Врхушка „Један од пет милиона“ прозвала Трифуновића, Живковића и Мацуру

ОБЈАВИЛА СУМЊУ ДА ЗБОГ СНИЖАВАЊА ИЗБОРНОГ ЦЕНЗУСА НЕЋЕ БОЈКОТОВАТИ ИЗБОРЕ

* Поручила ПСГ, НС и СМС: „Опозиција кроз смањење изборног цензуса неће успети да победи председника Србије Александра Вучића, већ ће уништити заједништво и јединство које су грађани на улици градили више од годину дана"

_______________________________________________________________

        УДРУЖЕЊЕ "Један од пет милиона" упитало је данас председника Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеја Трифуновића, председника Нове странке Зорана Живковића и копредседницу Странке модерне Србије (СМС) Татјану Мацуру да ли ће због снижавања изборног цензуса са пет на три одсто заборавити обећања која су дали народу.

        У саопштењу се Удружење позвало на "Споразум са народом", који су, између осталих, потписале и те три странке и подсетило да оне још увек нису прогласиле бојкот предстојећих редовних избора.

        "Изгледа да је Деда Мраз Трифуновићу, Живковићу и Мацури донео новогодишњи поклон у виду смањења изборног цензуса на 3 одсто", навело је Удружење.

        Како је "Један од пет милиона" оценило, опозиција кроз смањење изборног цензуса неће успети да победи председника Србије Александра Вучића, већ ће уништити "заједништво и јединство које су грађани на улици градили више од годину дана".

        "Народу је потребна уједињена опозиција која може да покаже да је истрајна у својим одлукама и да поштује најважнији документ протеста 'Један од пет милиона' који су потписали још 6. фебруара прошле године. У супротном, играју се поверењем грађана", додало је то Удружење.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари