Шутановац: ДС мора бити стожерна странка опозиције која ће победити катастрофални Вучићев режим

ОЦЕНИО ДА СУ ВЛАДИ ОД ЖИВОТА ГРАЂАНА ВАЖНИЈИ ММФ И БУЏЕТСКИ ДЕФИЦИТ

         НОВОИЗБРАНИ председник Демократске странке Драган Шутановац изјавио је у суботу увече да је тим изборима извршена највећа кадровска промена у тој странци до сада и да представља почетак нове епохе у којој ће ДС нудити решења за проблеме грађана.

         "Жеља нам је да будемо стожерна странка опозиције, која ће на следећим изборима победити катастрофални режим Александра Вучића", рекао је Шутановац новинарима у ДС.

         Он је рекао да је Србија данас девастирана, смањују се плате и пензије, а влади Србије важнији је Међународни монетарни фонд и дефицит од живота грађана и да ће зато политика ДС бити базирана на обичном човеку и животу.

         "Ови избори "у ДС) били су показна вежба за целу Србију како могу на директним изборима да се изаберу председник и потпредседници", рекао је Шутановац и додао да ће нови вид избора бити модел и за друге странке.

         Шутановац је рекао да не очекује да ће након страначких избора било ко иступити из ДС и да ће сви наступати као нови тим, да ће имати много агилнији наступ у Скупштини Србије.

         "Сматрамо да не постоји ниједан закон који је довољно добар да не може да се промени, а то су закони о раду, о унутрашњим пословима, они који се односе на аграрне реформе, образовање, здравство", рекао је Шутановац.

         (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари