Вучић: На митингу у Београду 19. априла биће нас 130.000, позваћу на уједињавање

О МИТИНГУ ОПОЗИЦИЈЕ: НЕЋЕ ОНИ ЗАУЗЕТИ ИНСТИТУЦИЈЕ – БИЋЕ СКЛОЊЕНИ АКО ПОКУШАЈУ

* У интервјуу Пинку рекао да ће власт опозицији честитати после данашњег протеста: „Ево, свака вам част, огромни су вам резултати. Веома сте нас угрозили, ноћима нисмо могли да спавамо. Ако можете да продужите још седам дана да себи снизите рејтинг и то је све

* Нагласио да Савез за Србију нема ни десет одсто подршке грађана, и да "смо у проблему" ако ће тај проценат да прави проблем у држави

_______________________________________________________________________

          ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да је "готово сигуран" да ће данашњи протест опозиције у Београду протећи у миру.

          Он је гостујући на телевизији Пинк казао да је и даље под утиском напада којима су према његовим речима били изложени одборници Српске напредне странке у Параћину и у општини Стари град.

          "То није Стари град, то је нека, не смем да кажем каква мафија, док не одговоре надлежни органи. Они су показали своје право насилно и антидемократско лице", рекао је Вучић.

          Вучић је казао да ће власт опозицији честитати после данашњег протеста.

          "Ево, свака вам част, огромни су вам резултати. Веома сте нас угрозили, ноћима нисмо могли да спавамо. Ако можете да продужите још седам дана да себи снизите рејтинг и то је све", рекао је Вучић.

          Према његовим речима, опозиција може да постави три-четири шатора, малтретира Београђане и прља Београд.

          "Неће они ништа да заузму, никакве институције, биће склоњени", поручио је он.

          Велики протест опозиције "Сви као један Један од пет милиона" почео је у 15 сати испред Дома Народне скупштине у Београду.

            Желим да Србија и у наредном

          периоду буде најснажнија у региону

          Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да жели да и у наредном периоду Србија буде најснажнија у региону по висини плата и пензија и да напредак може да кочи само ситуација на Косову.

          Он је навео да без обзира на све верује у снагу сељака и домаћина.

          "За разлику од опозиције, имам нешто чиме ћу да се поносим, као што су фабрике и радна места. Иза њих су остале једино затворене фабрике", рекао је Вучић за телевизију Пинк.

          Он је додао да верује да ће људи по томе да га памте.

          Позваћу народ на уједињење 19. априла

          Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће на митингу 19. априла у Београду позвати народ на јединство и уједињење јер Србију очекује много проблема.

          "Ми нећемо да се кријемо на митингу 19. априла. Нећемо да шетамо јер тако заузимамо улице. Ми ћемо да стојимо да покажемо колико нас има. Да се изброји свака глава. Они кажу да смо ми 'сендвичари', мени то не смета, ја волим сендвиче", рекао је Вучић за телевизију Пинк.

          Он је рекао да Савез за Србију нема ни десет одсто подршке грађана, и да "смо у проблему" ако ће тај проценат да прави проблем у држави.

          "Испред било ког села скупим више људи", рекао је Вучић.

          Вучић је навео да је погрешио када није хтео да говори о броју људи на протестима и да ће од сада то радити, како не би било преваре.

          Он је додао да има добрих људи који су против власти, али и оних који су заведени и који су поверовали у лажи да може да се живи без рада.

          "Саслушаћу народ да чујем шта имају против. Хоћу то да променимо", рекао је Вучић.

          Вучић је рекао да ће данас "цео дан бити на свом радном месту".

           Вучић позвао Жељка Митровића

          на митинг 19. априла у Београду

          Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас ће на митингу у кампањи "Будућност Србије" у Београду 19. априла бити око 130.000 људи, да ће наступити многе музичке звезде и позвао власника телевизије Пинк Жељка Митровића да гостује такође.

          "Ако буде хтео да се придружи - код нас је добродошао", поручио је Вучић и додао да ће Митровић на митингу направити "карневалску атмосферу са својим пријатељима".

          Вучић је гостујући на телевизији Пинк казао да не жели да одговара на захтеве опозиције јер он није "фонтана жеља".

          "Ми нисмо фонтана жеља која ће да испуњава њихове жеље", поручио је Вучић.

          Он је казао да на митингу који ће организовати у Београду неће бити никаквог насиља за које је оптужио опозициони Савез за Србију.

          "Ту насиља никаквог неће бити, нећемо никога да опкољавамо, ни у чије куће нећемо да улазимо, знакове нећемо да чупамо", рекао је он.

          Вучић је казао да ће 27 мушкараца који су пешке кренули са Косова и Метохије на тај митинг бити поред њега на бини и обратити се окупљеним грађанима.

          "Да нисам председник, и ја бих дошао у мајици 'И ја сам сендвичар' иако сам завршио све школе, али пошто сам председник Републике доћи ћу у оделу", рекао је Вучић.

          Он је додао да је гостујући на ТВ Пинк подигао гледаност и рејтинг тој телевизији и казао да воли Радио-телевизију Србије јер, како је оценио, "имају пристојан програм".

          (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари