је први део Србије са којим би се она морала да опрости, не изражавајући, при том, чак ни наду да ће јој тај део њене земље једном моћи да буде враћен
 • Bаљда би свакоме после ових десет година требало да буде јасно да они не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије

        ПУНУ ДЕЦЕНИЈУ трају напори да се цело Балканско полуострво стави под контролу неких западних сила. Велики део тог посла је обављен успостављањем марионетских влада у неким земљама, претварањем тих земаља у земље ограниченог суверенитета или лишене сваког суверенитета.

        Због нашег отпора таквој судбини за нашу земљу, ми смо били изложени свим притисцима којима у савременом свету људи могу бити изложени.

        Догађаји који су организовани за наше изборе су, такође, део те организоване хајке на земљу и народ, зато што су наша земља и народ баријера успостављању потпуне доминације на Балканском полуострву.

        У нашој јавности је већ дуго присутна групација која, под именом опозиционе политичке партије демократске оријентације, заступа интересе влада које су носиоци притисака на Југославију, а посебно на Србију. Та групација се на овим изборима појавила као Демократска опозиција Србије.

        Њен стварни шеф није њихов кандидат за председника државе. Њен дугогодишњи шеф је председник Демократске странке и сарадник војне алијансе која је ратовала против наше земље. Он своју сарадњу са том алијансом није могао ни да сакрије. Уосталом, читавој нашој јавности је познат његов апел NАТО-у да се Србија бомбардује онолико недеља колико је неопходно да би се њен отпор сломио. На челу тако организоване групације на овим изборима налази се, дакле, заступник војске и влада које су недавно ратовале против Југославије.

МОЈА ЈЕ ДУЖНОСТ...

        Заступајући те интересе, из ове групације су нашој јавности послате поруке - да ће са њима на челу Југославија бити изван сваке опасности од рата и насиља, да ће доћи до економског просперитета, видно и брзо оствареног вишег стандарда, такозваног повратка Југославије у међународне институције, и тако даље.

        Моја је дужност да вас јавно и на време упозорим да су та обећања лажна.

        Успостављањем власти коју подржава, односно коју инсталира заједница земаља окупљених у NATO алијанси, Југославија би неизбежно постала земља чија би се територија брзо распарчала. То нису само намере NATO, то су и предизборна обећања Демократске опозиције Србије.

        Од њихових представника смо чули да ће Санџак добити аутономију за коју се члан њихове коалиције Сулејман Угљанин, вођа сепаратистичке муслиманске организације, залаже већ десет година и која фактички дефинитивно издваја Санџак из Србије. Њихова су обећања такође везана за давање аутономије Војводини која је таква да је не само издваја из Србије и Југославије, већ је, по свему, чини саставним делом суседне Мађарске. На сличан начин би се одвојила од Србије и друга подручја, нарочито нека њена рубна подручја.

        У склопу те политике за распарчавање Југославије, Косово би било прва жртва. Његов садашњи статус би се прогласио за легалан и дефинитиван. То је први део Србије са којим би се она морала да опрости, не изражавајући, при том, чак ни наду да ће јој тај део њене земље једном моћи да буде враћен.

        Територија која би преостала да носи име Србије била би окупирана од стране међународних, америчких или неких трећих војних снага које би ту територију третирале као војни полигон и као власништво којим се располаже у складу са интересима силе чија се војска на њој налази.

СПРЕМА СЕ ИНВАЗИЈА

        Српски народ би снашла судбина Курда, са перспективом да буду истребљени брже јер их је мање од Курда и јер би им кретање било ограничено на мањи простор него што је онај на коме се Курди већ деценијама налазе.

        Нови власници државне територије некадашње Југославије као и окупатори преостале српске територије вршили би, по природи ствари, терор над становништвом, чију су територију окупирали. Сам српски народ би истовремено водио непрекидну борбу за поново успостављање српске државе и за своје поновно окупљање у њој.

        ... Губљење националног идентитета је највећи пораз једне нације, а то се не може избећи у савременом облику колонизације.

        У овом тренутку, пред други круг избора, због сумње Демократске опозиције Србије да може да оствари резултат који им је потребан, припадници врха ДОС-а, новцем унесеним у земљу поткупљују, уцењују и застрашују грађане и организују штрајкове, немире и насиље, не би ли зауставили производњу, сваки рад и сваку активност. Све, разуме се, са циљем да у Србији стане живот и са образложењем да тај живот може поново да почне и да се одвија успешно и добро, када почну да га организују они који овде заступају окупаторске намере, планове и интересе.

        Србија је дужна а и заслужила је да се одбрани од инвазије која јој је припремљена кроз разне облике субверзије.

        Мој мотив да изразим своје мишљење на овај начин није уопште личне природе. Два пута сам биран за председника Србије и једном за председника Југославије. Ваљда би свакоме после ових десет година требало да буде јасно да они не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Miroslav's picture
Miroslav (није потврђен) 20:31 02.11.2011.

 • +156
Voting is closed.

Sve tako..........Kako vreme prolazi nekako mi Sloba bio naivcina za ove danasnje demokrate.....

Мишко's picture
Мишко (није потврђен) 08:54 05.11.2011.

 • +159
Voting is closed.

Све пшто је рако Слоба, рако је ИСТИНУ, и на жалост данас је на делу спровођење прљавог плана који су покренуле ДОСманлије у садејству са НАТО алијансом и њиховим финансијама!?

Слобо легендо!

kajga's picture
kajga 16:57 14.11.2011.

 • +118
Voting is closed.

makar da je pocistio neke antisrpske bitange za vreme njegove vladavine. previse je mekan bio...zato imamo iste ljude na kljucnim pozicijama od prvih parlamentarnih izbora. treba pocistiti decu komunista. revolucija nema alternativu. do kraja bez milosti se obracunati sa crvenozutom bandom.

dAvIdOvIC's picture
dAvIdOvIC (није потврђен) 14:48 08.12.2011.

 • +92
Voting is closed.

Mozda je NATO namenio sudbinu kurda srbima, ali je zato Milosevic ili bar ljudi oko njega u njegovo vreme srpskome narodu namenio sudbinu jevreja!!!

ZORAN's picture
ZORAN (није потврђен) 10:55 26.04.2013.

 • +44
Voting is closed.

Pretpostavljam da imaš mozak, pa si shodno njemu ili količini, prvo pročitao tekst, a onda ostavio komentar. E da, pomenuh mozak. Izvinjavam se mozgu što je zatvoren u tvojoj glavi

Цане's picture
Цане (није потврђен) 23:28 28.02.2012.

 • +155
Voting is closed.

Слобо легендо, све је тако како си предвидео, дошло зло по своје! Нажалост, народ је данас заблудео , омађијан, ојађен,смрвљен!

Слобо легендо, Вечна ти Слава!

Neko's picture
Neko (није потврђен) 12:58 06.05.2012.

 • +97
Voting is closed.

kod nas demokratija ne opstaje

darko's picture
darko (није потврђен) 14:24 06.05.2012.

 • +108
Voting is closed.

Možda je imao pogrešne metode realizacije svojih ciljeva, često je išao glavom kroz zid (možda je znao id aje to jedina opcija)...Zmajrim mu sudbinu SAO Krajine ali mu zahvaljujem na RS-u...vidi se da je bio vizionar i sve ovdje napisano se ostvarilo ili ostvaruje...

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 00:37 28.05.2012.

 • +105
Voting is closed.

Svi oni koji danas pljuju Slobu jednog dana ce ga slaviti kao sveca

Господо 'ришћанска...'s picture
Господо 'ришћан... (није потврђен) 15:07 20.07.2012.

 • +94
Voting is closed.

Милошевић је из истог казана као и његови претходници и наследници.
Тадићев учинак и улога су идентични.
Као и Александра Карађорђевића. И Ђинђића.
Сви се ПОМАЛО, ПРЕД КРАЈ сете своје државе и нације - и онда су смакнути.
Дотле МИСЛЕ да имају ишта под контролом, и да су паметни макијавелисти.

Zoran's picture
Zoran (није потврђен) 17:00 28.05.2014.

 • +0
Voting is closed.

nije iz iskog "kazana" kao sto ti kazes. jer da jeste jos bi bio ziv, ne bi ga ubili.

Господо 'ришћанска...'s picture
Господо 'ришћан... (није потврђен) 15:07 20.07.2012.

 • +87
Voting is closed.

Милошевић је из истог казана као и његови претходници и наследници.
Тадићев учинак и улога су идентични.
Као и Александра Карађорђевића. И Ђинђића.
Сви се ПОМАЛО, ПРЕД КРАЈ сете своје државе и нације - и онда су смакнути.
Дотле МИСЛЕ да имају ишта под контролом, и да су паметни макијавелисти.

Stefan's picture
Stefan (није потврђен) 22:53 08.04.2013.

 • +48
Voting is closed.

@Господо 'ришћан...:koje gluposti,porediti Milosevica sa ovom bagrom je obicna glupost! Daj bogati ne lupetajte,nego prvo mucnite glavom kad nesto hocete da kazete.

Сердар's picture
Сердар (није потврђен) 11:23 23.12.2012.

 • +73
Voting is closed.

Милошевић фулбрајтов стипендиста и његова му "цвијета" женица која ономад дијелове свог народа преко Дрине и у Крајини назва стоком сељачком.

Слушајте ме добро слобољубци да је Слободан био Србин онај прави Србин, још 1990 год. дигао би милион Срба из Србије заједно са пола милиона војноспособних Срба из бих и хрватске и завршио посао с говнима једном заувјек и на вријеме . Јер тада је нато био у дилеми и није војно пријетио јер се још дефинисала његова улога!. Како није то урадио већ је пустио пола милиона низ воду исти је ко и тадићи и остали сатрапи и уопште ми га није жао, жао ми је мог народа ком су вође намјештане тамо још од 1918 године и насилног довођења Карађорђевића на власт. Резултате видимо данас у финалу уништавања Србије и Срба

robert's picture
robert (није потврђен) 16:55 28.04.2013.

 • +46
Voting is closed.

Gde ste vi bili u to vreme sa VASIM MUDROSTIMA ? Uzaludno je da sad prodajete istinu nego je trebalo onda stati na bedem, kao mnogi od nas. Kad sunce zadje uzaludno ja lajati na mesec.

Srb's picture
Srb (није потврђен) 00:14 10.01.2014.

 • +8
Voting is closed.

100 % u pravu!!!

Stefan's picture
Stefan (није потврђен) 22:50 08.04.2013.

 • +46
Voting is closed.

Sloba je bio genijalac! Vechna mu slava!....

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 14:02 03.06.2013.

 • +43
Voting is closed.

Како време пролази све више ми је јасно да је овај човек знао о чему прича...

o madre mia's picture
o madre mia (није потврђен) 17:18 17.10.2013.

 • +17
Voting is closed.

najveci izdajnik srpskog naroda...

Bogdan's picture
Bogdan (није потврђен) 13:06 21.02.2014.

 • +1
Voting is closed.

Nije on nikakav izdajnik ! On samo nije imao podrsku Rusije jer je tamo vladao izdajnicki Demokratsko-Liberalni bandit i kriminalac Boris Jeljcin sa svojim tajkunima koji su unistili Rusiju...Znaci nema velikih gresaka u politici, osim sto je izostala pomoc Rusije ( zbog tamosnjih izdajnika naravno!)

garavi's picture
garavi 06:53 24.09.2017.

 • +0
Voting is closed.

@ o madre mia
....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`•¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.•´
............\..............(
..............\.............\...

Dejan's picture
Dejan (није потврђен) 13:13 28.01.2014.

 • +12
Voting is closed.

U odnosu na danasnju antisrpsku bagru koja je na vlasti,Milosevic je bio itekakav drzavnik i vizionar.Ali sta vredi,hteli smo "evropski nacin zivota" i putovanja sirom sveta,a dobili smo siromastvo i skoru glad.Da li cemo i dalje da nasedamo na beskrupulozne lazi ovdasnjih marioneta?

Dragana's picture
Dragana (није потврђен) 12:29 02.02.2014.

 • +10
Voting is closed.

Milosevic je tada znao sa kim ima posla i da su njihova (zapadna) obecanja lazna, a mi tek sada to vidimo, a neki ni sad....misle, bice im bolje ako rasprodaju drzavu....

Mile's picture
Mile (није потврђен) 06:18 16.10.2014.

 • +0
Voting is closed.

I sadasnja vlast zna kakve su namjere onih koji su ranije atakovali na Srbiju I Srbski narod, da ga rasele, uniste I nacionalno obesprave.Razlika je sto je Vucic mudriji I igra igru ,,macke I misa,, jer Srbija nije sposobna u bilo koje pogledu da se suprostavi globalistickoj nemani.Ova vlast igra na dobivanju vremena, ocekujuci da ce mocnije sile /citak Kina,Rusija/ doci u sukob sa njima, a oni udruzeni im se mogu samo suprostaviti.Za mnoge citaoce ovog clanka trebalo bi biti jasno da je vodjenje drzavnicke politike Srbije ,,umjece nemoguceg,,da ne izgubimo samo jos I neke delove Srbije,tj. da ojacaju Srbski saveznici, a ne brinite ,ova vlast ce preci na pravu stranu, a to se vidi I po sadsnjim dogadjanjima, svakako to vazi za onog tko zeli da vidi.Pogledajte opstrukciju Srba u smislu dolaska Putina, a da se ne govori o drugim stvarima.

qwale's picture
qwale (није потврђен) 08:18 05.11.2014.

 • +0
Voting is closed.

Ljudi jos nije kasno da spasemo nasu drzavu...Mozemo da pricamo sta je bilo, sta je uradio onaj ili ovaj, ali sve je na nama, nije ovo prvi put da se narodu na ovim prostorima desavaju ove stvari..Mislim da treba biti mudar i treba pametno odigrati, u nasoj zemlji ima mnogo nepostovanja i mrznje izmedju nas samih i to moramo prvo da resimo!
Samo ujedinjeni smo snazni, ZAPAMTITE, pa nije ona poslovica za dzabe. (SSSS)
Pozdrav Q.

Sova's picture
Sova (није потврђен) 20:11 20.11.2014.

 • +0
Voting is closed.

Slobodane Milosevicu
Izvini sto smo bili glupi,sto nismo razumeli,sto smo zvizdali i sto smo te psovali.Bio si predsednik i drzavnik koga su rusili spolja i iznutra.Mi to nismo razumeli.Jos jednom oprosti sto smo kasno shvatili.

Љуба's picture
Љуба (није потврђен) 20:46 20.11.2014.

 • +0
Voting is closed.

Сова, он је био разбојник који је опљачкао свој народ, отворио врата петој колони, предао Косово које је војска херојски бранила и на крају је саопштио да је унапред знао шта се све спрема, али (практично) није предузео адекватне мере јер је био неспособан! Историјски гледано, он је пропустио све могуће шансе да српском народу обезбеди опстанак у овом балканском котлу. Суђење у Хагу само је нагласило колика је магарчина испао верујући Западу.

oko's picture
oko (није потврђен) 09:48 12.03.2016.

 • +0
Voting is closed.

Kolko se sečam Kosovo je otišlo posle Miloševiča.On kosovo nije dao i branio je oružjem.Dali su posle njega.

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 10:33 12.03.2016.

 • +0
Voting is closed.

Loše se sečaš. Ne sečaš se ko je potpisao Kumanovski sporazum?

felishagil's picture
felishagil 17:48 13.11.2016.

 • +0
Voting is closed.

Expert plastic extrusion companies serve the
vital function of creating specific shapes out of hard plastic that are used to make various other
products like tubing, casing, and more. This mess which is used so that you can propel the liquid plastic resin right out the
kick the bucket may be the crucial part of your bang extruder.
This heated plastic is also kept moving rapidly to prevent
any premature hardening or deformities on the finished product.

Feel free to visit my weblog plastic extrusion machines

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 12:50 03.03.2015.

 • +0
Voting is closed.

Свега паметног се сетио у моменту када је схватио да се његовој дебилној монголоидки измиче власт из руку. Никад он и није био на власти у Србији, него је она владала и о свему се питала. СПС је био само маска за ЈУЛ, који је стварно владао. ЈУЛ мафијашко-бандитска организација која нас је ојадила за најмање један век, из кога су проистекли и многи они који нам и данас унесрећују свакодневицу. А колико десетина, или стотина милијарди су мазнули, то тешко да ћемо икад и сазнати. Он је био и родоначелник идеје заштите личне (или породичне) власти путем увлачења организованог криминала у политику и власт. Ови садашњи акрепи, који нам пију крв, су само природни наследници свега оног што је овај мафиоз васпоставио. Жалим све оне који га и даље величају, пошто са њиховом памећу стварно лоше стоје ствари.....
Величина једног лидера се гледа по томе колико успешно политичко наслеђе оставља после себе, а добрих у томе смислу скоро да нисмо ни имали. Сваки је до сада владао по принципу "после мене потоп", а ми се потом убисмо од доказивања који је од њих био гори, а који мање лош.....

Kraljica's picture
Kraljica (није потврђен) 04:21 15.03.2015.

 • +0
Voting is closed.

Ne ne. Ovi sadašnji akrepi koji nam sišu krv nastvljači su Milloševićevih progonitelja dirigovanih iz nato-a.Političko nasleđe Slobino sastoji se u tome što je dao primer kako se državnički suprotstavlja arogantnim zlikovcima, primer kako se čuva suverenost, što je izborio Republiku Srpsku i dejtonski sporazum i što je ujedinio Srbiju i vratio joj njene pokrajine otuđene ustavom iz 1974. Konačno i u tome što je usporio prodor zapadne bagre prema Rusiji.

asad's picture
asad (није потврђен) 21:36 20.03.2015.

 • +0
Voting is closed.

svi sad imaju ideje i planove strategije kako je trebao ovo i ono i da nije cekao da je bio brzi da nije bilo mire, a da ja vas pitam koga je to milosevic imao za podrsku? mislite da je on sam mogao da kontrolise i rep srpsku i srbiju? sto bi pokretao svoju vojske iz srbije da ratuje za rep srpsku kad narod odatle dezertira? okruzen gomiliom domacih neprijatelja morao je stalno da se pazi,znaci i ostre mere,kad sam vodis drzavu i okruzen si hijenama moras da se pazis,nije to tako lako kao sto mislite i delite savete,pritisak spolja,unutra placenici,izdajnici,mafijasi-njima je morao da popusti i sve to u kratkom vremenskom roku,on sam da donosi odluke ...sto je izrucen hagu,pa zato jer je klinton rekao da niko nece dobiti ni centa ako ga ne predaju

Slobodan's picture
Slobodan (није потврђен) 23:53 23.02.2016.

 • +0
Voting is closed.

Jednog ce dana (kao i kada je bio biran za predsednika) vecina SRBSKIH kuca imati SLOBINU sliku na radnom stolu ili zidu !

covjek's picture
covjek (није потврђен) 09:32 18.03.2016.

 • +0
Voting is closed.

dragi moji.
ustanite iz sna...ko je u politici taj je dusu prodao. Slobo je izigrao svoj narad zajedno sa drugim narodima pa su svi u bivsoj izgubili kako smo samo jedni druge zverski ubijali u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu vreme je da se iskreno pokajemo i da se brinemo o nasim komsijama jer valja sa njima ziveti. Budimo dobri i pravedni pa ce mo ako Bog da dobiti dobre politicare#

francescaf's picture
francescaf 16:53 30.06.2017.

 • +0
Voting is closed.

Good day, excellent web page you have got right now.

mouse click the following article - Visit Home Page - try this website -
try this web-site - try this website - relevant web site -
check here - please click the following post
- mouse click the next site - visit the next web page - inquiry - click the following article -
More methods
- Discover More -
visit - Read Alot more - Going In this article - linked web page - visit the next web site - just click the next article - simply click the up coming article - investigate this site - company website
- mouse click the following website page - this site - just click the up coming web site
- Recommended Website - click through the following internet site - updated blog post - recommended - mouse click the following webpage - pop over to these guys - on front page - blog - please click the up coming article - just click the next post - go to website -
go to this site - browse around this site
- hop over to these guys - navigate here - learn more - click through the up coming article - visit the up coming article
- here are the findings
- see this page - click through the following internet site - please click for source - content - click -

http://timpclaptop.net/entries/671-application-pour-maigrir.html - http://cfi.kp.km.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=36800 - http://hottaobao.com/home.php?mod=space&uid=65&do=profile&from=space - http://wiki.thc-game.com/Je_veux_maigrir - http://standbydba.com/forum/index.php?topic=104177.0 - http://www.j2mih.com/mboard/msg/71265.html - http://forum.genro.pw/index.php?p=/discussion/953/je-veux-maigrir - http://chelseafans.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17823 - http://bbs.baituibao.com/space-uid-156042.html - http://ismailsolak.com/forum/Uye-grazynashe.html - http://sanaldede.com/member.php?u=110671 - http://www.maxlux.co.kr/partnership_request/2293976 -
http://wikipediawikisaschablasi.org/User:DamionMcdade - http://eetcgroup.com/comment/html/index.php?page=1&id=3584 - http://www.pawnshop.com.sg/index.php/en/component/k2/itemlist/user/162349 -
http://www.tausteweb.net/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&usern... - http://slhwtyw.com/home.php?mod=space&uid=319697&do=profile&from=space - http://proline.physics.iisc.ernet.in/wiki/index.php/Repas_pour_maigrir - http://bienen.wiki/index.php/Benutzer:CareyUpchurch -
http://loja.meilleur.com.br/index.php/component/k2/itemlist/user/696 - http://www.dazui123.com/home.php?mod=space&uid=27134&do=profile&from=space - http://hemoroiziforum.ro/discussion/1260899/homeopathie-pour-maigrir/p1 - http://www.idingzhou.cn/home.php?mod=space&uid=1373091&do=profile&from=s... - http://test.tltpravda.ru/blog/19327.html - http://mkv-gti.net/wiki/index.php?title=User:JohannaPaige453 - http://360moto.cn/home.php?mod=space&uid=1731818&do=profile&from=space - https://actadept.fogbugz.com/default.asp?featurerequests.3.166611.0 - http://www.0451zp.net/comment/html/index.php?page=1&id=61290 - http://vatnikipohmel.com//forum/index.php?topic=565.0 - http://ink-larp.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=7025 - http://blog.intervest.lk/2017/06/21/tisane-pour-maigrir/ - http://angeln.zone/index.php?title=Maigrir_des_hanches -
http://condensareimmergas.ro/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1... - http://ladybellez.com/index.php/en/component/k2/itemlist/user/35890 - http://www.thevoretube.com/members//members/profile/670065/KristieRuat - http://www.1889498.com/comment/html/index.php?page=1&id=9941 - http://opowiadaniaerotyczne.biz/carmonhamb-m53313.html/ - http://notariosdelperu.com/index.php?topic=371146.0 -
http://www.j2mih.com/mboard/msg/68397.html - http://gixons.com/index.php/component/k2/itemlist/user/9132 -
http://www.cgriver.com/forum/member.php?u=815322-RandolphFrankfur - http://lenztrader.co.za/author/melodeerode/ - http://www.watch24video.com/LudieClark - http://wikigerman.org/index.php/Comment_faire_pour_maigrir - http://www.greatads.in/index.php?page=user&action=pub_profile&id=31790 - https://www.theagegap.com:443/groups/sport-pour-maigrir/ - http://forum.moviesday.in/User-JuanHdh305 -
http://coogomezplata.com/index.php/component/k2/itemlist/user/32970 - http://www.vipx.online/home.php?mod=space&uid=16&do=profile&from=space -
http://shik-stroy.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=40369

Also visit my blog ... comment maigrir rapidement

JamesJuire's picture
JamesJuire 03:35 22.10.2017.

 • +0
Voting is closed.

PamJuire's picture
PamJuire 23:40 02.12.2017.

 • +0
Voting is closed.

payday loan direct lender payday loan direct lender short term payday loan [url=https://paydayloandirectlender.bid]quick loan[/url] direct payday lenders direct lenders payday loans payday lenders direct [url=https://directlenderspaydayloans.cricket]direct lenders payday loans[/url] payday loans direct lenders only payday loans direct lenders only payday loans direct lenders only [url=https://paydayloansdirectlendersonly.webcam]money lender no credit check[/url] cash loan lenders online payday loans for bad credit online payday loans for bad credit [url=https://loansonlinebadcredit.trade]payday loans bad credit[/url] online payday advance best online payday loans the best online payday loans [url=https://bestpaydayloansonline.trade]easiest payday loan to get[/url] xxx web cams bbw live cams slut cams [url=https://slutcams.webcam]live cams[/url] free sex web cam free sex webcam free web cam sex [url=https://freesexcam.cricket]free sex cam[/url] advance cash payday loan online payday advance loan payday advance loan [url=https://advancecashpaydayloan.bid]advance cash payday loan[/url] direct lender loans fast online payday loans direct lender loans [url=https://directlenderloans.bid]payday loans direct lender[/url] payday advance online online payday advance loan payday advance online [url=https://paydayadvanceonline.science]payday advance online[/url]

JaneJuire's picture
JaneJuire 08:25 02.01.2018.

 • +0
Voting is closed.

payday loans online payday loans online same day no credit check payday loans online [url=https://loansforpeoplewithbadcredit.us.com]payday loans online[/url]

JamesJuire's picture
JamesJuire 10:44 05.01.2018.

 • +0
Voting is closed.

payday loans online cash advance lenders the best online payday loans [url=https://cashadvancelenders.trade]cash advance lenders[/url] cam sites girl cams cam sites [url=https://camsites.cricket]cam sites[/url] online loans no credit check instant approval instant online payday loan small online payday loans [url=https://instantonlinepaydayloan.cricket]instant online payday loan[/url] payday loan direct lender payday loans online direct lender payday loans online direct lender [url=https://directlenderpaydayloans.cricket]payday loans direct lender[/url] direct payday lenders online direct payday lenders online payday lenders direct [url=https://paydaylendersdirect.webcam]direct payday lenders[/url] online payday loan quick loan money loan [url=https://quickloans.trade]payday loan companies[/url] direct lenders no credit check payday loans for bad credit payday loans bad credit [url=https://paydayloansnocreditcheck.webcam]payday loans direct lender[/url] erotic chat room sex chat sex chat [url=https://chatsex.trade]sex chat[/url]

PamJuire's picture
PamJuire 02:55 06.01.2018.

 • +0
Voting is closed.

online homework calendar research papers research paper [url=https://researchessay.cricket]essay service[/url] research essay help with physics homework research writing [url=https://researchwriting.webcam]research report[/url] online payday loan application payday loans for bad credit online payday loan application [url=https://onlinepaydayloanapplication.science]online payday loan application[/url] fuck show show girls fuck show [url=https://cfnmshow.cricket]show girls[/url]

JamesJuire's picture
JamesJuire 11:07 08.01.2018.

 • +0
Voting is closed.

short term payday loan getting a loan quick loans 100 approval [url=https://quickloans100approval.stream]online payday loans[/url] small online payday loans best payday loans online the best online payday loans [url=https://thebestonlinepaydayloans.trade]instant online loans[/url] college essay help college essay college essay prompts [url=https://collegeessayprompts.trade]college essay prompts[/url] milf show sex web cam milf show [url=https://camsites.cricket]strip club webcam[/url] essay writer college essay writer college essay writer [url=https://collegeessaywriter.bid]research paper writers[/url] easy payday loans online fastest payday loan loans online [url=https://easyloans.webcam]easy loans[/url] small online payday loans small payday loans small payday loans [url=https://smallpaydayloans.bid]small online payday loans[/url] write essay essay helper louisiana homework help [url=https://essayprompts.cricket]write essay[/url] do my college homework do my research essay writing [url=https://essaywriting.trade]essay writing[/url]

Никола, Крагујевац's picture
Никола, Крагујевац (није потврђен) 16:11 28.04.2016.

 • +0
Voting is closed.

Херој или издајник, остаје чињеница о непромењеној дихотомији "Зли, примитивни, субхумани Срби - праведни, узвишени, разумни Запад", која се до данас тако рећи ни мало није изменила. Што повтрђује да Милошевић није био кривица Србије, тј. његовим речима да "не нападају Србију због Милошевића, већ Милошевића због Србије".

У највећем броју окршаја, не бори се зао против злог, или бар нема експлицитнијих сукоба, иако на дискретном нивоу могу да се не подносе. Ако је Милошевић био "зао", имплицира ли то да су Медлин Олбрајт ("Срби ће овог Ускрса фарбати јаја сопственом крвљу"), ген. Мајкл Шорт ("Добро упамтите изглед Београда, јер више никад неће изгледати исто након што завршимо с њим"), Питер Јустинов ("Животиње користе своје ресурсе боље него ови наопаки створови чија је припадност људској раси у великом закашњењу"), или Хелмут Кол ("Нека се Срби подаве у сопственом смраду") ... били добри, или праведни?

Срби морају добро да размисле о историјском материјалу из деведесетих, с обзиром да је то период када је Запад можда директније и недвосмисленије него икад рекао шта мисли о њима, и када је, сходно томе, његова жеља да их сатре била директнија и недвосмисленија него икад (ни цар Фрања, ни цар Вилхелм II, ни Хитлер нису кретали на Србе са намером да их озраче и затрују за вјеки вјеков, или да учине Београд "заувек непрепознатљивим").

Како би се краљ Петар I, краљ Петар II или Тито бранили против више од 600 пута јаче војне силе, без иједног савезника, и са читавим корпусом петоколонаша, дезертера и издајника? Већина би тврдила "борба је немогућа, морали би да праве компромисе". Што је Милошевић управо и радио и због чега одједном, након тих компромиса (који су увек долазили тек након дебелог проливања крви с наше стране), није ваљао. Дакле, сами критичари Милошевића нису начисто како се у доба геополитичких криза води држава. Нисам ни ја, али баш зато и сматрам да је једини исправан избор препустити историји да донесе свој суд о њему.

Оно што јесмо у стању, јесте да му захвалимо што је био вољни и непоколебљиви вожд најнападнутијег народа у најнезахвалнијем периоду. Што се мене тиче, нека му је слава, макар са људског, ако не историографског аспекта.

Додај коментар