Шејх Имран Хосеин: Православни и муслимани ће заједно ући у нови Константинопољ

СВЕТСКИ ПОЗНАТИ МАЛЕЗИЈСКИ ИСЛАМСКИ ТЕОЛОГ СРБЕ И РУСЕ СМАТРА СВОЈОМ „ПРАВОСЛАВНОМ БРАЋОМ“

Имран Назар Хосеин

 • Отоманско царство је на Балкану посејало семе зла. То царство је било лажни калифат и то је чињеница. Иза њега су остали ожиљци међу народима и на Балкану, које је енглеска Декларација о Сребреници требало додатно да позледи, да никад не дође до помирења
 • Узимање Констатнопоља је велики муслимански грех према хришћанима, као и претварање највеће византијске богомоље, Цркве свете мудрости у џамију Аја Софију. Следећи исламски грех према хришћанима је промена имена Константинопоља у Истанбул. Све то ће бити исправљено када у град на Босфору поново уђу заједно православни и муслимани. То ће бити и крај сатане, крај NATO
 • Према Курану, Сирија се налази у срцу краја историје. Како стоји у исламској светој књизи, у Дамаску ће се, на крају историје, срести лажни месија (антихрист) и Исус Христ, који ће сићи, и то ће бити место коначног обрачуна. Тако стоји и у Библији. Крај историје се наслућује. Страшни суд ће се одиграти баш у Сирији
 • Нема сумње да су православна браћа та која односе победу. То је записано, а о томе сведочи страх протагониста светског поретка оличеног у владарима Америке и његовим сателитима. Руски председник Путин је одлучио да интервенише, а православни хришћани се једини не плаше сатане пред одсудне бојеве. Они који данас у име ислама ратују у Сирији, Ираку, Авганистану и другде воде „свети рат“, јесу војници CIA! Улазак Русије у сукоб у Сирији записан је у Курану и то је Божија задатост

        ШЕЈХ Имран Назар Хосеин, један од највећих исламских теолога данашњице, тврди да је улазак Владимир Путина у рат у Сирији записан у Курану и да ће Истанбул поново постати Константинопољ јер ће у њега заједно ући „православни и муслимани“.

        Он је један од твораца привредног чуда у Малезији, где живи, а тврди да иза вратолома на Блиском истоку и иза других несрећа у последњим годинама стоје мрачне силе западне цивилизације и CIA, а не нека Исламска држава или религија.

        Тврди да је дошао у Србију да види на чијој су страни православни Срби пред одсудна времена и да је оног трена када је дошао, по визу, у амбасаду Србије у Швајцарској, стекао прави утисак о каквим се добрим људима ради. После сусрета са нашим академицима, новинарима, обичним светом, то осећање је, вели, све израженије. Доћи ће поново, јер, како наглашава, „теолози, исламски и православни, имају о чему да разговарају и могу да се разумеју“.

        • Утисак који муслимански свет има о православним Србима је врло мрачан. Зашто?

        - Били сте изложени страшној сатанизацији западних медија. Ако желите да исламски свет разуме догађаје у Сребреници, направите државну комисију од најумнијих људи и позовите све који нешто знају о томе. Када сви кажу истину, закључке понудите свету. Једини је проблем што мислим да CIA то не би дозволила по цену егзекуције целе комисије.

        • Ваш став према улози Отоманске империје на просторима Балкана разликује се од мишљења многих исламских верских вођа. Зашто?

        - Отоманско царство на овим просторима је посејало семе зла. То царство је било лажни калифат и то је чињеница. Иза њега су остали ожиљци међу народима и на Балкану, које је енглеска Декларација о Сребреници требало додатно да позледи, да никад не дође до помирења.

        • Тумачећи Куран, кажете да се Путинов улазак у рат у Сирији очекивао.

        - Према Курану, Сирија се налази у срцу краја историје. Како стоји у исламској светој књизи, у Дамаску ће се, на крају историје, срести лажни месија (антихрист) и Исус Христ, који ће сићи, и то ће бити место коначног обрачуна. Тако стоји и у Библији. Крај историје се наслућује, а према црквеној есхатологији (религијско учење о тзв. последњим стварима, о ономе што после смрти чека појединце, човечанство и цео свет, о смрти, бесмртности душе, страшном суду, смаку света, вечном блаженству и паклу) страшни суд ће се одиграти баш у Сирији.

        • Како то видите у светлу сиријских догађаја?

        Нема сумње да су православна браћа та која односе победу. То је записано, а о томе сведочи страх протагониста светског поретка оличеног у владарима Америке и његовим сателитима. Руски председник Путин је одлучио да интервенише, а православни хришћани се једини не плаше сатане пред одсудне бојеве. Они који данас у име ислама ратују у Сирији, Ираку, Авганистану и другде воде „свети рат“, јесу војници CIA! Улазак Русије у сукоб у Сирији записан је у Курану и то је Божија задатост.

        • Ипак, краја света се сви плаше. Шта још према Курану и Библији треба да се догоди човечанству пре судњег дана?

        Улазак у Константинопољ православних заједно са муслиманима. То кажу и најугледнији православни руски теолози са којима водим есхатолошки дијалог. Библија и Куран пишу исто. У ранијим, лошим есхатолошким тумачењима Курана као пад Константинопоља узимана је 1453. када су Отомани са Мехмедом Другим узели овај град од Источногрчког царства. То је намерна грешка у исламу.

        Узимање Констатнопоља је велики муслимански грех према хришћанима, као и претварање највеће византијске богомоље, Цркве свете мудрости у џамију Аја Софију. Следећи исламски грех према хришћанима је промена имена Константинопоља у Истанбул. Све то ће бити исправљено када у град на Босфору поново уђу заједно православни и муслимани. То ће бити и крај сатане, крај NATO.

        • Ваш став према руској улози у Сирији не дели део исламског света.

        - Турски председник Ердоган запретио је да ће због Руса Европи послати нових три милиона избеглица, а 55 највиших сауди-арабијских верских вођа позвало је муслимане на џихад против Русије. Реке избеглице не теку јер то хоће Ердоган. Ови људи беже због суровости оних који, а да то и не знају, проводе „CIA џихад“. Када су у питању саудијски верски учитељи, ту говоримо о „селафистима“, људима који својим учењем уништавају ислам. Наш пророк је сам довољан да поништи њихову фетву, а ја бих само подсетио да у Курану пише да ће из тог дела Арабијског полуострва и доћи сатана пред судњи дан. Имам огроман број ученика у Сауди Арабији који презиру ове учитеље. Велика већина муслимана у свету је против њих.

        • Ипак, огроман број муслимана ратује под њиховом заставом?

        Они нису свесни шта раде. ISIS, Сиријски ослободилачки фронт ан-Нусра, све су то формације којима је газда у Вашингтону. CIA у њихово име четири године разара Сирију, а када су кренули Руси закукали су отворено: Не дирајте их, то су наши!

        • Несрећи на Блиском истоку претходила су „хуманитарна бомбардовања“ и обојене револуције.

        - У Ционистичкој агенди стоји да желе државу од Еуфрата до Нила. Да би добили моћни Египат, напали су Тунис и Либију, па Сирију. Претходно, владари мрака покушали су наранџасту револуцију у Украјини, а затим оружану побуну којом би се докопали Крима. У Египту, нису до краја остварили циљеве, Либија је нажалост уништена, а уништили су је CIA џихад борци. Руси су одбранили Крим и њиме оставили отворен свој пут у историји.

        • Догађаје око Крима такође сматрате пресудним у историјском току.

        - Нису Руси узалуд половним 19. века пролили онолику крв да обезбеде свој излазак на Медитеран. То је пут који им је записан и у Библији и у Курану. Они треба да се нађу на бранику цивилизације пред судњи дан.

        • Нисте оптимиста када је у питању будућност света?

        Ја слутим крај овакве цивилизације у нуклеарном рату. Не бојим се умирања ако је оно цена да и они што човечанство воде у пропаст науче лекцију.

„У Сребреници није било геноцида јер није цео српски народ кренуо да уништи цео муслимански народ“

        СРБИМА је шејх Имран Хосеин постао познат када је, у јулу прошле године, дигао глас против предлога резолуције у СБ УН у којој је стајало да су у Сребреници Срби починили геноцид над муслиманима...

        Тада је упозорио:

        - У Сребреници није било геноцида, јер би то значило да је цео један народ (српски) кренуо да уништи други народ (муслимански). То се није догодило, док покушај да се у СБ УН донесе резолуција која би ставила печат на овакво виђење историје, свакако није имао за циљ помирење народа на Балкану, као што су то Британци тумачили. Геноцид је рецимо оно што су (западни) Европљани направили када су дошли у Америку и када су Индијанце згазили као бубашвабе.

         („Вечерње новости“)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

iki's picture
iki 18:53 14.04.2017.

 • +1
Voting is closed.

Njega sam, prošle godine, sa velikim interesovanjem i zadovoljstvom , slušala. Naša "vrhuška" ga nikako nije udostojila, jer je bio protiv Eu i Usa.Govorio je sve što i ja mislim, te mu treba verovati.Odličan je.

Sloba's picture
Sloba 20:25 14.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Ej, Igore Grozni,

Citaj o ovom coveku i seti se sta si rekao o muslimanima pre dva dana.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 00:41 15.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Jedna lasta ne cini jato..Teologa Imrama Hazara Hoseina,sam slusao i pre.
Izuzetno intiligentan covek.
To ne menja. kod mene nista,Sva njegova uverenje o bratstvu Pravoslavaca i Muslimana
osporavaju ga cinjenice i zapisi iz Korana.
Kao n.p.r. stavke KORAN 9:5 ,8:12 , 8:55 , 9:29 , 22:52 , 53:19-22 , 2:255 , 3:2 , 2:87 ,
i Bukhari 4:537, 7:673.
Sve ove stavke potsticu mrznju i osvetu prema svima koji ne misli kao i oni.
U prvom Redu Hriscani i Jevreji.
To zlo se moze ovde videti.
https://www.YouTube.com/watch?v=LByF5wz6E3c

Sloba's picture
Sloba 01:08 15.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

Satan je onaj koji je poslao Jevreje u Kanaan da ubijaju i tamane sve zivo.
Onaj "Bog" iz Starog Zaveta je Satan.

Александар's picture
Александар 01:43 15.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

Постоји једна прича о самару, међуножју и њиховој корелацији...не знам зашто али то препознајем у твојим речима. А може и она о Максиму и цигаретама...нема разлике.

Sloba's picture
Sloba 12:19 15.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Je li to bio tvoj argument protiv?
Verovatno je to tvoj intelektalni nivo. Ipak, nisu svi stvoreni za argumentovanu diskusiju.

Темистоген Сиракужанин's picture
Темистоген Сира... 21:48 15.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Не можете да имате добру аргументовану дискусију на овом месту јер ово није довољно погодно место за дискусију и аргументе. Некакав адекватан дискусиони форум би могао да послужи за то али чак и тада дискусија не може да замени огроман рад, учење и знање потребно за ову тему. Постоји велики број теолога, монаха и сличних људи који су написали мноштво књига на ову тему. Многи од њих су се потпно посветили пракси и практичном стицању сазнања па су и писали о свему томе. Ако погледате на пример књиге разних пророка из Библије видећете да су и они писали о стварима које су лично доживљавали и они значи нису једини који су видели или доживели описане ствари.

Sloba's picture
Sloba 23:07 15.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Treba shvatiti jednu stvar, veoma bitnu: onaj ko dodje do misticnih iskustava ne moze ih dosledno prevesti ni na jedan ljudski jezik. Ako i izvrsi prevod, to bi bila onda samo jedna od mogucih interpretacija. Dakle, kada se dogodi prevod misticnog iskustva na neki ljudski jezik dogadja se neminovna greska kod prevodioca, jer je prevod izvrsen u skladu s tradicijom i kulturom mistika. To je greska na prvom nivou. Zatim se dogadja greska kod citaoca, koji vrsi svoju interpretaciju napisanog. To je greska na drugom nivou. Itd.

Темистоген Сиракужанин's picture
Темистоген Сира... 00:13 16.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

Те ствари су добро познате у Теологији, затим духовној пракси и до детаља су описане у одговарајућој аскетској литератури. Оно што је можда некоме мање познато је то да постоји читав спектар духовних доживљаја и искустава зависно он нивоа духовног практичара. А огроман број тих доживљаја је могуће описати веома јасним и релативно разумљивим овоземаљским језиком. На пример ако је неко жртва ове или оне страсти којом са духовног нивоа управља овај или онај демон тада такозвани видовити или прозорљиви духовник који се те страсти ослободио па и види ко стоји иза ње може о томе да пише. Дакле ту нема тог степена мистике као код на пример искустава која не припадају такозваном дуалном универзуму па не могу лако да се преведу на овоземаљски језик. Дакле ту су разни нивои у питању и све треба узети у обзир јер је (невидљиви) свемир јако сложена творевина...

Sloba's picture
Sloba 00:40 16.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Problem nije OPISATI, vec kako ce to onaj koji cita ili slusa da RAZUME.

Strast nije greh. Greh je sklonost ka nasilju i samo NASILJE.
Bez culne strasti ljudi se ne bi razmnozavali i nestali bi iz matyerijalnog sveta.

Темистоген Сиракужанин's picture
Темистоген Сира... 01:28 16.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

Ви можете да следите религију коју хоћете. И да проповедате ствари које хоћете. Свако ће према своме учењу и ономе што следи да креира сопствену судбину.

iki's picture
iki 01:55 16.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

Ajde, prevedi mi to, molim te, čitam, čitam i nikako da shvatim!Vidim da te i ostali nisu razumeli, inače bi dobio više poena.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 12:28 15.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

Pisati dezinformacije nije dobro.

Sloba's picture
Sloba 14:04 15.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Slazem se. Svi oni koji sire dela genocida iz Starog zaveta kao da se radi o Bozijem delu cine ogromno zlo, kako svome narodu tako i covecanstvu.

Bog je ljubav, kao sto je Isus rekao. I Bog - Ljubav nema nikakve veze sa Onim koji vrsi genocid nad STAROSEDEOCIMA KANAANA.

BILO BI TO KAO KADA BI ENGLESKI DOSELJENICI NA AMERICKI KONRINENT TVRDILI DA IM JE BOG OBECAO AMERIKU I NAREDIO IM DA ISTREBE STAROSEDEOCE INDIJANCE KOJI GA NISU POSTOVALI KAO SVOGA BOGA.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 11:59 16.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

Sloba @
kad se slazes,reci mi ko unisti Sodomu i Gomoru i zasto?

Sloba's picture
Sloba 22:48 15.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

A ko je i zbog cega pokrenuo cunami koji je ubio 250.00 ljudi u 14 azijskih drzava 2004. god. ?
Da li se u svim tim drzavama dogadjala sodomija vise nego u drugim delovima sveta?
Da nije i Srbija zrtva Bozijeg besa zbog praktikovanja sodomije?

Темистоген Сиракужанин's picture
Темистоген Сира... 01:35 16.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Колико је мени "познато" Содом и Гомор су уништени од стране Господа Бога. То свако може да прочита у Библији а постоје и археолози па и духовници који се тиме баве.
И то је нама свима на корист. Један такав пример је довољан.
Још док сам био атеиста из незнања сам страшно грешио злоупотребљавајући Божију креативну силу (додуше не тако страшно као содомљани). Тада сам имао "духовна виђења" у којима су се некакве ужарене стене са неба прецизно и интелигентно устремљивале на мене. То стварно није било пријатно. Дакле Содомљани нарушавају духовне законе свемира на такав начин да у духовном и душевном смислу бивају потпуно уништени!
Шта би се десило када би све последице наших грехова биле одмах физички видљиве? Можда је право је чудо како Бог успева да задржи да нас наши греси или његов "гнев" одмах физички не погубе. Нисам теолог али такав вид лечења и покушаја да се спаси човечанство се чини ми се не примењује више бар не у таквом директно очигледном виду.
Ми нисмо физичка већ душевна и духовна бића у физичком телу. Догађања на тим плановима изнад физичког су далеко важнија по нас јер се тичу наше вечне судбине. Содомљани су већ били духовно мртви и спаса им није било и пакао им је био загарнтован и стално су тонули све ниже и ниже. Ако их је Бог физички погубио како би спасао нас остале онда треба да смо му вечно захвални. Само један поглед у духовни свет променио би комплетно преспективу физичких догађаја на земљи. И о томе у православљу постоји обимна литература и људи који су видели ствари "тамо", потпуно су променили понашање "овде".

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 11:56 16.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

[email protected]
govorite istinu,na dobrom ste putu vasih zelja u Gospodu.
Neka vas dragi Bog sacuva u svojoj milosti i pravednosti.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 10:16 16.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

[email protected]
Ja sam ti postavio pitanje,odgovori ,pa mozemo dalje.
Zbog tvoje informacije SODOMA I GOMORA su imena gradova
ne razumem sta ti to znaci sodomija!!!!

Темистоген Сиракужанин's picture
Темистоген Сира... 21:37 15.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

@Sloba
Мислим да имате предрасуде поводом тога шта све Бог ради , шта је радио и шта може да уради...
Чак је и Библијски потоп релативна ситница. Узмимо на пример нивое универзума попут паклених. Ако не рачунамо неке људе, тамо завршавају и бића попут демона и сл. Није паметно мислити да смо паметнији или да имамо више љубави од Бога нити да боље познајемо свемир и законе у свемиру од Оног ко га је створио.

Sloba's picture
Sloba 22:59 15.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

"Није паметно мислити да смо паметнији или да имамо више љубави од Бога нити да боље познајемо свемир и законе у свемиру од Оног ко га је створио."

Potpuno tacno. Upravo zbog toga nijedna crkva (institucionalizovana religija) ne bi trebalo da insistira je njeno tumacenje Boga jedino istinito. Upravo zbog toga bi se trebalo upitati da li je pravoslavna dogmatika (sacinjena po narudzbini cara Konstantina u IV veku N.E.) zaista istinito tumacenja Boga.

Темистоген Сиракужанин's picture
Темистоген Сира... 00:14 16.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

А шта ћете са ХИЉАДАМА мистика и светитеља који не само да су подржавали православну догматику него су и животе за њу давали и трпели страшне муке и све то након четврога века? На пример Светом Максиму Исповеднику су језик (ис)чупали јер није пристајао да се одрекне догмата. Тек касније је не знам који сабор утврдио да је Максим Исповедник био у праву а Византијски Цар и његови теолози нису.
Да нема Православне Цркве и њених догмата овај свет би одавно комплетно прешао у власт Ђавола и сви би били у духовној обмани - прелести попут на пример (не свих али ) огромног броја мистичара из Источних Религија. Зато је одлично да имамо Православље јер можемо да упоредимо и испитамо разлике између Религија и да на тај начин изаберемо оно што је добро.

Sloba's picture
Sloba 00:48 16.04.2017.

 • +2
Voting is closed.

Ljudi mogu biti emotivno posveceni Bogu. U tom slucaju dogmatika im nije bitna i oni prihvataju bez pogovora onu koju im nudi tradicija i kultura sopstvenog naroda.

Ili posmatrano iz drugog ugla:

a sta cemo sa hiljadama mistika iz muslimanskog sveta, iz hinduizma, iz budizma, itd. itd.? I oni su svakako brojniji od pravoslavnih.

"Да нема Православне Цркве и њених догмата овај свет би одавно (...)"

TO JE NACISTICKO-AMERICKI "DUH IZUZETNOSTI". DAKLE, JEDAN OD NAJVECIH GREHOVA.

Темистоген Сиракужанин's picture
Темистоген Сира... 01:37 16.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Аргумент о Константину је ОСПОРЕН!
Сада прелазите на друге аргументе. Уместо да се задовољите једним аргументом и тиме сазнајете самостално ДАЉЕ Ви потежете ДРУГЕ аргументе. Инсистирате на расправи ОВДЕ на фактима где јој није место. Ја сам оборио тај. један аргумент само да бих Вам показао да ствари нису просте и једноставне. За сваки аргумент посебно који наведете потребна је ОБИМНА дискусија и аргументација. Ствари нису тако једноставне како на први поглед могу да изгледају.

1) Судбина сваког човека било којој религији да припада је посебна прича ...
2) Нисам изузетан нити сам формално у Православној Цркви али ме истина јако занима па сам симпатизер. Дакле брига ме за изузетност али ко год жели да сазна како овај свет функционише неће га бити брига ни за шта друго осим (духовне) Истине.

Sloba's picture
Sloba 03:07 16.04.2017.

 • +1
Voting is closed.

Fantaziras.
Ne poznajes istoriju.
Kraj diskusije.
Nisi dorastao.

Темистоген Сиракужанин's picture
Темистоген Сира... 03:57 16.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

1) Религијске истине и догмати се ПРАКТИЧНО СПОЗНАЈУ дугогодишњом и напорном духовном ПРАКСОМ а не само и искључиво читањем историјских књига. Када Црквени догмати не би били практично проверљиви онда не би имали вредност. А с обзиром на то да су много пута и кроз дуг период времена проверени у пракси и да о томе постоје брда књига и упутстава доказаних духовних практичара то је и њихова вредност непроцењива.
2) Не познавати никакве теолошке књиге које су писали, у овом случају, византијски теолози након четвртог века а позивати се на ову тему је заиста испод сваког нивоа. Па само у оквиру "Православне патрологије" ово је могуће изучавати цео живот. Ви сматрате да боље познајете ствари од Православних Теолога? Па идите онда држите им предавања на Богословији!

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 11:58 16.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

[email protected]
Citaj 1.Mojsijevu pa ces saznati ko je Abrahama izveo iz grada Ura i zasto.
Tvoje prepostavke ,su fantazija i nemaju nikakve blage veze sa istinom.

Slobodanka's picture
Slobodanka 15:00 15.04.2017.

 • +3
Voting is closed.

Neki pravoslavni narodi (Rusi, Grci, Bugari) možda će ući ili na drugi način dobiti nazad i obnoviti Konstantinopolj, ali Srbija u tome neće biti prisutna ni simbolično.
Konstantinopolj je bio prestonica vizantijskog carstva više od 10 vekova od 395 do 1453 godine Imao je ne samo izuzetno veliki nego i ključni uticaj na Srbiju, Bugarsku i na Rusiju.
Medjutim današnja Srbija zaboravlja i svoje Kosovo i Metohiju, odriče ga se zarad članstva u paganskoj EU.
SPC gubi puno od ugleda u očima još uvek postojećih vernika, a i drugih gradjana. Episkop raško-prizrenski Artemije razrešen je sa te dužnosti 2010 godine, oduzet mu je i čin episkopa i vraćen je na nivo monaha, a 2015. godine isključen je iz redova SPC. Kao najodgovornijeg za progon vladike Artemija pominju vladiku Irineja bačkog koji je opštepoznat po ekumenizmu. Pritom treba imati u vidu da su i Amerikanci želeli da Artemije ode jer javno je govorio, čak i u Americi, da svaka država ima pravo da se brani od okupacije, odnosilo se to na Kosovo i Metohiju koje je smatrao okupiranom teritorijom.
Manastir Valjevska Gračanica koji potiče iz XV veka nije dobio nikakvu milost od vlade Srbije da bude nekako zaštićen te je potopljen 2016.godine, itd.

Jedna od velikih ideja Vučićeve politike je da Srbi treba da prihvate protestantsku etiku i da treba najpre da mnogo promenu sebe. On želi da se velikim pijukom razbiju: naš mentalitet, navike, mitovi. Pritom kritikuje ideju "nebeske Srbije" zbog koje je po njemu trebalo samo da umremo. On nam zajedno sa protestantizmom obećava Srbiju za koju niko više neće morati da umre te neće biti ratova i nestabilnosti.
Za njega i njegova obećanja glasalo je više od 2 miliona srpskih glasača na poslednjim predsedničkim izborima. Može se shvatiti da kakav je narod takav je i izabrani vodja, mada on vešto koristi naš strah od ponavljanja ratova i postojeću krizu nezaposlenosti koja duže traje i koju i sam povećava i pogoršava.

U daljim odnosima Rusije i Srbije sa Vučićem u svojstvu predsednika Srbije može se očekivati naglo pogoršanje odnosa u momentu kada naš vodja bananamen bude siguran da Srbija ulazi i u EU, a i u NATO. Rusija će dobiti veoma nizak i podmukao udarac baš od Srbije. Od tada gledaćemo u Ruse samo neprijateljski i preko nišana.
Srbija će biti samo ropska i to EU-ropska, a odreći će se i svog mentaliteta, svoje kulture i svoje prošlosti. Srbija će biti bez Kosova i Metohije i u veoma lošim i nikad gorim odnosima sa Rusijom. Koliko će preumljenu robinju i pomodarku Srbiju interesovati Konstantinopolj da se i ne govori.

Додај коментар