ТРЕЋА СРБИЈА: Неће нас уверити да је Канвас безазленији од удружења љубитеља бубамара

NATO-ЛОБИСТИ И ПЕТООКТОБРАШИ „УБИШЕ“ СЕ ДА ДОКАЖУ

ДА ЈЕ СРЂА ПОПОВИЋ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ СВЕТСКОГ РЕНОМЕА

  • Огромни економски проблеми, социјалне тензије и стални притисци атлантистичких снага да се Русија мора потпуно изоловати, погодно су тле за уличне немире који по правилу служе као инкубатор за нове „ЕУ хероје“ који преко ноћи постају политички лидери
  • Свесни смо да је окретање Србије само ка ЕУ, а посебно према NATO пакту погубно по наше друштво и државу и сходно томе ћемо учинити све да до тога не дође и да Србија остане у позицији активно неутралне земље

        ОГРОМНА медијска и политичка ескадрила се у Србији подигла да нападне нас из Треће Србије који смо јавно изнели упозорење да је у нашој држави, али и у ширем региону, опасност од уличних немира и неких нових „обојених револуција“ извесна и да ће циљ тих нових „обојених револуција“ бити да се регион Балкана (али и дела Средње Европе) потпуно одвоји од било какве сарадње са Русијом и да се окрене само ка ЕУ и NATO пакту. 

        Готово да не постоји NATO лобиста у Србији или бивши истакнути учесник петооктобарске револуције који се није огласио тим поводом уверавајући српску јавност како су наше информације бесмислице и да је Срђа Поповић интелектуалац светског реномеа, а његов КАНВАС организација која је безазленија од удружења љубитеља бубамара, рекао је Мирослав Паровић, председник Треће Србије.

        Међутим, изјаве појединих званичника ЕУ о томе да је нова криза на Балкану могућа као и забринутост коју тим поводом исказује званична Москва јасно показују да ствари нимало нису безазлене.

        У правцу овога говори и прилог који је о ситуацији у Србији направио Први програм руске националне телевизије у коме је Сергеј Железњак, заменик председника Државне Думе Руске Федерације, рекао: „Сматрамо јако опаснима изјаве са стране држава Европске уније о могућој новој кризи на Балкану. У вези са тим сматрамо врло опасним ширење коришћења технологија „обојених револуција“, који су већ били искоришћени у Украјини, и ширења истих у државама које се традиционално налазе у врло пријатељским односима са Русијом“.

        Огромни економски проблеми, социјалне тензије и стални притисци атлантистичких снага да се Русија мора потпуно изоловати, погодно су тле за уличне немире који по правилу служе као инкубатор за нове „ЕУ хероје“ који преко ноћи постају политички лидери, а што се на најновијем примеру у Украјини сасвим јасно видело.

        За нас из Треће Србије дилеме нема, ми смо свесни да је окретање Србије само ка ЕУ, а посебно према NATO пакту погубно по наше друштво и државу и сходно томе ћемо учинити све да до тога не дође и да Србија остане у позицији активно неутралне земље.

        Такође, снажно ћемо се супротстављати свим покушајима да се држава дестабилише кроз технологију „обојене револуције“. Ово ћемо чинити на по нашем мишљењу једино могући начин, кроз укључивање обичних људи у процес одбране друштва и државе. На нашу срећу, народ у Србији је политички знатно зрелији од већине наших политичара што нам улива сигурност да ће наша земља успети да избегне лоше сценарије.

         (саопштење Треће Србије)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари