Тадић, Шутановац, Живковић, Јанковић и Чанак „тукли“ Вучића пред Вучићевим Ханом

НИШТА ИМ НИЈЕ СМЕТАЛО ШТО СУ ПРЕД СОБОМ ИМАЛИ НАДГЛЕДНИКА КОЛОНИЗАТОРА

Борис ТАДИЋ казао ЕУ-комесару да у Србији постоји веза између политичке елите и организованог криминала

Зоран ЖИВКОВИЋ упозорио Хана и мисију ЕУ да у Србији, на власти имају саговорника који их, како је навео лаже јер „једно мисли, друго ради, а треће говори“. Додао је да је „мафија на чијем је челу председник СНС (Александар Вучић) заузела све позиције у земљи“

        ПРЕДСТАВНИЦИ опозиције разговарали су данас са Делегацијом Европске уније коју предводи европски комесар за проширење и суседску политику Јоханес Хан о, како су навели, Стратегији ЕУ за Западни Балкан, условима које Србија мора да испуни за чланство у Унији, владавини права, слободи медија и убиству лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића.

        Састанку су присуствовали лидери Либерално демократске партије Чедомир Јовановић, Социјалдемократске партије Борис Тадић, Демократске странке Драган Шутановац, Покрета слободних грађана Саша Јанковић, Нове странке Зоран Живковић, Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак и функционер Народне странке Никола Јовановић.

        Јовановић је рекао да је он на састанку казао да је неопходно постићи што бржи договор са Косовом, стабилизовати Босну и Херцеговину и да треба радити на убрзању економских реформи у Србији.

        Живковић је рекао да је његова улога на састанку била да упозори Хана и мисију ЕУ да у Србији, на власти имају саговорника који их, како је навео лаже, „једно мисли, друго ради, а треће говори“, као и да владавина права у Србији не постоји.

        Он је додао да је „мафија на чијем је челу председник СНС (Александар Вучић) заузела све позиције у земљи“.

        Шутановац је пренео да се у Србији не спроводе реформе, као и да Србија „каска за Европом“.

        „Разговарали смо о геостратешком положају, о региону, о Косову и Метохији, Републици Српској и да у Србији морају да се спроводе реформе, без обзира на велике проблеме“, рекао је Шутановац.

        Тадић је рекао да је на састанку казао да у Србији постоји веза између политичке елите и организованог криминала.

        Он је додао да је у разговору рекао да се мора расветлити убиство Оливера Ивановића, које је, по његовој оцени, било припремано у медијском смислу.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари