ВУЧИЋ: Ђилас говори као да је радикал!

САОПШТЕЊЕ СНС ПОВОДОМ РЕАКЦИЈЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА

БЕОГРАДА НА ДОЛАЗАК РУДОЛФА ЂУЛИЈАНИЈА

  • Када Александар Вучић буде изабран за градоначелника Београда, наставиће да се саветује са компетентним лидерима попут Рудолфа Ђулијанија, а ми ћемо пожелети добродошлицу инвеститорима из САД, ЕУ, и са Истока и са Запада - поручили су напредњаци Драгану Ђиласу

         ПОВОДОМ изјаве Драгана Ђиласа, заменика председника Демократске странке, Српска напредна странка указује да реторика Драгана Ђиласа звучи као да долази из Српске радикалне странке.

         Градоначелник Рудолф Ђулијани је у Београду да би поделио искуство и велике идеје које је имао за свој град, а реализовао их кроз посвећеност, напоран рад, смањење бирократије и корупције, и задовољство нам је што смо га угостили.

         Када Александар Вучић буде изабран за градоначелника Београда, наставиће да се саветује са компетентним лидерима попут Рудолфа Ђулијанија, а ми ћемо пожелети добродошлицу инвеститорима из Сједињених Америчких Држава, Европске уније, и са Истока и са Запада.

         Једини начин да Београд крене напред јесте уз Александра Вучића, човека који ће успоставити Канцеларију за брзи одговор и створити бољи инвестициони амбијент.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари