Вучић: Србија остаje поуздани ослонац Српске – епидемија нас је ојачала и окренула једне другима

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ЧЕСТИТКУ ЗАВРШИО РЕЧИМА: „ЖИВЕЛА СРПСКА! ЖИВЕЛА СРБИЈА!“

* «Очување мира и стабилности у Републици Српској, као делу Босне и Херцеговине, највећи је подстицај за наставак наше чврсте и плодотворне сарадње и веза у економском, културном и сваком другом погледу»

____________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић честитао је данас у име грађана Србије и лично име председници Републике Српске Жељки Цвијановић Дан РС, 9. јануар, уз жеље за добро здравље, срећу и сваки напредак.

       “Година иза нас била је бременита бројним изазовима. Колико год да су били тешки, они су нас у исто време ојачали, окренули једне ка другима и показали да се на међусобном разумевању и солидарности темељи очување највиших људских и духовних вредности”, написаао је Вучић на свом Инстаграм налогу.

       Нагласио је да су више него икада пре потребни вера, јединство и снага како бисмо пребродили све последице пошасти која је уздрмала цијели свет, али и још више енергије, наде и самопоуздања да би се наставило путем развоја и изградње стабилне будућности”.

       “Управо је очување мира и стабилности у Републици Српској, као дијелу Босне и Херцеговине, највећи подстицај за наставак наше чврсте и плодотворне сарадње и веза у економском, културном и сваком другом погледу”, навео је Вучић.

       Истакао је да ће зато Србија остати поуздани ослонац Републике Српске у свим добрим настојањима усмереним ка миру, општој добробити и бољем животу свих.

       “Још једном вам желим свако добро. Живела Српска! Живела Србија”, поручио је Вучић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари