Вулин: Напад на српску децу у Доњој Брњици наставак је некажњеног злочина у Гораждевцу

ДВА АЛБАНЦА ПУЦАЛА ИЗ ПИШТОЉА У ШКОЛСКОМ ДВОРИШТУ

* Зато што није осуђена генерација убица из деведесетих, одрасла је нова генерација убица наследника терориста такозване Ослободилачке војске Косова

____________________________________________________________________

       МИНИСТАР одбране Србије Александар Вулин изјавио је да напад на срску децу у школи у Доњој Брњици показује да стасава генерација која би да истреби оно што је преостало од Срба на Косову и Метохији.

       "Зато што није кажњен нико за стрељање српске деце у Гораждевцу, зато што нико није осуђен за убиство двогодишњег Данила Цокића, зато што није осуђена генерација убица из деведесетих, одрасла је нова генерација убица наследника терориста такозване Ослободилачке војске Косова /ОВК/", оцијенио је Вулин.

       Срећом, додао је Вулин, овај пут ниједно српско дете није убијено.

       "А шта ће се десити ако у неком следећем нападу не буде такве среће? Хоће ли нам тада портпарол ЕУ тражити да се обе стране уздрже?", пита Вулин.

       Према његовим речима, ЕУ и КФОР, уместо што лобирају за признање такозваног Косова и траже од Србије да призна територију под управом нарко-кланова, треба да нађу нападаче на српску децу, пре него што неко дете буде убијено, саопштено је из Министарства одбране Србије.

       "Сва одговорност је на њима и њиховој савести, ако савести имају", рекао је Вулин.

       У селу Доња Брњица у општини Приштина засад два непозната нападача пуцала су из пиштоља у школском дворишту где је била група деце.

       Седморо младих српске националности наводе да су нападачи били Албанаци.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари