Тужба против Ватикана због геноцида и насилног католичења и хрваћења Срба

ОДЛУКА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ КРАЈИНЕ У ПРОГОНСТВУ

 • Ватикан хиљаду година подстиче, па и спроводи злочин геноцида над Србима. Зато је Влада РС Крајине одлучила, да се поднесе тужба против Ватикана и да судска пресуда омогући уклањање последица оваквог односа према Србима - и правослвним, и католицима (који су претворени у Хрвате), и муслиманима (који су претворени у Бошњаке)
 • Тужба ће бити у најскорије време поднесена. Донеће се одлука да ли ће тужба бити поднета првостепеном суду у једној од српских земаља, Међунарондом суду правде у Хагу, Међународном суду у Стразбуру или у неком од судова у САД

        ВЛАДА Републике Српска Крајина у прогонству најавила је тужбу против Ватикана „због забране српског народног имена Србима католицима“.

        У  саопштењу Владе РСК у прогонству се овим поводом наглашава:

        „Ватикан (Света Столица, или Римокатоличка црква), више од тисућу година, непосредно или помоћу католичких држава Европе, подстицао и организовао злочине геноцида над Србима, њихово превођење у хрватску нацију, а најистрајније је брисао и уништавао српску културну баштину (а тиме и европску) - у свим српским земљама.

        Ватикан је, почетком 18. столећа, забранио Србима да користе своје народно (национално) српско име - кад су били присиљени, да приме римокатоличку веру уместо своје православне вере. То је усамљени поступак Ватикана, јер Ватикан није ни од једног другог народа на свету, кад га је покатоличвао, тражио да се одрекне свог националног имена. На то су присељавани само Срби, што је имало за последицу окрутан поступак западних држава према преосталим православним Србима, јер су (угледајући се на овај став Ватикана) све предузимале против Срба.

        Осуђивале су их на биолошко истребљење - посебно у Првом и Другом светском рату, у време разбијања Југославије од 1990. до 1995. године и у време војне агресије чланица НАТО и ЕУ на Србију и Црну Гору 1999. године.

        Влада РС Крајине опет подсећа на податке из 17. и 18. столећа, кад је  Барска надбискупија за Србију, Албанију, Македонију и Бугарску, уз помоћ власти Млетачке Републике, присиљавала православне Србе, да прихвате римокатоличку веру. То је обављао лично надбискуп Барске надбискупије. Коначно, Католички конгрес у Загребу је 1900. године донео одлуку, да се сви покатоличени Срби на Балкану сматрају припадницима хрватске нације. 

        Влада РС Крајине истиче, да је овакав однос Ватикана према Србима изузетак. И да крије многе тајне - јер ниједан други народ није нагоњен да се одрекне свог народног (националног) имена и да му се језик прогласи језиком другог народа! Дакле, Ватикан је приморао покатоличене Србе да свој језик не зову српским, него хрватским, мада њиме није говорио ниједан изворни припадник хрватског народа - из Хрватске (Загреб и околина).

        Јасно је, да одлука Ватикана о брисању српског националног имена и српског језика код Срба католика мора да се објасни, јер су разлози за овакав ватикански поступак научно и верски необјашњени, а имали су за последицу сталне злочине геноцида над преосталим православним Србима - уз стално уништавање српске културне баштине. Проблем је планетарни и Цивилизација не може више подносити овакав однос према српском народу - однос који, у сваком светском немиру, доноси недужним Србима страховите губитке у животима.

        Кривац је Ватикан, јер тисућу година подстиче, па и спроводи, у мањим и већим размерама, злочин геноцида над Србима. Зато је Влада РС Крајине одлучила, да се поднесе тужба против Ватикана и да судска пресуда омогући уклањање последица оваквог односа према Србима - и правослвним, и католицима (који су претворени у Хрвате), и муслиманима (који су претворени у Бошњаке).

        Стручни тим Владиних правника прикупља најважније податке о ватиканском доприносу узастопним злочинима геноцида над Србима и тужба ће против Ватикана бити, у најскорије време, поднесена. Донеће се одлука, да ли ће тужба бити поднета првостепеном суду у једној од српских земаља, или Међунарондом суду правде у Хагу, или Међународном суду у Стразбуру, или у неком од судова у Сједињеним Америчким Државама, где је већ у току судски процес у Сан Франциску против Ватикана, јер је његова банка депоновала новац и драгоцености убијених Срба, Рома и Јевреја у Другом светском рату, а том судском материјалу су придодати и подаци да се Папа Јован Павле II јавно залагао и помагао (од 1990. до 1999.) разбијање Југославије, што је имало за исход хрватски прогон Срба из Републике Српске Крајине (Зоне под заштитом УН) и НАТО прогон Срба с Косова и Метохије.

        Охрабрује и чињеница, да је Федерални суд у Чикагу (судија Рубен Кастиљо) отворио процес против америчке фирме: Military Profesional Resources Inc, која је ангажовала америчке генерале, да хрватској војсци припреме војну агресију и окупацију Републике Српске Крајине (Зоне под заштитом УН), уз прогон целокупног српског становништва и запоседање приватне својине прогнаних Срба - а за то се залагао и Ватикан.

        Влада РСК моли све праведне људе да помогну - да се ова тужба што стручније уобличи и да се изабере најпогоднији суд за тужбу.

        Ко има непобитне податке о деловању Ватикана против српског народа и српске православне цркве, нека то достави Влади, или нека упути Владин стручни тим где то да пронађе“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Zare2's picture
Zare2 00:05 10.09.2012.

 • +51
Voting is closed.

Konacno se setili da tuze Vatikan,iako se tuzba podnosi kadijama,od koje nece biti nista,jer pravda tamo ne stanuje. Tisuce godina,zaboravljeno je da Srbi kazu hiljade godina.

Bosnajk ibn Bosnia's picture
Bosnajk ibn Bosnia (није потврђен) 18:24 14.06.2014.

 • +0
Voting is closed.

bas ce vatikan dohakati pravosvacima

Milena's picture
Milena (није потврђен) 00:48 10.09.2012.

 • +25
Voting is closed.

Verovali ili ne juce sam imala konflikt sa gospodjom koja je pre 20 god proterana iz Hrvatske a jos uvek koristi u dobrom procentu hvatske reci u govoru.Uvredjeno je branila hrvatske reci i rekla da je tako naucila i da kome smeta da ne slusa.Za 2o god neko nauci 5 jezika a ona nije imala volje da nauci svoj maternji i jos trtlja bez srama posred srpske crkve.Imamo u gradu jednu srpsku crkvu(za koju ne prognoziram da ce odrzati kao srpska)za koju vam treba prevodilac engleskog u hrvatskog ,jer tamo srbi ne govore srpski,a deca nikada nisu i nece.Najvaznije je da imaju skolu srpskog jezika na kojoj se dosaptavaju na engleskom a od drzave u kojoj zive dobijaju novcana sredstva za odrzavanje takve skole a od nase siromasne matice dobijaju besplatne knjige.Tako ima tih nasih milionera po celom svetu koje finansiraju naivne drzave a oni nikako da nauce SRBski jezik.

LIKA's picture
LIKA (није потврђен) 10:01 11.09.2012.

 • +27
Voting is closed.

Milena , ta gospodja prica srpskim jezikom, hrvatski ne postoji i te hrvatske reci su srpske , ovo sto si napsisala veze nema , pojma nemas ti ................

Milena's picture
Milena (није потврђен) 11:32 12.09.2012.

 • +19
Voting is closed.

Gde ono bese lika,a jesu li ono licani,ahaha,ili bi mogli biti SRBI ali im je tesko da to prevale preko ustaskoga.Samo ti likuj,a Srbski jezik je Ekavica,a to sto se vi doneli iz ustasije mogli ste im ga i ostaviti.Nadam se da vam deca uce Srbski u skolama Srbije,da uce Ekavicu koju ste morali govoriti ako ste Srbi.SHTASH,bona mi igramo boce u Lici.

M.P.A.3.'s picture
M.P.A.3. (није потврђен) 13:00 12.09.2012.

 • +24
Voting is closed.

Шта уради Јајце и АВНОЈ, страшно! О, туго јесења!

Goran's picture
Goran (није потврђен) 08:03 03.06.2014.

 • +0
Voting is closed.

Ti si Milena jedan polumozgas, i da si covek makar malo lupila bi sebi samarcinu i legla u krevet da spavas, momentalno.Ti ces da Srbujes i delis ljude u moje ime,kretenu jedan nepismeni i glupi!

Srbin's picture
Srbin (није потврђен) 23:20 14.06.2014.

 • +0
Voting is closed.

Ekavica... nikako nije izvorni srpski, a da ne govorimo o reci BRE...koja je turcizam i ima svoje varijacije i u Grckoj, Bugarskoj, Albaniji...itd. Ijekavica je izvorni srpski cisti jezik. U Hercegovini se govori najcistiji srpski jezik, to je naucni fakt. Ekavica je odredjena devijacija srpskog upravo nastala pod uticajem latina. A ako te neko pita u Srbiji se upravo koristili izrazi sijecanj, veljaca...itd...sto je sve srpski jezik...kojeg smo se mi odrekli. Edukuj se i ne lupetaj, ne plasiraj svoje licne komplekse pod vidom mudrosti. Glupo je. I ne vredjaj i ne deli Srbe na ove i one.

djole's picture
djole (није потврђен) 23:50 04.10.2014.

 • +0
Voting is closed.

licani su pravi srbi ti nisi srpkinja glupaco glupa taj koji jezik govore krajisnici to je srpski jekavski a ustase govore ikavi
cu i zato ne seri kurvo izrodska dokaz da nisi srpkinja

srbenda's picture
srbenda (није потврђен) 23:59 04.10.2014.

 • +0
Voting is closed.

Kurvo glupa ne vredjaj liku ona je srpska maku ti izdajnicku dokaz da ti nisi srpkinja xim vredjas srpstvo gusko glupa,a odakle si ti majku ti izrodsku? Srpski jeste ekavski ali i jekavski a jezil kojem pricaju ustase je ikavica i pola njihovih reci jesu nase kojensu nam oni uleali

Zare2's picture
Zare2 06:18 10.09.2012.

 • +23
Voting is closed.

Srpski jezik je jednostavan,lep za govor,i svi Srbi bilo gde da zive morali bi ga znati,jer time ponosno pokazuju iz kojeg naroda poticu,ili kojem narodu pripadaju. Kojim jezikom govoris,tom narodu i pripadas. Srbima iz Hrvatske nije nikakav problem da koriste srpske reci,oni ih i znaju,samo da se oslobode navike da se sluze govorom onih koji su toliko zla naneli srpskom rodu.

Bosnjak ibn Bosnia's picture
Bosnjak ibn Bosnia (није потврђен) 18:31 14.06.2014.

 • +0
Voting is closed.

ee jos da se iz srBskog jezika izbace Turske rijeci..

M.P.A.3.'s picture
M.P.A.3. (није потврђен) 09:23 10.09.2012.

 • +50
Voting is closed.

Савремена полушаљива изрека: "Хвала Богу што постоје Хрвати, они чувају срп(б)ски језик од нестајања". Цццц.... χίλιες или хиљаду је Грчка реч која се одомаћила у Срба, а Срби су заборавили на своју реч тисућа и згражавају се и падају у транс кад је чују. Но, како и где живе, шта уче и како уче није ни чудо што се то дешава. Српски средњовековни војници су били десетници/десетари, сатници/стотинари, тисућници (не хиљадници), војводе итд. Познато? Да није било славних војвода из првог светског рата, усташе би вероватно и тај назив користиле у својим "постројбама", овако нису могли сећање је још било свеже. Страшно је да је и усташ српска реч, неко се баш добро забавља на наш рачун. Србима непријатељи одузимају земљу и животе, а Срби се сами старају да убију свој језик и повест (историју). Захваљујући томе данас имамо феномен множења Срба дељењем на "Бошњаке", "Црногорце" и "БЈРМ-овце", знатно је повећан број Хрвата, добићемо и "Војвођане"... А ви, Срби, падајте и даље у транс кад чујете страшну реч "тиииисссууућћћћаааа".

Milena's picture
Milena (није потврђен) 12:19 10.09.2012.

 • +21
Voting is closed.

BRE,molim da se ne koriste krvatske reci u mom prisustvu.Nasa braca Srbi iz ustaske i iz poturcene bosne jos uvek rado koriste u svom srbskom recniku reci koljaca i ubica svojih najmilijih.Tako su nam doneli u miraz novi Srb ski jezik,pa se sa nama iz Srbije jos i svadjaju i na silu namecu da moramo da ih razumemo.A nikako da shvate da je red da konacno pocnu da uce srbski jezik.Prema mestu rodjenja samo se dele Srbi van Srbije.Najdraze im je da odgovore da su krajisnici,kninjani,pa ti crnogorci ,pa nikako da prevale da su samo Srbi nego naglasavaju pripadnost prema mestu rodjenja.

M.P.A.3.'s picture
M.P.A.3. (није потврђен) 14:14 10.09.2012.

 • +24
Voting is closed.

Не него ови други користе језик народа који убијају. А овде се деле на шумадинце, сремце, банаћане, јадране, тимочане, хомољце и тако у ситна цревца. Свако ко авнојевску Србију данас сматра за једину и праву пљује како по костима бораца балканских ратова и првог светског рата тако и по костима жртава усташког, муслиманског, бугарског и шиптарског ножа. Иначе, бре је прави пример чисте српске речи.

Srbin's picture
Srbin (није потврђен) 23:25 14.06.2014.

 • +0
Voting is closed.

BRE je kao sto ti i napisah... cist turcizam. Turska rec. Najbolji dokaz ko je i gde je ko poturcen, ali onako nasiroko. U Hercegovini se govori najcistiji srpski jezik - edukuj se. Ti upravo koristis jezik koljaca tako sto delis Srbe. A nemas pojma sta znaci uopste Srbin. Pa moze neko slobodno da kaze da je Crnogorac, Hercegovac, Sumadinac, Vojvodjanin...ali to ga ne cini manje Srbinom. Neverovatno kakvih ludaka ima u ovom nasem narodu. Blamiras se, Milenice... Knjige se hvataj. Tisuce knjiga uzmi cnjela nijesi li se... :) Pricaj srpski i mani se tog turskog bre! Brekci u Istanbulu, u Beogradu pricaj srpski.

Zare2's picture
Zare2 10:24 10.09.2012.

 • +23
Voting is closed.

Moji preci su iz srca Srbije,i nikoga nisam cuo da kaze tisuca. Za mene je svaki Srbin ma odakle bio brat ako se tako deklarise i ne delim ih po mestu rodjenja.

M.P.A.3.'s picture
M.P.A.3. (није потврђен) 11:52 10.09.2012.

 • +25
Voting is closed.

Хиљада= грчки утицај на простору Старе Србије (у БЈРМ се и данас каже иљада/иљади), Рашке и Зете или у Срцу Србије, тисућа = словенска/српска реч која се сачувала у осталим српским земљама, зато ниси чуо реч тисућа. И моји преци су такође из срца Србије, кад се већ хвалимо, оно се вероватно налази на различитом месту от твог срца Србије и никога нисам чуо да се декларисао као Србин већ се тако изјаснио. Језик је врло чудна ствар. За реч "лане" (прошле године) сам сазнао да је искварена француска реч коју су донели солунски ратници после опоравка на острву Керкира и друговања са Французима на солунском фронту. То му дође као одомаћени искварени германизми шраф, плек, штајга, декли, болцни, кумплунзи и остали "изми" који су у говорном језику како срца тако и осталих органа Србије опште прихваћени. Што нас на крају доводи на реч "хиљада" и спознаје да је грцизам. Да смо живели у својој земљи, а не некаквим наказним заједницама, о овоме не би ни писали јер је потпуно неважно, а срце Србије би било у сваком грумену те земље.

Zare2's picture
Zare2 13:57 10.09.2012.

 • +22
Voting is closed.

Slazem se sa tvojim komentarom,(posebno zadnja recenica) i ne hvalim se sto sam iz srca Srbije,ali rekoh istinu,nijedanput nisam cuo da je neko spomenuo tisucu,,,,, za razliku od hrvata...

М.P.A.3.'s picture
М.P.A.3. (није потврђен) 14:25 10.09.2012.

 • +24
Voting is closed.

Оно јест да ниси чуо, време чини своје. Св.Сава је назив Библиотека променио у Книгохранитељница а библиотекара превео у книгохранитеља, наравно да се ни за то не зна јер није имао ко да нас научи. Тисуће броје још и Руси, Пољаци, Чеси, Словаци, Словенци, а ми и Бугари хиљаде.

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 01:50 11.09.2012.

 • +23
Voting is closed.

Rat u BiH i Hrvatskoj je bio pre 20g.Proterani i osakaceni Srbi koji su ostavili kosti najmilijih i nastanili se u Srbiji ili gde bilo na svetu jos uvek nose sa sobom"kapulu,djes,sta ima?ajmo ca,igraju boce.."Ja ne mogu cudu da se nacudim da posle tog stradanja niko od njih ne progovori EKAVICU.Ako odete na bilo koju Bg pijacu,tezge su podeljene po gradovima iz BiH ili iz Krajine(Hrvatska).Zar je nasa Ekavica shugava pa je ne prihvataju?

serbiaplus's picture
serbiaplus (није потврђен) 11:11 10.09.2012.

 • +24
Voting is closed.

Тисућа је такође србска реч. Додуше заборављена. Ко не верује, нека погледа Душанов законик.
Што се тиче хиљаде, и Хрвати је користе дијалектално. И то много више него што мислимо.

Нада's picture
Нада 15:19 10.09.2012.

 • +26
Voting is closed.

Извињавам се, унапред ако некога вређам, то ми није намера.

Много пута сам прочитала, у коментарима: срБска.
Обзиром да се ради о српској граматици (једначење по звучности), а не о патриотизму, правилно је: срПска.

Срђан Марјановић's picture
Срђан Марјановић (није потврђен) 17:11 10.09.2012.

 • +49
Voting is closed.

Сви "живи" језици се динамично мењају, допуњавају и побољшавају као рецимо Немачки језик. СрПска не може да буде правилно и није правилно. Иако смо сви учили да тако треба. Правилније и исправније је Србска јер је основа реч СРБ и није срп (и чекић). Када ће Србски лингвисти званично потврдити ово ново (старо) правило видећемо. До тада требамо да комуницирамо Србским језиком.

Нада's picture
Нада 23:40 10.09.2012.

 • +25
Voting is closed.

Колико знам, ЈЕДНАЧЕЊЕ ПО ЗВУЧНОСТИ је још актуелно у српској граматици и језику.
У граматици постоје правила и то се не мења, по избору.
Жаргон (сленг) је нешто друго. Ту постоји и допуњавање и мењање језика, али то није званични језик ни у свету, ни код нас.

Zare2's picture
Zare2 07:31 11.09.2012.

 • +24
Voting is closed.

Za Srdjana
Zbog pisanja reci srbska,cesto sam dobijao kritike,pa jos naglasavano da tako pisu ekstremisti,koji,nemam pojma... Gramatika je jedno, ali ja ne mogu prihvatiti da je Srbin SRP, umesto pravilno Srb. Jedino kod naziva imena Srbin,prekraja se nekakvom gramatikom izvorno ime! Od kada se SRB preinacuje u SRP,voleo bih znati vise o tome,pa ako neko dobro poznaje temu da objasni poblize.

Slobodan Jarcevic's picture
Slobodan Jarcevic (није потврђен) 00:09 23.09.2012.

 • +20
Voting is closed.

Neko zamera Srpkinji iz Krajine, da se koristi hrvatskim recima. Greska. Ona koristi samo srpske reci, jer je sluzbeni jezik u Hrvatskoj - srpski. Naivni Srbi poneku srspku rece smatraju hrvatskom. Greska. Hrvatski jezik je izbacen iz upotrebe u 19. stolecu, a da bi se to sakrilo - proglasili su ga kajkavskim dijalektom. Jer, dijalekat moze da se izbaci. Pisite srpski, a ne srbski. Jer je rec o prailu srpske gramatike. B prelazi u p, jer je to gramaticko pravilo o jednacenju suglasnika. Ne cinite nista protiv gramatickih pravila, jer unakazujete svoj jezik. Kaze se, na primer, potpirivati, a ne podpirivati, itd.

СрБ's picture
СрБ (није потврђен) 16:31 04.11.2012.

 • +17
Voting is closed.

"Србски" се пише и писаће се док је Срба и Србкиња!
Ко пише срПски тај је, ем неписмен, ем необразован, а, напослетку, и србомрзачки настројен. Скоро сви који пишу неправилно нам наметнут придев "српски", и не знају ни шта корен "Срб" значи. Они не знају ни да званични Правопис има одредбу у којој јасно пише да постоје изузеци у гласовним променама, нарочито по питању имена народа. Ако је, на пример, Швед или крват очувао своје народно име у србском језику, онда ће, свакако, то учинити и СРБ!

Иначе, што се тиче горе помињаног "срца Шумадије" оно је, као што је школованим људима одавно познато, насељено у 18. и 19. веку неписменим црногорцима (који су, да подсетим, признали тзв. "независност Космета")! Тако да овима, што се бусају у прса да су из срца Шумадије, би било боље да се покрију кесама срама. Никакви то "чисти" Срби нису! А с' друге стране, екавица је, с' Вуковим "реформама", уредбом уведена у Србију из Србског Војводства, и није основна одлика Србског језика.

VAZNO's picture
VAZNO (није потврђен) 04:34 06.05.2014.

 • +0
Voting is closed.

Najbolje u SAD, tamo makar ne mogu da rade ovo sta rade u Hagu i ostalim sprdacinama, ako negde postoji pravo onda je to SAD, na zalost... Zato tamo to odradite i srecno!

nebojsa's picture
nebojsa (није потврђен) 11:00 06.05.2014.

 • +0
Voting is closed.

Tisuću ili hiljadu,sasvim je svejedno kada su obe reči Srbske.. Mislio je vatikan da će večno njihova laž da potraje,mada kada stavim na papir koliko dugo je i potrajala njihova laž,dođem do zaključka da je taj period mnogo veliki .. Međutim,danas svi kažemo hvala profesoru Kljosovu,i profesoru Đankarlu Tomacoliju,koji su demantovali vatikan naučnim činjenicama,a sa druge strane imamo državu Srbiju koja nije ni udostojila pažnje ova dva svetska genija.. Kao da se radi protiv nas,a ne u našu korist.. Hmm ?

Sladjana Radanic's picture
Sladjana Radanic (није потврђен) 10:30 05.06.2014.

 • +0
Voting is closed.

NEMACKA KAD GOD NE MOZE DA OKUPIRA NEKU ZEMLJU I DA NJOM GAZDUJE I GAZI JE SVOJOM OKUPATORSKOM CIZMOM,

Kad god ne moze da gospodari narodom i da dobije jeftinu radnu snagu, kad udari na tvrd orah i polomi zube, kad se sretne sa otporom i zilavim i uspravnim narodom, ona pocinje da pljuje. Za one koji ne pate od amnezije i koje pamcenje sluzi podsecamo da je Nemacka imala Hitlera koji uopste nije bio ni klon, ni plagijat, nego je bio psihopata, porobljivac i ubica, da logori koje je nacisticka Nemacka sejala kud god bi prosla njena okupatorska cizma nisu bili ni plagijati, ni imitacije, ni improvizacije, nego su to bila mucilista i ziva grobljista porobljenih hodajucih kostiju i koze. Da Nemacka kada nam je onog cuvenog sestog aprila bombardovala Beograda i tom prilikom sravnila Narodnu biblioteku to temelja sa preko vise od trista hiljada nasih tragova, nase kulture, naseg bitisanja i to nisu bili plagijati, nego su bile knjige neprocenljive kulturne i duhovne dragocenosti jednog naroda. Nemacka je naucila da gazi preko mrtvih. Nemacka katolici svakog stranca koji primi njeno drzavljanstvo. Nemacka hoce da gospodari. Nemacka ne voli da joj se neko suprostavi. Ne voli Aleksandra Vucica zato sto je uspravan i nije se sageo da mu natakne jaram. Sadasnja vlada se odupire i pruza otpor potlacivanju i porobljivasnju. A to Nemacka ne voli. Da li su gasne komore u kojima su ubijani logorasi od strane Hitlerovaca bili plagijati i laznjaci. Nisu! Oni su odistinski ubijani, bez milosti bez prava glasa. Srbijo, zar ne vidis da hoce da uklone svaki trag tvog postojanja, da su se nameracile svabe na Vojvodinu. Da nas pocepase i prodase. Ne prodajite veru za veceru. Srbija ima svoju istoriju i kulturu, svoj narod. Taj plagijat je Nemacka. Nemacka koja je imala Hitlera. Dok smo mi imali Teslu. Teren za katolicenje Srbije je davno pripremljen. Vladika sabacki Lavrentije Trifunovic alias Zivko Trifunovic nekad vladika zapadnoevropski i australijski ekumenista i pedofil , koji je cupao robijase iz australijskih zatvora sa kojima se kasnije okumio, tokom boravka u Nemackoj sklapa pakt sa djavolom, odnosno dovodi nam u Srbiju dve Nemice , za koje tvrde da su spijunke , Katolkinje. Jedna od njih je i Sibila fon Ler unuka Generala Fon Lera koji je bombarovao Srbiju i ona zivi kod njega da se vlasi ne bi dosetile u vladicanskom dvoru u Sapcu i na Soko Gradu pod imenom Jovana. Onoj se drugoj gubi trag kod Krupnja, gde se navodno udala. Svi oni koji su bliski sa Lavrentijem mogu se vrlo cesto videti na misama u katolickoj crkvi. Ljudi opametite se. Nemacka je naucila da gospodari svetom. Nikad duh Hitlera dok je sveta i veka u Nemackoj, ni onih pobijenih mucenika cije senke l
Setite se samo koliko je srpskih politicara pre ove sadasnje politicke garniture, bilo na" obradi" u Nemackoj. Vratili su se ispranog mozga, a neki neslavno i zavrsili. Ne prodaje se svoj narod. Zato i ne vole Nemci Vucica, niti Stefanovica, jer oni razmisljaju svojom glavom i sigurno nece dozvoliti da nas pokatolice. Folksdojceri i njihovi potomci traze pola Vojvodine. Eto sta rade Dunavske Svabe. Otimaju nam zemlju .Eto sto Nemci ne vole Vucica. Ne vole oni nikog. Oni otimaju!

Sladjana Radanic

Sladjana Radanic's picture
Sladjana Radanic (није потврђен) 01:51 15.06.2014.

 • +0
Voting is closed.

POVODOM TEKSTA SRPSKE VLADIKE PO VOLJI VATIKANA! OBJAVLJENOG U STAMPI 13. 6. 2014 : GODINE

A TO STO JE VATIKAN SKRIVAO PAVELICA NIKOM NISTA! E, SRBI NE BUDITE NAIVNI , KO DA VAS JE OBUZELA AMNEZIJA. DOK VI JEDNI DRUGIMA OCI VADITE PO ZELJI " ZAPOVEDNIKA" LIJEPE NJIHOVE SRBE NA VRBE, ODNOSNO SRBE NA SRBE, VAS PREDSTAVLJAJU KAO GENOCIDNE I DEGENERIKE, ONI NE PLJUJU NI SVOJE NAJGORE. ONI VELICAJU CAK I SVOJE RATNE ZLOCINCE, A NEKE OD NJIH POPUT ALOJZIJA STEPINCA PROGLASILI SU SVETITELJIMA! OVE MANTIJASE KOJI SU SLUGE TRULOG ZAPADA I PROMOTERI EKUMENIZMA PROTERATI IZ CRKVE. NEK OBJASNE ODAKLE SVESTENICIMA TOLIKA IMOVINA. VOZE SE U LUKSUZNIM AUTOMOBILIMA KOJE VREDE KAO NECIJA KUCA. IMAJU VILE, KUCE, BAZENE. SIROTINJU NE GLEDAJU: MANASTIRSKU IMOVINU SAKOM I KAPOM PRODAJU KRIMINALCIMA! DRZAVA TREBA DA STAVI CRKVU POD KONTROLU.OD NARODNIH MANASTIRA SU NAPRAVILI PRIVATNU SVOJINU ! ONI NIKOM NE PLACAJU POREZ: A STO ONDA NISU UNESRECENIMA OD POPLAVA, PRVENSTVENO DECI PONUDILI DA BORAVE U LUKSUZNIM KONACIMA MANASTIRSKIM KOJI UGLAVNOM ZVRJE PRAZNI, U KOJIMA BORAVI UGLAVNOM NJIHOVA RODBINA ILI KRIMINALCI POPUT LJUBISE BUHE CUMETA! U BOGA VERUJEM , ALI U OVE VATIKANSKE SLUGE I SLUGE TRULOG ZAPADA NIKAD!

http://fakti.org/serbian-point/tuzba-protiv-vatikana-zbog-nasilnog-katol...

Pogledajte video: Vladika Lavrentije sa svestenicima kod Rimskog Pape

https://www.youtube.com/watch?v=l5B310f1N38

Додај коментар