Вучић у Варварину: Убијали сте нас, памтићемо заувек, Бог ће вам можда опростити, ми јесмо

„УБИЈАЛИ СУ НАШЕ ЉУДЕ, ПОКУШАВАЈУЋИ ДА УБИЈУ СРБИЈУ, АЛИ ОНА ОСТАЈЕ НЕПОКОРНА И НЕПОКОРЕНА“

 • „Ноћ 24. марта те 1999. памтићемо заувек као једну од најтежих ноћи за нас као народ, али данас зато усправно и поносно тужним гласом и тихо, али јасно можемо да кажемо - убијали сте нас, убијали сте нашу децу, али Србију нисте убили, јер Србију нико не може да убије“, поручио је Вучић у Варварину.
 • „Нема оправдања ни разлога ни смисла и постоји само опомена и нама и њима - њима да ће пред Богом и собом морати да се изјасне за крв, да је то била крв, а не случајност или колатерална штета, да су то била деца, а не борба за демократију и слободу. Бог ће им можда опростити, ми јесмо, али нисмо заборавили“
 • „Преостаје нам да клекнемо, да сагнемо главу, ми, који смо дужници, да бар на трен ћутимо... Опростите ако можете и онима који не умеју да моле за опроштај, онима који су убијали, а не умеју 'извини' да кажу. Наш грч на лицу никада нису желели да виде. То је била агресија 19 моћних земаља, бесмислена и беспотребна, један од покоља који све поруше, а ништа не решавају“
 • Задатак је, навео је Вучић, коначно укидање вере у бољи небески живот и излазак из зачараног круга и нови пут у живот
 • „Србија има обавезу да води рачуна и о свом народу изван граница Србије. Упозоравам оне који мисле да данашњу пресуду против некадашњег председник Републике Српске искористе за политички или било који напад на Републику Српску, да Србија у складу са Дејтонским споразумом то не сме, не може и неће да дозволи“

        ПРЕМИЈЕР Александар Вучић је данас на централној државној церемонији обележавања Дана сећања поручио да грађанима може да обећа само живот, колевке и рад, а да за нове раке, бомбе и смрт више нема оправдања.

        „Верујемо у живот, што показујемо тиме што одајемо почаст онима који су животе дали. Можемо само живот да оправдавамо и обећавамо, и то обећавамо пред жртвама пред којима клечимо“, поручио је Вучић.

        Не дамо више ниједну Милицу, ниједну Сању, јер овој су земљи потребни животи, додао је премијер и поручио:

        „Овој сте земљи потребни живи, потребна су нам деца и школе и сваки облик комуникације. Да заборавимо нећемо, а да нас покоре нећемо да дозволимо никоме. Србија ће остати земља непокорних и непокорених људи“.

        Вучић је на централној државној церемонији поводом Дана сећања поручио - убијали су људе покушавајући да убију Србију.

        „Ноћ 24. марта те 1999. памтићемо заувек као једну од најтежих ноћи за нас као народ, али данас зато усправно и поносно тужним гласом и тихо, али јасно можемо да кажемо - убијали сте нас, убијали сте нашу децу, али Србију нисте убили, јер Србију нико не може да убије“, поручио је Вучић у Варварину.

        Он је рекао да је бомбардовање Србије био тежак злочин, као и сваки рат и бесмислена агресија и поручио да Србија злочин неће заборавити и да неће никоме дозволити да је покори.

         „Србија ће остати земља непокорних и непокорених људи“, рекао је Вучић.

        Подсетивши да је прошло 17 година од још једног рата у којем је само смрт победила, Вучић је поручио:

        „Нема оправдања ни разлога ни смисла и постоји само опомена и нама и њима - њима да ће пред Богом и собом морати да се изјасне за крв, да је то била крв, а не случајност или колатерална штета, да су то била деца, а не борба за демократију и слободу. Бог ће им можда опростити, ми јесмо, али нисмо заборавили“.

        „Преостаје нам да клекнемо, да сагнемо главу, ми, који смо дужници, да бар на трен ћутимо... Опростите ако можете и онима који не умеју да моле за опроштај, онима који су убијали, а не умеју 'извини' да кажу. Наш грч на лицу никада нису желели да виде. То је била агресија 19 моћних земаља, бесмислена и беспотребна, један од покоља који све поруше, а ништа не решавају“, додао је Вучић.

        Премијер је рекао да нисмо заборавили, да смо запамтили мост на Великој Морави, свако наше дете и лицемерје којим је све то оправдано.

        Додао је и да је рат који је Србија доживела, агресија, била само вежба за нове ратове и кршење међународног права.

        „Данас кад сви заједно патимо због сулудих напада терориста, не треба заборавити чињеницу како је покушавано све заташкати и гурнути под тепих, посебно одговорност“, рекао је Вучић и подвукао да смрт и злочине не знају за границе и да се не заустављају ни жицом ни декларацијом.

        Премијер је приметио и да су народи који су Србију нападали пре 17 године, данас нападнути.

        „Пре 17 година смо били на супротним странама, а данас смо на истој страни, што није знак наше слабости, већ наше снаге, величине, да смо умели да устанемо, не заборављајући да опростимо и себе мењамо, као и да оставимо прошлост да почива и гледамо у будућност“, рекао је Вучић.

        Данас, рекао је Вучић, Србија има снажне пријатеље на Истоку и искрене партнере на Западу.

        Ова земља и овај народ су некад давно притиснути догађајима преварени кренули у зачарани круг, враћајући се стално истим гробовима и истим ратовима, рекао је Вучић.

        Задатак је, навео је Вучић, коначно укидање вере у бољи небески живот и излазак из зачараног круга и нови пут у живот.

        Вучић је поручио да је Србија на путу мира и да се неће зауставити, а грађанима да може да обећа само живот, колевке и рад, а да за нове раке, бомбе и смрт више нема оправдања.

        Он је додао да је Србија морала и мора да почне да верује у живот и да је морала да крене новим животним путем.

        „Није се свет променио, само су уведени нови изрази и нови називи за бесмислена убијања и још бесмисленија оправдања“, поручио је премијер.

        Туга и сузе не смеју да нас одведу у мржњу упркос томе што они који данас бесне и нападају немају поштовања за жртве, додао је и поручио:

        „Сутра ће сванути нови дан у којем ћемо да наставимо са животима и да бринемо о Србији. Ужасе прошлости не смемо да заборавимо, али не можемо да променимо и вратимо време, можемо да оживљавамо прошлост или да уздигнемо главу и да се сећамо и извучемо поуке“.

        Вучић је поручио онима који пресуду Радовану Караџићу мисле да искористе за политичке или било које нападе на Републику Српску да Србија то не сме, не може и неће да дозволи.

        „Србија има обавезу да води рачуна и о свом народу изван граница Србије. Упозоравам оне који мисле да данашњу пресуду против некадашњег председник Републике Српске искористе за политички или било који напад на Републику Српску, да Србија у складу са Дејтонским споразумом то не сме, не може и неће да дозволи“, истакао је Вучић.

        Како је истакао, Србија ће стати уз свој народ и штити његово право на опстанак, као и право на постојање и живот Републике Српске.

        „Не угрожавамо никога, никоме нећемо да претимо, али никоме не дамо да Србе газе зато што су Срби. Нисмо ничија крпа, ми смо поносан, непокоран и непокорен народ“, рекао је Вучић.

        Вучић је напоменуо и да ће Србија упркос ономе сто се десило у прошлости дати све од себе за помирење и сарадњу са комшијама у региону.

        Танјуг

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

janke's picture
janke (није потврђен) 16:00 24.03.2016.

 • +75
Voting is closed.

ako im je vucko izdajnik oprostio ja nisam

philenopsis's picture
philenopsis (није потврђен) 17:21 24.03.2016.

 • +24
Voting is closed.

Обращение русских Крыма к братьям-сербам / Obracanje ruskih sa Krima ka braci srbima ,
https://www.youtube.com/watch?v=pNpBzZt5Nlw&feature=youtu.be

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 18:19 24.03.2016.

 • +41
Voting is closed.

Вучић је данас превазишао себе и своје лицемерје!

Он који гура државу и народ у загрљај ЕУ и НАТО говори на скупу поводом почетка НАТО агресије 1999!?

Он мора да стварно има шиптарске крви, руга се жртвама, руга се српском народу и држави Србији!

Требао је можда да позове и Тонија Блера!

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 18:52 24.03.2016.

 • +36
Voting is closed.

Ниједну реч против НАТО – БРАВО ИЗДАЈНИЧЕ!

http://www.srbijadanas.net/wp-content/uploads/2016/03/nato-izdajnik-790x...

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 19:01 24.03.2016.

 • +13
Voting is closed.

З А В Е Т Н И Ц И's picture
З А В Е Т Н И Ц И (није потврђен) 15:09 25.03.2016.

 • +6
Voting is closed.

СРБИЈА СЕ СПРЕМА ЗА 27.МАРТ! Организован долазак из других градова! -
У недељу, 27. марта у 14 часова на Тргу Републике заказан је велики народни митинг против НАТО окупације са захтевом за хитним расписивањем референдума о сарадњи са НАТО пактом.

Предвиђено је да се након окупљања крене у шетњу ка РТС у циљу пробијања медијске блокаде и захтевима за укључење у национални дневник.

ДА УСТАНЕ СРБИЈА!

Организован превоз из следећих градова:

Нови Сад – 064 928 32 30

Шабац – 064 8587328

Рума – 064 1265893

Крагујевац – 062545852

Ваљево, Лајковац и Лазаревац – 069 524 3575

Краљево – 069 5416182

Ниш и Лесковац – 062 1147807

Пожаревац –064 459 8849

Смедерево – 063 382288

За више информација: 064 33 82 863
http://zavetnici.rs/?p=5197

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 15:51 25.03.2016.

 • +5
Voting is closed.

НАТО на Србију извршио више ваздушних напада, него на Авганистан, Либију, Ирак и Сирију ЗАЈЕДНО!
На основу статистике коју је урадио David Kilcullen, испада да је Србија далеко опаснија од терориста ИГИЛ и Ал Каиде заједно.

Наиме, према званичним подацима НАТО, за 78 дана бомбардовања у акцији Operation Allied Force, Алијанса је извршила тачно 19 484 ваздушних напада на територију Србије, убивши при том између 1200 и 2500 људи (званична потврда броја жртава никада није дата).

Током бомбардовања Авганистана је званично (за нешто мање од три месеца) обављено 6500 ваздушних напада, над Либијом (током 215 дана) 9700, а током бомбардовања Ирака и Сирије заједно 2 796 напада.

Укупно узевши, на ове четири арапске земље у којима се, како званично тврде, силе Алијансе боре против терориста, је извршено 18 996 авионапада, дакле тачно 488 мање него на једину европску земљу која је бомбардована након Другог светског рата.

Не заборавимо, реч је о истој оној Србији која је била на страни савезника у оба светска рата. О Србији која је слободу од немачких монструма у Великом рату платила изгубивши између 1 100 000 и 1 300 000 становника, што је чинило готово трећину укупног становништва земље, односно око 60% њене мушке популације.

И, наравно, реч је о истој оној земљи која је победу над нацистима платила животима више од 500 000 Срба.

Занимљиво је присетити се да, упркос овако масовном и дуготрајном бомбардовању, ни један једини војник Алијансе није закорачио на Косово и Метохију док се и последњи српски војник, под политичким притиском, није повукао са овог дела територије Србије.

Претпостављам да су Срби заслужили овакав третман због свог херојског историјског наслеђа.

Народ је можда заборавио, али становници Беле куће тачно знају чија се застава, једина у историји Америке поред америчке, вијорила на куполи тог здања.

Као што и властодршци Француске знају у част чије војске су звонила звона Notr Dam, а становници Downing Street 10 памте зарад чије победе су звона Биг бена непрекидно звонила 24 сата.

Или су Срби напросто ово крваво бомбардовање заслужили због чињенице да су чак два пута у мрачном XX веку разрушили велике, злокобне царевине и прекинули немачке снове о владавини светом.

На прагу изградње новог немачког царства, не могу да се не сетим старе арапске пословице која каже да се ствари које се догоде једном не морају никада више поновити, али да, када се нешто догоди два пута, мора да се догоди и трећи пут.

Ја не знам да ли је та арапска пословица тачна, али мора постојати јак разлог због кога су за Европу, у поређењу са бомбашима самоубицама који немилице убијају људе по аеродромима, метроима и на улици, Срби толико застрашујућа претња.

БОРА ЧОРБА's picture
БОРА ЧОРБА (није потврђен) 21:55 25.03.2016.

 • +8
Voting is closed.

Бора Чорба подржао скуп 27. марта!

Бора Ђорђевић подржао је скуп 27. марта у Београду на Тргу Републике у 14 часова против НАТО окупације!

Погледајте видео снимак:
https://www.youtube.com/watch?v=kA29bkhylBM

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 19:13 24.03.2016.

 • +23
Voting is closed.

Порука Србима од Руса са Крима поводом годишњице НАТО агресије

ПОГЛЕДАЈТЕ!

https://www.youtube.com/watch?v=pNpBzZt5Nlw

АКО ПОСЛУШАМО, НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ НИ ЈЕДНОГ ТОМЕ ГРОБАРА И ВУЧИЋА НИКАДА

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 17:26 24.03.2016.

 • +28
Voting is closed.

Да ли је ово довољно да се схвати да је ултиматум из Рамбујеа потписан усред Београда 12 фебрура 2016 године, да су за њега гласали сви чланови странке СНС, странке Александра Вучића.

Признавши Америци да своју војску слободно шета по Србији, Александар Вучић је српску одбрану Косова 1999. године одбацио као чин бандитизма и илегалног бунта. Тиме је и она правна наказа у Хагу постала правно ваљана и све и једна пресуда изречена Србима добила је на својој јуричкој снази. Самим тим сви који су ратовали 1999. против Америке и њених слугу (Великобританаца, Немаца, Француза, Италијана…) постали су државни одметници и бандити. А све жртве и сва штета која је произашла из тог рата, иде на душу одметницима и бандитима. Прави јунаци и хвале вредни, по честитости и племенитости су Шиптари, као што је и њихово наживо чупање српских органа цивилизацијски оправдан чин.

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 17:28 24.03.2016.

 • +25
Voting is closed.

Aleksandar Vučić, je doveden na vlast da preda Kosovo i da prizna nezavisnost Kosova.Prihvatio je tu ulogu da budu i zdajnik.Sklopio je ugovor sa Đavolom, Amerikom,Engleskom i Nemackom.Za uzvrat je dobio da se neko vreme igra sa državom.Dozvolili su mu da krade i da uspostavi svoj lični režim.Više od tri godine traje Vucicevo zlostavljanje države i građana.Većina intelektualaca se prodala i ćuti.Ostali su zabranjeni.Sada je račun došao na naplatu.Krstaši traže da se prizna Kosovo.Igra je završena.I z d a j n i k VUCIC mora da uradi ono što je prihvatio od Amerike, Engleske i Nemcke .Dosta se – T I K V A N – Vucic igrao politike.Dosta je bilo paklenih saveza Vucica sa Đavolom,Amerikom,Engleskom i Nemackom.Istorijski trenutak je da se oslobodimo tog prokletog saveza VUCICA sa Amerikom,Engleskom i Nemackom. RUSKI MEDVED na celu sa – Putinom – se uspravio pokazao je zube Americkim,Engleskim i Nemackim Djavolima.Sada je pravi trenutak da srpski vuk pokaže svoje čeljusti.Kažem srpski mužjak vuk, a ne – b a l a v i – i zdajnik - Alelsandar Vucic.

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 17:29 24.03.2016.

 • +24
Voting is closed.

ŠIZOFRENIJA U NAPREDNOJ FAZI: ALEKSANDAR VUCIC - nas zadužuje, vara, pljačka, izdaje i vodi na stratište Treba ubrzati njegov kraj Predsednik Vlade Srbije je u velikim zdravstvenim problemima. Živci mu ozbiljno popuštaju, svojim ludačkim, bolesnim i - I Z D A J N I C K I M - potezima. Treba ga smestiti u odgovarajuću ustanovu zatvorenog tipa, sa celodnevnim nadzorom i belom košuljom, koja se kopča na leđa. Hrišćanski je pomoći bolesnom čoveku

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 17:31 24.03.2016.

 • +26
Voting is closed.

VUCIC je opljačkao i izreketirao penzionere, lekare, medicinske sestre, prosvetare, i udomio svu SNS stranačku bulumentu po svim državnim, opštinskim i javnim komunalnim preduzećima, nasilje, reket, nestručnost i nekompetentnost njegove družine postali su nepodnošljivi.

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 17:33 24.03.2016.

 • +22
Voting is closed.

Spas za Srbiju je je na Istoku. Proterati Devenporta, i ostalu EU agenturu, koji isisavaju budžetski novac, truju, kontaminiraju i zagađuju Srbiju, svojim izopačenim idejama, koji od Soroša dobijaju da plasiraju.

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 17:34 24.03.2016.

 • +20
Voting is closed.

Ovaj opasni ludak Aleksandar Vucic,podanicima poručuje da se sve u Srbiji vrti oko njega, odnosno da on malim prstom vrti sve građane, smatrajući ih budalama i majmunima. Koja to ovlašćenja ima Vučić da samo on odlučuje. O tv - pretplati, o povećanju plata, penzija, o HAPSENJIMA, o zavrtanja ušiju novinarima... Aleksandar Vucic šizofreni p e d e r, koji oblizuje usne dok preti, i dalje će nekažnjeno pljačkati i vređati građane koji očima ne mogu da ga vide.

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 17:36 24.03.2016.

 • +14
Voting is closed.

Највећи донатори српског цивилног друштва су фондације Чарлс Стјуарт Мот, Сорошево Отворено друштво и Рокфелер. Највише новца у последњих десет година у Србији добили су Фонд за хуманитарно право (3,78 милиона долара), београдски Фонд за отворено друштво (3,72 милиона долара) и Траг фондација (3,33 милиона долара), показују подаци Фондација центра.

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 17:39 24.03.2016.

 • +24
Voting is closed.

Željko Mitrović svojim nakaznim satanističkim emisijama NA TV PINK - regrutuje populaciju, za uslužne delatnosti za Arape i naše „EU prijatelje“. To Vođa zove na dualno usavršavanje i školovanje. Permanentna promena savesti, svesti, moralnih normi, hrišćanskih vrednosti. Legalizovaće p e d erastiju, sodomiju, zoofiliju. To će biti prečica, ka našim bezalternativnim EU bespućima. Kada legalizuje i nekrofiliju, tek tada ćemo otvoriti poglavlja 23. i 24. Vođa je Srbiju pretvorio u društvo bede, beznađa, jeftine radne snage.

SRBIN's picture
SRBIN (није потврђен) 00:00 25.03.2016.

 • +6
Voting is closed.

RUSKI NOVINAR ISPROZIVAO VUČIĆA: VIDEO – https://www.facebook.com/1519921778312750/videos/1529243207380607/ – Je l’ on misli da je njegov narod glup? Srbska poslovica „na nebu Bog, a na zemlji Rusija“ oduvek je potvrđivala duhovno i etničko jedinstvo Rusa i Srba. U poslednje vremeSrbija, koju Rusija smatra saveznikom na Balkanu, preduzima značajne korake ka NATO paktu, a to jako ljuti Moskvu. Da li su namere Srbije ozbiljne? Zašto Rusija gubei svoje tradicionalne saveznike? Koga je već izgubila i ko je sledeći?

U emisiji „Pravo glasa“ ruski novinar, Roman Babajan, prozvao je NATO premijera Srbije. On je upitao premijera kako misli da će NATO da brani njegov naroda kada je NATO oteo Kosmet od Srbije. Potom ga je upitao da li on misli da njegov narod čine potpuni idioti.

И ЈА САМ РАДОВАН КАРАЏИЋ's picture
И ЈА САМ РАДОВА... (није потврђен) 14:15 25.03.2016.

 • +4
Voting is closed.

Vanja's picture
Vanja (није потврђен) 03:32 25.03.2016.

 • +8
Voting is closed.

Рале's picture
Рале (није потврђен) 18:21 24.03.2016.

 • +17
Voting is closed.

"Ако се променимо можда нам опросте што су нас бомбардовали."
Карађорђе је жртвовао сво своје материјално богатство, на крају и свој живот за слободу Србије, а издајник каже да све треба да жртвујемо за тридесет сребрњака.

робокап's picture
робокап 11:18 25.03.2016.

 • +5
Voting is closed.

Рале не Вређај КАРАЂОРЂА упоређујући ЊЕГА и ОВУ ТИТОИСТИЧКУ БУГОЈАНСКУ ВАШКУ:

Adios Amigos's picture
Adios Amigos (није потврђен) 19:11 24.03.2016.

 • +13
Voting is closed.

Ovaj vUCKo teski retard.

Sloba's picture
Sloba (није потврђен) 21:08 24.03.2016.

 • +16
Voting is closed.

Obratite paznju na ovo sta izrod kaze: Bog ce im MOZDA oprostiti, ali MI vec JESMO oprostili.

1. On je oprostioi usudjuje se da to uostava i da govori u ime citavog naroda.
2. Time sto je on vec oprostio, a Bog jos uvek nije, on porucuje da je bolji i od samog Boga.

Za ovo bogohuljenje i obmanjivanje naroda on zasluzuje najstrozu kaznu. Cak je i Djindjic bio bolji od njega. Bio je sve vreme, bez pretvaranja, na strani Zapada i NATO pakta.

kraj's picture
kraj (није потврђен) 21:37 24.03.2016.

 • +13
Voting is closed.

Vreme je da jedno zauvek stavimo tačku na ovu izdaju i sramotu.

Слободан Драгићевић's picture
Слободан Драгићевић (није потврђен) 09:25 25.03.2016.

 • +8
Voting is closed.

Ни ја! Ни њима ни њему!

lesa prvi's picture
lesa prvi (није потврђен) 21:05 25.03.2016.

 • +3
Voting is closed.

Nemoj TI aleksandre vučiću, NATO slugo, briselski poslušniče, nemački konjušaru, da govoriš u moje ime, ime moje dece i mojih predaka. Zabranjujem TI da se u ime svih MOJIH sa bilo kime miriš i da bilo kome opraštaš. To možeš samo da činiš u svoje ime i ime svoje usrane stranke!

gag's picture
gag (није потврђен) 16:04 24.03.2016.

 • +41
Voting is closed.

UBICAMA SE NE OPRASTA,UBICE SE DO VEKA ISTREBLJUJU KAO STETOCINE

Драган's picture
Драган (није потврђен) 16:06 24.03.2016.

 • +14
Voting is closed.

ПРЕДИЗБОРНИ СЛОГАН ЕВРОАТЛАНТИСТА:

https://www.youtube.com/watch?v=xQ0YGIdDdrA

Драган Славнић

homo_balcanicus's picture
homo_balcanicus (није потврђен) 16:08 24.03.2016.

 • +28
Voting is closed.

Picousti, oprosti u svojeime, ne ne i ne u ime Srbije jer ti nisi Srbija. Malji muslji idu izbori.

Ристић Милан's picture
Ристић Милан (није потврђен) 16:16 24.03.2016.

 • +34
Voting is closed.

Бесмислен политички говор нашег премијера у коме ама баш ништа није речено као да су га писали наши "милосрдни западни пријатељи" који никада неће разумети душу овог народа и само су заборавили да уметну још да смо лидер у региону.

Марко Обилић's picture
Марко Обилић (није потврђен) 16:19 24.03.2016.

 • +28
Voting is closed.

СРБИЈО УСТАНИ!
У дану сећања на жртве које су пале од крваве руке НАТО звери, усправно и достојантвено, као и увек у преломним и величанственим тренуцима наше историје, покажимо целом свету - и џелатима са запада и својој великој сестри и мајци на истоку, да смо живи, да они који се столећима труде да нас искорене и истребе - нису успели да нас сломе и да нас није страх!
Данас ће црквена звона звонити за сећање и за буђење!
Време је! Куцнуо је час! Освануо је Дан српског отрежњења, суочавања са истином и препознавања -ко је прави Србин, а ко није!
Покажимо да смо сви једна несаломива гранитна стена! Покажимо колико нам је стало до наших ХЕРОЈА, колико поштујемо њихову пожртвовану и истрајну борбу за свој род и колико смо спремни да својим мишицама подупремо барјак српске части!
Учинимо да данашњи дан постане светло, које је засијало на крају тунела, путоказ ка слободи и почетак победоносног марша - датум уписан златним словима у српску историју, који ће наша покољења, поносећи се својим пређама, чувати у својим срцима и преносити с колена на колено.
Закорачимо ка СЛОБОДИ!
СРБИЈА СЕ УМИРИТИ НЕ МОЖЕ!
ОТАЏБИНА ЈЕ ВЕЧНА, ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА!

Марко Обилић's picture
Марко Обилић (није потврђен) 16:35 24.03.2016.

 • +28
Voting is closed.

Бомбардовање се наставља! Убице се враћају на место злочина!
Изађимо на Трг Републике да својим џелатима и њиховим домаћим сатрапима покажемо да се нисмо предали, да нисмо заборавили и да им никада нећемо опростити!
Слава свим палим српским херојима и вечнаја памјат свим невиним српским жртвама!!
Слава српским легендарним херојима Радовану Караџићу и Ратку Младић и легендарном
српском хероју и Вожду новог српског устанка Војиславу Шешељу!
А сада, ко год је Србин и српскога рода - на Трг Републике - где ћемо дићи свој уједињени глас против хашке НАТО инквизиције, да нас и НЕБО чује и помогне целом српском народу да смело и одлучно крене и победоносно стигне до СЛОБОДЕ!

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 16:42 24.03.2016.

 • +22
Voting is closed.

Ti da ja ne i necu nikada.

Радосављвић's picture
Радосављвић (није потврђен) 16:43 24.03.2016.

 • +27
Voting is closed.

Све што говориш реци у своје име! Ја им нисам опростио и никада нећу! Ни ја, ни моја фамилија! Мрш гњидо!

Raspucin's picture
Raspucin (није потврђен) 17:25 24.03.2016.

 • +23
Voting is closed.

Ima li goreg i veceg ponizenja,pljuvanja i omalovazavanja Srba,kako zivih tako i nastradalih,nego kada jedan izdajnik i siptar drzi govor o nastradalim Srbima a na drugu stranu sa istim tim zlikovcima koji su poubijali taj narod i okupirali Srbsku teritoriju Kosovo,sklapa i potpisuje sporazume sa njima,daje im imunitet,objekte,lisava ih placanja poreza zemlji Srbiji i dozvoljava im da nesmetano i krseci Ustav Srbije,rade sta im je volja po nasoj zemlji?!?!

Koliko do juce je cekao majmuna i njegovog akrepa u zenskom obliku,na crvenom tepihu,sa decom u narodnoj nosnji i sa soli i hlebom,da bi taj isti zlikovac posle par sati javno izgovorio kako je ponosan koliko je njegova zemlja doprinela ratom na Kosovu?!

Ljudi moji,ima li vise kraja ovom ponizenju i unistavanju Srbskoga naroda?!

Pomozi Gospode Boze,jer mi smo nesposobni da brinemo o sebi i svojoj jedinoj i svetoj zemlji Srbiji.Ako mi jesmo,Srbija ovako nesto zaista nije zasluzila.

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 17:08 24.03.2016.

 • +28
Voting is closed.

Cuj Usniju, mi smo oprostili, pa se jos dohvatio i Boga u koga inace ne veruje. Sta reci, talog i sljam u svakom smislu te reci.

Max's picture
Max (није потврђен) 17:09 24.03.2016.

 • +22
Voting is closed.

Г-дине Вучићу,
Ниси ти никакав Апостол и није твоје да опрашташ, твоје је да престанеш да пузиш пред убицама ,твоје је да ослободиш Србију од окупатора и убица, да повучеш сва документа које си потписао и којима си агресору ,уствари, дао помиловање за злочине над Србијом. Твоје је да се "не усправљаш" речима, већ делима: поднеси тужбу пред надлежним судом а петицију Богу да злочинце осуде-остави Богу, он ће о томе одлучити и без твоје петиције.
Живела, непокорна Србија!!!

Анонимус's picture
Анонимус (није потврђен) 17:39 24.03.2016.

 • +21
Voting is closed.

On je zloupotrebio pravo da kaze "mi " . Ako je on oprostio, vecina MI nismo i necemo nikada oprostiti ubicama nase dece. A dace bog, doci ce jednom i taj dan da oni odgovaraju za zlocine i budu zestoko kaznjeni. Smrt NATO-fasizmu .

drgogigo's picture
drgogigo (није потврђен) 18:35 24.03.2016.

 • +15
Voting is closed.

Je suis RTS Belgrade, 23. avril 1999.

persa's picture
persa (није потврђен) 19:06 24.03.2016.

 • +21
Voting is closed.

Siptarsko dubre nema kome sta da oprasta.
Proklet bio onaj koji ga birase da zajase Srbiju.

otac Satarije's picture
otac Satarije (није потврђен) 21:00 24.03.2016.

 • +9
Voting is closed.

NE, MI NISMO,
UŽIVAĆEMO KAD VAS ZAPADNE DEGENERIKE BUDU RUSI RAZARALI KAO 45. ALI SAD NUKLEARNO. MI ĆEMO IM RADO POMOĆI.

namcor's picture
namcor (није потврђен) 21:26 24.03.2016.

 • +14
Voting is closed.

O kakvoj "pognutoj glavi" ovaj sarlatan prica? Zasto da pognemo glave? Kome? Da pred nepravnom i divljanjem pognemo glave? I jos, da im oprostimo? Niti cemo savijati glave, niti cemo oprastati, a jos manje zaboraviti. Zasta smo mi to potrebni tebi "Premijeru" i tvojim sponzorima "zivi"? Da bi ste imali "najjevtiniju, a obrazovanu" radnu snagu, kao sto nas "reklamiras? Ti, "Premijeru" jesi najjevtinija radna snaga! Tebe su kupili (ili ucenili) za saku dolara, evra. Za priliku da, neko vreme, glumis Velicanstvo. Ali, zaboravljas da Srbi imaju nezgodnu narav. I da sve sto si mislio da si "postigao" bace pod noge, dobrano izgaze, a tebe okace na banderu (gde ti je i mesto), da se susis i kao nauk onima koji bi posli tvojim stopama. Okruzen si poltronima, sa kupljenim diplomama i nesposobnim za bilo kakvo svoje misljenje (nije mi samo jasno, kako svi oni mogu da stanu, cak i u tvoje veliko dupe). Prvi ce ti zabiti kolac u ledja kada osete da se menja pravac vetra. Zapamti! Nadam se, samo, da ce to biti glogov kolac. Da se ne povampiris!

Stanko's picture
Stanko (није потврђен) 21:40 24.03.2016.

 • +14
Voting is closed.

Od bombardovanja 1999. odvranije je njegovo javno obracanje tim povodom. Po ko zna koji put nas... u mali mozak. Nista mu nije sveto, a sve mu je relativno. U svakoj prilici zna da ukrade paznju i podmetne neku svoju gadost na necijoj tudjoj muci.

drgogigo's picture
drgogigo (није потврђен) 22:33 24.03.2016.

 • +9
Voting is closed.

SNS ...ovac's picture
SNS ...ovac (није потврђен) 22:42 24.03.2016.

 • +8
Voting is closed.

Nama je najbitnije da su mu rukice namestene kako treba ! Za ostalo nas boli kita ! A vi lajte sta hocete !

робокап's picture
робокап 11:20 25.03.2016.

 • +5
Voting is closed.

Ничија нија горела до зоре.Запамти то пре него ти измакну столиче на вешалима.

Зарја, Зарја's picture
Зарја, Зарја (није потврђен) 00:42 25.03.2016.

 • +11
Voting is closed.

Наравно да нисмо ни заборавили ни опростили!
Ни њима, а још мање СМАРАД-овима ( по професору Фурсову )!
Превише је то зла, које не престаје, да би слаби људи имали ту и толику моћ!
Таквима ни Бог не може више помоћи!

miško's picture
miško (није потврђен) 03:45 25.03.2016.

 • +8
Voting is closed.

cc koji ludak, ja im nisam oprostio a mislim da ni on nema pravo u moje ime da to kaže, stvarno mu treba stručna psihijatrijska pomoć očigledno je da mu nije dobro bre. Izgleda da ga je neki kamen u srebrenici ipak zveknuo u mozak, jes mala meta ali ipak dešava se .

Сергей.'s picture
Сергей. (није потврђен) 04:43 25.03.2016.

 • +12
Voting is closed.

Сербия и Россия братские нарды на век!. Банду НАТО под суд!

Pages

Додај коментар