Вучић: Србија ће као искрен пријатељ и поуздан партнер увек бити снажан ослонац Српској

ВИШКОВИЋ: ВУЧИЋ ЈЕ ПРВИ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ КОЈИ ЈЕ ПРЕШАО СА РЕЧИ НА ДЕЛА

* Председник Владе РС: Радујем се сваком успеху Србије, јер јака Србија представља снажан ослонац за Републику Српску

______________________________________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић и премијер Републике Српске Радован Вишковић разговарали су у Београду о конкретним заједничким инфраструктурним и енергетским пројектима, те истакли да Србија представља и да ће увек бити снажан ослонац за Српску.

         Вишковић је рекао да се радује садржајној и интензивној сарадњи са Вучићем и Владом Србије, са којом ускоро очекује нову заједничку седницу, саопштено је из Прес службе председника Србије.

         Он је истакао да је "Вучић први председник Србије који је прешао са речи на дела", јер је испунио обећања и помогао изградњу различитих објеката и инфраструктурних пројеката у Републици Српској, али и у Федерацији БиХ.

         Вишковић је захвалио на досадашњој помоћи Србије и рекао да се радује сваком њеном успеху, јер јака Србија представља снажан ослонац за Републику Српску.

         Вучић је пожелео Вишковићу много успеха на одговорној дужности, уз уверење да ће пожртвовано радити да грађанима Републике Српске обезбеди напредак и благостање.

         Вучић је рекао да ће Србија, као искрен пријатељ и поуздан партнер, увек бити снажан ослонац Републици Српској.

         "Србија ће увек, уз поштовање Дејтонског споразума, помагати различите инфраструктурне и друге пројекте у Републици Српској, као и заједнички рад на неговању наших културних и духовних веза", нагласио је Вучић.

         Он је рекао да је, због економског просперитета и остварења заједничких планова, најважније сачувати мир и стабилност у Републици Српској и БиХ.

          (Срна)

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари