СНП: Београд да се још тврђе држи става да је цело Косово неотуђиви део Србије

СРПСКА НАРОДНА ПАРТИЈА ОСУДИЛА ЗАБРАНУ УЛАСКА ФУДБАЛЕРИМА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ НА „КОСОВО“

* „Оваквим варварима, којима ништа није свето не треба попуштати у овим најважнијим тачкама ослонца наше националне и државне политике, јер ако данас забрањују утакмице, сутра ће забрањивати одласке у Цркве и манастире, у српске школе и факултете. Нема предаје, Косово је Србија!“

_______________________________________________________________________

        СРПСКА народна партија осуђује бесрамно и дивљачко понашање сепаратистичке власти у Приштини на административном прелазу Јариње, где су уз претње и оружје спречили да на наше Косово уђу фудбалери и навијачи Црвене звезде.

        Осокољени подршком својих ментора који су затворили очи док се стварала та лажна монструм држава, беспризорно пред целим светом показују да не презају да погазе и презиру сваку вредност на којој се заснива данашња цивилизација.

        Није чудно што им сметају спорт и фудбалска утакмица када су гледали немо док њихови суграђани пуцају у леђа српској деци која се купају у реци или српским жетеоцима.

        Српска народна партија сматра да је ово још један доказ да са још већом чврстином, одлучношћу и јединством треба да бранимо наш Устав и Резолуцију 1244, по којој је цело Косово неотуђиви део Србије.

        Оваквим варварима, којима ништа није свето не треба попуштати у овим најважнијим тачкама ослонца наше националне и државне политике, јер ако данас забрањују утакмице, сутра ће забрањивати одласке у Цркве и манастире, у српске школе и факултете.

        Нема предаје, Косово је Србија!       

        (саопштење Српске народне партије)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари