Полиција у 27 општина и градова похапсила 360 особа због кривичних дела

СТЕФАНОВИЋ: ПОДНЕТЕ СУ 202 КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ЗА ДРОГУ, ОРУЖЈЕ, ИЗНУДЕ, ПЕДОФИЛИЈУ…

        МИНИСТАР унутрашњих послова Небојша Стефановић саопштио је данас да је у опсежној полицијској акцији која је оперативно трајала више месеци у 27 општина и градова ухапшено 360 особа због разних кривичних дела.

        Он је на конференцији за новинаре рекао и да је полиција поднела још 202 кривичне пријаве због најразличитијих кривичних дела.

        Стефановић је напоменуо да су хапшења обављена у последњих неколико дана и да се приведени терете између осталог за држање наркотика, оружја, изнуду, педофилију.

        „Нека од хапшења су извршена у Новом Саду и Београду, а полиција ће наставити ову акцију и заштитити безбедност грађана”, рекао је он.

        (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

draganz's picture
draganz 18:02 16.07.2017.

  • +5
Voting is closed.

О чему се овде ради? Пошто су кренуле прозивке Небојше због убијања мајки испред центара за социјални рад, ево је акција. А можда и због штрајкова који прете да се прошире Србијом. При томе ни један ухапшен није повезан са Савамалом. Ново замајавање. Када криминалца осуде на више година и одмах му одузму имовину (ону за коју нема доказ од чега ју је платио), продају и новац поделе најугроженијим породицама, то ће бити рат против криминала и добробит за Србију. Ово сада је спортски риблолов. Ухвати, сликај, пусти. Пуштају их јер су њихови батинаши.

Deda Mida's picture
Deda Mida 22:40 16.07.2017.

  • +4
Voting is closed.

Ко би се надао да има толико кримоса који не дају тал напрдњацима! Мали слинави испрдак муслиманског копилета се само разуме у хапшење истих и народа коме је догорело па прете босанском смраду. Шта је са Мишковићем, Омегом, Беком и осталим лоповима? Ах да, они су дали дебели тал па зато нису у бувари, не плаћају ни раднике, ни социјално, ни порез. И онда неко прича како је било погубно под Слобом!!?? Сваки пут кад га упоредим са овом багром у влади, дође ми као мед. Еј молим те!!

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 09:46 17.07.2017.

  • +4
Voting is closed.

Lopovi treba da se sankcionisu
kad ces uhapsiti Vucica i njegovog brata i citavu SNS partiju.
Vecih kriminalaca i lopova newma Srbija do vas.
Poslanik Dveri Nogo je otkrio sve lopovluke koje ste pocinili i nista.

Додај коментар