Вучић: Српска листа освојила преко 98 одсто гласова – њена победа ми је једна од најдражих

СРБИ СУ ИЗЛАСКОМ У ОВОЛИКОМ БРОЈУ ПОКАЗАЛИ ЉУБАВ ПРЕМА ОТАЏБИНИ“

* Председник Србије навео да је на 100 одсто обрађеног материјала у Северној Митровици Српска листа освојила 7.118 гласова, СЛС 34, листа Раде Трајковић и Ненада Рашића 51, а листа коју је предводио Александар Јаблановић 55

* „Све је рађено да се Српска листа уништи, да се нађу подобни Срби који ће да служе интересима Куртија, Мустафе, Харадинаја, а не свог народа”

______________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић саопштио је да је Српска листа на парламентарним изборима остварила најубедљивију победу у својој историји са 98,07 одсто гласова и освојила свих 10 мандата у парламенту у Приштини.

        Вучић је на ванредној прес конференцији рекао да је то порука Срба са Косова и Метохије да су чврсти, јаки и да ће умети да бране своје интересе на КиМ.

        Он је захвалио Србима на КиМ што су показали огромну зрелост, и упркос притисцима показали да могу да буду јединствени.

        „Ово је 10:0, осим ако из свемира не дођу неки гласови”, рекао је Вучић на ванредној прес конференцији, преноси Танјуг.

        Он је пренео да је на 100 одсто обрађеног материјала у Северној Митровици Српска листа освојила 7.118 гласова, СЛС 34, листа Раде Трајковић и Ненада Рашића 51, а листа коју је предводио Александар Јаблановић 55.

        „Српска листа је освојила 98,07 одсто српских гласова”, рекао је Вучић и истакао да су и за њега самог то неочекивани изборни резултати.

Ово ми је једна од најдражих победа

        Председник Александар Вучић рекао је да након више недеља разних притисака на КиМ жели да обавести грађане Србије да су данас на КиМ ухапшене две особе зато што су наводно дозволиле двојици Срба да гласају са српским личним картама, који су понели и уверења о косовским личним картама.

        „Ово сам рекао зато што је све рађено да се Српска листа уништи, да се нађу подобни Срби који ће да служе интересима Куртија, Мустафе, Харадинаја, а не свог народа”, истакао је Вучић на ванредној прес конференцији поводом избора на КиМ.

        „Изборни резултати су и за мене неочекивани. Учествовао сам у различитим победама. Ово ми је једна од најдражих”, рекао је, преноси Танјуг.

        Он је истакао да су Срби изашли у оволиком броју да би показали љубав према својој отаџбини.

        Како је нагласио, победа Српске листе му је једна од најдражих победа у историји победа, зато што су многи желели да уруше углед Српске листе.

        „Никада Српска листа није овако убедљиво победила”, рекао је Вучић.


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари