Шутановац: Нећемо сарађивати са СНС – такве тврдње су део кампање против ДС

ПОЗВАО НА ОБЈЕДИЊАВАЊЕ СВИХ ГРАЂАНСКИХ СТРАНАКА КОЈЕ ЖЕЛЕ СМЕНУ ВУЧИЋЕВЕ ВЛАСТИ

          ЛИДЕР Демократске странке (ДС) Драган Шутановац казао је да је та странка и даље отворена за разговоре са свим грађанским странкама које желе да смене актуелну власт.

          "Ми и даље позивамо на одговорност и сарадњу са свима који желе смену ове власти. Верујемо да нема времена за чекање, јер је СНС у кампањи од када су преузели власт у Београду, а у последњим месецима интензивно", казао је Шутановац у интервјуу за сутрашње издање листа Данас.

          Упитан ко ће бити кандидат ДС за премијера уколико се он кандидује за градоначелника Београда, Шутановац је казао да Демократска странка има кандидате за све позиције и да је на органима странке да донесу најбољу одлуку.

          Он је додао да је и Зоран Ђинђић био градоначелник Београда као председник ДС и истовремено предводник борбе на државном нивоу за демократску Србију.

          Говорећи о коалицији са Српском напредном странком, Шутановац је казао да ДС никада није и неће сарађивати са њима и додао да је свака инсинуација о могућој сарадњи пуки покушај да се "демократе унизе, а да СНС убере неки политички поен".

          "Просто ми је невероватно да неко може да поверује у организовану кампању о наводној 'сарадњи' са СНС", рекао је Шутановац.

          (Бета)
 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари